Heeft de Wereld plakband op de ogen en mond ??

Hallo en goedemorgen trouwen lezers,

Ja ik moest er wel mee lachen toen ik het las echt waar. ie gaat nu in Godsnaam PLAKBAND gebruiken om een Lek in de kerncentrale te dichten. Overigens zijn ze wel heel creatief daar.

Ze gebruiken kippengaas , en niet teveel bouten want dat is geheel niet nodig en we zijn aan het bezuinigen ??????

 

Citeer een stukje van Duurzaamnieuws ;

Een voormalige werknemer van de centrale, Yoshitatsu Uechi, die nu als automonteur en buschauffeur zijn brood verdient, vertelde de krant hoe het er aan toe ging bij het repareren van de centrale. Hij moest reparaties verrichten in het meest radioactieve deel van de centrale.

Toen hij langs een tien meter hoge opslagtank voor radiopactief water omhoog werd gestuurd voor inspectie, trof hij een gat van 30 centimeter lang in de tank aan, dat was afgedekt met plakband. Hij moest het gat dichten met een metalen plaat, waarin 8 bevestigingsgaten zaten; maar hij kreeg instructie om maar vier bouten te gebruiken.

Bovendien zou er kippengaas zijn gebruikt voor de versterking van betonnen balken die als fundering van de watertanks moeten dienen, in plaats van stalen balken, en zou er folie zijn gebruikt om schroefgaten waterdicht te maken, in plaats van de speciaal voorgeschreven sealing. ( lees meer hier onder ).

Dus ook hier lees je dat je overal inzetbaar bent ,als je maar wilt , het is toch te gek of niet soms. DE VERANTWOORDING dragen is moeilijk en gemakkelijk door te schuiven dat blijkt ook hier het geval weer.

Maar vele zoals Duurzaamnieuws – David Ick –

Citeer van David Ick Headlines een klein stukje ; gepost op 3 Januari.(vertaald met Google)

‘De Stille Oceaan lijkt te sterven, volgens een nieuwe studie die onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings van de National Academy of Sciences.Wetenschappers van het Monterey Bay Aquarium Research Institute (MBARI zetten) in Californië onlangs ontdekt dat het aantal dode zeedieren deken over de bodem van de Stille Oceaan is hoger dan het ooit in de 24 jaar is dat de controle plaats, een verschijnsel heeft genomen dat de gegevens vermoeden is een direct gevolg van de nucleaire fall-out van Fukushima.

Hoewel de betrokken bij het werk onderzoekers terughoudend om Fukushima pin als een mogelijke oorzaak zijn geweest – National Geographic, die de studie die onlangs bedekt, niet eens genoemd Fukushima – de timing van de ontdekking suggereert dat Fukushima is misschien de oorzaak. Volgens de gegevens, deze plotselinge explosie in de zogenaamde “zee snot,” dat is de naam die aan de massa’s van dode zeedieren die zinken naar de oceaanbodem als voedsel, is omhooggeschoten sinds de Fukushima incident zich voordeed. ‘

Citeer uit gewoonnieuws gepost op 26 okt 2013 ;

1.300 splijtstofstaven.
Gedurende de gehele operatie om de 1.300 splijtstofstaven één voor één voorzichtig te verwijderen uit het bassin loopt het noordelijk halfrond het risico geconfronteerd te worden met een nucleaire ramp die de omvang heeft van de straling van 14.000 Hiroshima bommen.

De bodem van het waterbad waarin de splijtstofstaven zijn ondergebracht bevindt zich 18 meter boven de grond en de splijtstofstaven staan 7 meter onder de waterspiegel.

Ook hier werd zoveel aandacht gegeven maar OOGJES DICHT EN SNAVELTJES TOE . weet je nog ook wij hebben er aandacht aan geschonken kijk maar; De fabeltjes krant. Ik had het met een knipoog naar de vroegere serie gedaan ,waar toen er al over en besproken werd wat er gaande was Wereldwijd .

