Een welkom aan het Idee.

Hallo en een Goededag bezoekers aan onze site,

Zo is dat  geen warm welkom idee of niet wat hij nu aan ons meld !

NOS  zie het filmpje maar .

Hoe en vooral wanneer  kun je  de puinhoop bij de Belastingdienst die nu naar de oppervlakte is gekomen en flink omgewoeld is  aanpakken. Bij het uitkeren van toeslagen zal opgeruimd moeten worden ? VVD-fractieleider Zijlstra wil nu alle toeslagen het liefst afschaffen, en daar heeft HIJ gelijk in . Personeel te kort , communicatie die hapert, te veel ander werk dat ze moeten doen, dus de toeslagen zijn al figuurlijk ondergesneeuwd aan andere formulieren.

Waar gaan ze beginnen en logisch nadenken , toeslagen terug betalen aan wat ingevorderd is ; dubbel werk toch .??!! Dat vonden vele onder mij ook al een hele lange tijd. Doordat systeem krijg je fraude simpel, gelukkig zijn ze in Den Haag daar ook achter . Ik ben Frans Weekers wel dankbaar voor al dat omwoelen ,nu kan het echte werk beginnen.

Zo zie je maar weer ieder heeft zijn doel in het geheel ook ons Fransje.

Zo dan kunnen de mannen en vrouwen die de  deurwaarders zijn ook weer op de stoel gaan zitten deze voorstelling is afgelopen.

deurwaarder-amsterdam

Foto is van deurwaarder.

Dan kan de jacht hier weer op gevestigd worden ja zo gaat dat , de aandacht is NU voorbij en we gaan door met het volgende en het hangt allemaal samen ook dit onderdeel. dus op naar het vervolg ?!

Fijne dag voor je en  je weet het ; het is VRIJ-DAG.

Warme Hart Groet