Oplossing = Zeewier.

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, ik zat in de auto en toen was dit op de radio, ik kreeg meteen ja jeee wat is dit NU weer. Wat heel interesant is. oké luister maar eens .

Het brengt werk met zich mee dat is heel waar en fijn, ziet ook mooi uit landelijk gezien dan, ook de Zee gaat er iets op vooruit.

Verantwoording ja dat is weer een ander verhaal, als je zo op het land dat niet kunt dragen door GMO en weet ik wat voor rare dingen te gebruiken al de zaak kapot maakt hoe gaat het dan en wat gaat er dan gebeuren. De tijd zal het leren lieve mensen een uitdaging is het heel zeker en ook is het waard en een heel effectief perspectief biedend jazeker jazeker.

http://radio.omroep.nl/f/185638/

24-03-2014 09:40

Zeewierchips, zeewiermayonaise, zeewierazijn, zeewierwodka en zeewierjenever. Dit zijn producten van zeewier die al te verkrijgen zijn, maar zeewier kan wel eens een veel belangrijker onderdeel van ons voedsel gaan worden. Willem Brandenburg is onderzoeker Zilte Teelen aan de Wageningen Universiteit en onderzoekt hoe we zeewier zo goed mogelijk kunnen kweken.bron = http://www.stand.nl/

foto = www.noordzeeboerderij.nl

zee wier boerderij1

Ziet er wel spectaculair uit vind je niet.

Maar als dit wel goed wordt gekeurd door de Kabinet, EU en weet ik wie nog meer de zegen hierover zal geven, hoe zit het dan met de Hennep?

Misschien kan het wel hand in hand, samen staan ze sterker. Als we OLIE EN GAS niet meer nodig hebben ja dan weet ik het nog niet. Het kan ook daarom zijn dat China en hun leider naar de Keukenhof is geweest en een Tulp naar hun vernoemd is voorbedachte raden maybe ?????

Werk gaat het altijd op leveren in vele branche /  sectoren in Nederland.

Als we de Zeewier voor Voeding,Biobrandstof en Medicatie de Hennep ;  voor de Bouw en Isolatie ,Biobrandstof,Kleding,Plastic vervangend en Medicinaal. Bij de zorgen ze voor een beter milieu, zoals lucht en zeewater voor het zeeleven.

*****  Met Hennep kun je dit ook allemaal nog iets meer zelfs wat dacht je van : BOUWEN, BIOBRANDSTOF , MEDICINAAL, KLEDING, VERHARDE MATERIALEN ( PLASTIC EN IJZER ,BETON / CEMENT VERDWIJNEN ? DUS plastic is geen olie meer voor nodig ??!! Deuuuuu )  Ja ,zo kan ik nog wel eff doorgaan kijk hier onder maar bij de linken dan vind je van alles anders komt de ZEEWIER  zo in gedrang hé.!!!

We blijven creatief en dat is heel  mooi, want dat geeft op den duur effectief met zich mee ?!

DAN ZIJN WE EEN WERELD VOORLOPER  en ja zeg nu zelf dat is toch status en dat willen de Elite nu net niet hebben toch ?!!, maar deze keer is het gewone volk dat hier raad en daad mee weet en niet hun de rollen zijn als het ware omgekeerd nu. Jee dat is geweldig.

Laat de Zon maar schijnen.

of droom ik nu !!??

 

 

 

Ik wens je een fijne avond.

White Love for You All.

Leer meer en info bronnen ;

https://www.takecare4.eu/een-veelzijdige-plant-die-geheel-anders-wordt-geinterpreteerd/

https://www.takecare4.eu/werpen-een-blik-op-synthetische-ontwikkeling/

https://www.takecare4.eu/duurzaam-bouwen/

http://www.noordzeeboerderij.nl/page/over-zeewier

http://louland.nl/product/koudgeperste-olien/hennep-olie-koudgeperst-100-ml/