Lees zelf maar eens wat wanttoknow te melden heeft heel indrukwekkend, en wij weten zoals meerdere lezers onder ons dat deze hulp van Harte welkom is anders was de RAMP vele male erger geweest. NU WEET JE OOK WAAROM DIT GEHEEL VERZWEGEN WORDT VOOR DE WERELD BEVOLKING.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(vertaald met Google)
Citeer een stukje eruit ; Het is uiterst bijzonder dat bij de enorme kernramp in Fukushima, die het gevolg is van de krachtige aardbeving in het Noord-Oosten van Japan, regelmatig UFO’s worden waargenomen. De onderstaande film, die werd geschoten op zaterdag 26 Maart jl., is daar een spectaculair voorbeeld van!

Ook dit beeld bevestigt naar onze mening opnieuw dat de catastrofale gevolgen van deze ramp worden gemonitord door UFO’s. Zonder over welles/nietes te twisten en kijkend met een open mind, zul je het met ons eens zijn, dat hier toch minimaal van een uiterst spectaculaire (en hoopvol?) spektakel sprake is. Waarom tonen deze UFO’s zich zó openbaar? Is het om ons te laten zien dat we er niet alleen voor staan? Kijk zelf!

En gelukkig dat het vast liepen de  De Russisch schip, Akademic Shokalskiy, Lieve mensen dat is niet voor niks ook hier weer Moeder natuur deelt uit . En terecht heeft zij, de afleiding is van het Fukusima gebeuren maar gaat samen hand en hand . Waarom denk je dat China / Japan aan het bouwen is in Rusland een hele stad rijst daar uit de grond ??

Citeer uit wat door Mike Ciandella | 2 januari 2014 | 00:43 geschreven heeft / had en al mooi uitgezocht heeft.(vertaald met Google)

Drie reddingspogingen werden gedwarsboomd door toenemende niveaus van zee-ijs en de weersomstandigheden.

“Buiten, sneeuwstorm verpakking een abnormale hoeveelheid ijs in om het gebied voor deze tijd van het jaar, in de zomer in Antarctica,” ABC News Correspondent Gio Benitez gerapporteerd over “Good Morning America” ​​31 december.(vertaald met Google)

Op 2 januari werden alle 52 passagiers overgevlogen naar een nabijgelegen Australische ijsbreker schip dat had geprobeerd, en gefaald, te ploegen door het ijs en gratis de Akademic Shokalskiy, op 30 december. “Good Morning America” ​​zei op 30 december, dat “het ijs zo dik als 13 voet zou kunnen zijn.”

Is gepost op 3 jan 2014.

en deze is van gister kijk en luister en HUIVER.

 

 

En deze door: Jeromie Williams van 12 april 2013 op nieuw gepost door Sheep no more.

Citeer een stukje uit zijn artikel ; (vertaald met Google)

Je gaat te willen elk aandeel knop aan de onderkant van dit artikel als je eenmaal klaar bent met lezen, dus maak je klaar, is het tijd om in paniek raken? Misschien!

Lees meer zie hieronder bij sheepnomore.

Maar goed lees voer voor de hele dag hahahahaha, maar wel een noodzakelijke zo dat je weet wat er gespeeld wordt op Wereld niveau. Je kunt ook denken we hebben de grootste prijzen pot ooit en wel 430 miljoen in de staatsloterij, ik zal je dit zeggen ; AL BEN JE MILJONAIR JE ADEMT HET IN EN EET HET SPUL OOK  EN JE DRINKT HET OOK !!??  dus waar maak je je druk om .

Ik wens je een fijne dag  toe .

Warme  Hart Groet

Met dank aan de info bronnen en read more ;

Duurzaamnieuws. Headlines van David Ick   gewoonnieuws  takecare4   sheepnomore

Read more: http://newsbusters.org/blogs/mike-ciandella/2014/01/02/frozen-out-98-stories-ignore-ice-bound-ship-was-global-warming-missi#ixzz2pbYS1WQj