Een veelzijdige plant, die geheel anders wordt geïnterpreteerd.

Namelijk negatieve carbon hennep – (NaturalNews) Een nieuwe ECODORP in Schotland heeft een innovatief materiaal binnen haar structuren gebruikt. Terwijl de meeste vooruitstrevende gebouwen streven naar een klimaatneutraal rang, deze huizen nemen milieuvriendelijke een stap verder, letterlijk trekken kooldioxide uit de lucht.

Maar slimme bouwmaterialen zijn niet het enige gebruik voor hennep, het is buitengewoon handig in andere gebieden ook. 

In feite, hennep is een wonder plant die het potentieel om veel van onze gezondheid, financiële en ecologische problemen in het hele land, die de politieke weerstand tegen de teelt maakt in de VS des te meer verwarrend te verlichten heeft.

Een waarom vraag je je dan af hoe is dat NU mogelijk dat we eigenlijk alleen maar een hele andere kant kennen, wordt deze wijsheid van ons vandaan gehouden ?? we zullen verder lezen.

Een veelzijdige plant.

De Amerikaanse grondleggers wisten een goede zaak dat ziende, dat is de reden waarom elk van hen actief groeide hennep op hun eigen land. George Washington geloofde sterk dat hennep kon helpen winnen van de oorlog met Groot-Brittannië, terwijl ook het verstrekken van de jonge natie met een buitengewone cash crop. In de huidige tijd, is geconstateerd dat een hectare hennep pompt meer zuurstof dan 25 hectare bebost land. Als extra voordeel, hennep groeit makkelijk op verschillende gronden – zonder de noodzaak voor pesticiden. De vele toepassingen van hennep zijn erg indrukwekkend, met inbegrip van:

Bouwmaterialen Hennep is ongelooflijk functioneel voor bouwtoepassingen – van wandconstructie om vloeren te dakisolatie. Een eigen materiaal genaamd Hempcrete is volledig recyclebaar, waterdicht, brandveilig, rot niet wanneer boven de grond en is bestand tegen meeldauw en schimmels.

Het natuurlijke isolatiemateriaal Thermo-Hennep is uitermate geschikt voor het isoleren van daken, muren en vloeren en is vrij van schadelijke stoffen. Thermo Hennep isolatie garandeert een perfecte bescherming tegen de koude in de winter én de warmte in de zomer. De goede diffusie eigenschap van Hennep isolatie zorgt voor een automatische vochtregulering, het gevolg is een aangenaam en gezond leefklimaat.

De grondstof Hennep is een veelzijdig en vernieuwbaar gewas. Hennep groeit tot bijna 4 meter hoogte in 100 tot 120 dagen en groeit op alle types grond zonder de grond uit te putten. Onkruid krijgt zo geen kans en onkruidbestrijding is dus niet nodig. Hennep zuivert de lucht door grote hoeveelheden CO2 om te zetten tijdens de groei. Ook hier is en geld er is zo veel werk en duurzaam denk aan de energie verbruik ??? geen olie en gas of in hele lage afnamen geld besparend ; maar is dat de bedoeling of net niet politiek gezien dan .dat is een wirwar met vele complicatie in bedrog , manipulatie en leugens . GA JIJ DE UITDAGING AAN OM MEE TE BOUWEN .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vg9slWBLH0A

Food  Bevat 5 gram eiwit, 86 mg magnesium en 10 procent dagwaarde van ijzer, een 1,5- eetlepel portie hennep zaad is moeilijk te evenaren. De zaden zijn ook een geweldige bron van omega-3 en omega-6 vetzuren (EFA’s), die helpen verminderen ontstekingen, herstel van DNA schade en ondersteuning gezond hersenfunctie. Hennep olie is een goede bron van deze belangrijke essentiële vetzuren.Hennepzaad wordt na de oogst gereinigd en kan dan op verschillende manieren worden verwerkt. Hele hennepzaden kunnen worden gepeld, waarbij de zaadhuls van de olierijke kern wordt verwijderd.
Zowel de doppen als de gepelde hennepzaden kunnen worden gebruikt voor een groot aantal uiteenlopende voedingsproducten. De doppen kunnen worden gebruikt in diervoeders of als voedingsvezelsupplement voor mensen.

Marihuana is wat anders dan de hennep die je kunt eten. verwar dat niet !!!!  Hennep  is een geweldige voedingsbron, maar sommige mensen zijn bang het te eten. Ze denken dat ze er high van worden. Je kunt daar ook heerlijke recepten vinden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging.!!

Kleding dateert uit 8000 BCE China, hennep heeft een lange geschiedenis van textiel gebruiken. De robuuste vezels zijn een ideaal materiaal voor schoenen, jeans en atletische slijtage, hoewel innovatieve ontwerpers mengen hennep met zijde voor een zachtere stof. ( Zo waren de eerste spijkerbroeken van Levi Strauss van hennep. Maar het allerbelangrijkst: hennep draagt prettig. Georgio Armani zei ooit: “Hennep produceert een sterke en schone vezel, met een structuur die ervoor zorgt dat de stof in de zomer koel aanvoelt, en comfortabel warm in de winter.”Het is dus niet zo vreemd dat ook steeds meer kleding wordt gemaakt van hennep. Een eigenschap van hennep is trouwens ook dat het vrij snel kreukt, net als bijvoorbeeld linnen. De een vindt dat maar niets, terwijl de ander (bijvoorbeeld Armani) het juist charmant vindt)  het is alleen jammer dat ze zo tegen gewerkt worden en daarom wat duurder zijn maar zeker de moeite waard ontdek het zelf durf jij het aan ? Het zou zoveel werk opleveren voor ieder ,maar goed we komen er wel.

WANNA CHANGE THE EARTH ? … CHANGE YOUR SHIRT !

 

Verpakking  Door het vinden van een voorhamer aan de zijkant van een auto gemaakt van hennep en soja plastic, Henry Ford toonde haar veerkracht terug in de jaren 1940. Momenteel wordt hennep gebruikt in de productie van cd-en dvd-doosjes, douchegordijn liners en andere kleine consumentenproducten.

Papier Als een snel groeiende en duurzame plant, hennep is een uitzonderlijke hernieuwbare grondstof voor de papierproductie -. veel meer dan bomen

Bio -brandstof De olie gewonnen uit de hennepplant kan worden omgezet in biobrandstof -. een schonere alternatief voor aardolie

Toxic afvalbeheer Gedraagt ​​zich als een spons, hennep is met succes gebruikt om gifstoffen te absorberen en te rehabiliteren bodem na chemische rampen en nucleaire ongevallen .

Zoals je ziet een veelzijndige plant niet allen maar voor high te worden dat hebben de overheden zo naar de mensen gebrain- washt. 

Ik ga dit mooi artikel aan jullie laten en ga op zelfonderzoek uit leer en ontdek wauw wat een uitdaging. Wil je meer weten over de gezondheid en Hennep zie dan op ; De waarheid…..
Inspiratie en Learn ,Read more  van de bronnen ; http://www.naturalnews.com/043121_hemp_cash_crop_health_food.html#ixzz2mgEEOBg6

http://hashmuseum.com/nl/hennep-als-voedingsbron

http://blog.gezondmetpit.nl/marihuana-hennep/

http://www.ecotex.nl/webshop/index.html

http://www.hempmade.be/nl/waarom-hennep

http://www.groenebouwmaterialen.nl/c-363958/hennep-isolatie/

Ik wens je een fijne Vrijdag vol nieuwe inspiratie.

Warme Hart Groet