Puin + rommel = Natuur Schoonmaak!

Hallo lieve mensen,

Zo en de storm over-leeft , viel allemaal wel mee , in mijn woonplaats wel.

Zo Moeder natuur is F up of niet ,kijk hier eens naar deze foto;

article-2518340-19DF013000000578-1000_964x727
Deze is in Overstromingen in New Brighton in Merseyside ; Zoals je ziet als wij de rommel zelf niet opruimen krijgen we het gewoon terug van haar ?! en gelijk heeft zij.

Jeeeé wat maken we er toch een troep van met zijn alle en keilen het gewoon in zee; “hup ” weg ermee. Zo daar zijn we vanaf .

En dan vinden we het gek dat dit gebeurt, Kan schokkend zijn, en misschien is dat wel nodig om tot besef te komen.

Onvoorstelbaar vind je ook niet, ik wel ieder keer als ik het opnieuw zie. Na gister de storm had ze ( de Zee / Oceaan) maar meer weg gegooid dan konden we het opruimen hahahha of gooien we het weer terug ?????

Gaan de OGEN niet open als je dit ziet en ook de bedrijven, boten, die lozen ?!!! of het ministerie !!??

Neem Nu eens de verantwoordelijkheid en ruim je rommel op ik heb hier al eens een keer aandacht aan gegeven er zit ook iets heel wat anders achter dat behoorlijk scheef zit. Als wij de rommel weg gooien op die manier is het een teken dat het rommelig innerlijk is, je laat iemand anders je rommel op ruimen, je sluit je ogen voor de rommel en troep. Dan kan het nog zo schoon zijn binnen in huis bij je, je verbergt het ergens anders.

Kijk om eens om je heen, wat gebeurt er bij je in de Buurt?! , of op School, in het Bos, in het Meertje misschien ? langs de Weg, en langs de prullen bak. Ja Ja Ja daar ligt het er langs in plaats van erin, ken je zo’n plek .

2013-04-06 11.56.16

Hier in het Bos we kennen het vast wel, hup weg ermee, en de dieren poeh schijt eraan, geef ik niks om, interesseert mij niet. Kom ben eerlijk dat kennen we allemaal die gedachte gang en horen het vaak genoeg dat het gezegd wordt.

En dat is nu net wat ik bedoel de rommel op laten ruimen door anderen, en JIJ blijft met je INNERLIJKE ROMMEL zitten; WAAR OF WAAR !!!!

Hoe drijft de mens af zeg, daar zet ik mijn ?????? bij. En dan maar geven aan goede doelen wauw wat geeft dat een goed gevoel ,waaraan ??!! Waaraan geeft dat een goed gevoel ,vraag je dat je zelf eens af of de ander en laat je verrassen wat voor een antwoordt je mag ontvangen.

Kijk hier een snaar zo kan het ook; Een project in samenwerking met Daltonschool Apollo11 in De Meern.

Leerlingen maken van plastic afval fantasiedieren

http://www.youtube.com/watch?v=P_jNP3E4E4k

Zo kan het ook leuk ook nog en wat dacht je van RECYCLE zoals hier onder wordt gepresenteerd.

Als dat ook kan wat doen we dan raar en gooien GOUD de Zee en Oceaan in, vreemd vind je ook niet ?

Dus denk na met wat je doet ben BEWUST van je handeling . We vergiftigen ons zelf lieve mensen.

Fijne avond en Warme Hart Groet

 

Read more en bron van de foto maar ook meer foto’s bekijken ; http://www.dailymail.co.uk/news/article-2518340/Britain-battered-worst-tidal-surge-60-years-Sea-walls-breached-20ft-waves-smash-string-east-coast-towns.html