HOE MACHTIG IS MONSANTO EIGENLIJK ????

Hallo Lieve lezers,

Vanmorgen toen ik moest wachten in de wachtkamer van het Ziekenhuis voor de uitslag van de Allergietest die ik heb laten doen zag ik deze Reportage . Ik moest lachen want veel klonk mij bekent in mijn oren en de mensen zagen dat en gingen er eens voor zitten om het ook te bekijken. Ieder had de volle aandacht hier voor. Vandaar dat ik dit artikel ook plaats met de uitzending in de link. Vandaar deze inspiratie ,dus het wachten was voor mij goud waard hahahaha.

Zo wordt je het een en ander duidelijk over de GROTE INVLOED VAN MONSANTO. OVER ontbossing en roundup, voedsel dat gemanipuleerd is net zo als het vlees, dat passeert allemaal de revue.

Een reportage over een van de verborgen krachten achter ons spotgoedkope lapje vlees: genetisch gemodificeerde soja.

http://altijdwat.ncrv.nl/ncrvgemist/25-3-2014/altijd-wat-25-maart-2014

Dit artikel waar ik uit citeer is van gewoonnieuws de link staat onder het artikel voor meer leer info.;

** Een groeiend aantal boeren mijden genetische gemodificeerde zaden (GMO), maar dit gebeurt niet direct omdat ze een ideologische weerstand hebben tegen deze GMO-industrie, waar de firma Monsanto de scepter zwaait. Volgens deze boeren blijkt uit praktische overwegingen alleen al, dat niet-GMO-zaden (laten we ze a.u.b. ‘natuurlijke zaden’ noemen!) veel productiever zijn en ook meer winst genereren voor het boerenbedrijf.**

Dit stuk en andere artikelen lees ik ook en heb al eens aandacht hieraan gegeven, maar een herhaling met UPDATES  is altijd goed. Er gebeurt nu zoveel momenteel dat het in de vergetelheid raakt wat absolute niet mag gebeuren. Zo zie je hoe groot zijn macht is en wat Argetinié er nu uit ziet met grote gevolgen van dien.  En overal is het het zelfde waar Monsanto aanwezig is.

www.argentinaindependent.com daar is de foto van met een interessant artikel;

Monsanto1

Citeer van een stuk uit de ; ZenGardner onder staat de link.

Maar mensen moet eten – met name in Europa. Frank Holmes van US Global Investors beoordeeld in 2011 , is Oekraïne klaar om Europa slager te worden. Vlees is moeilijk leverbaar, maar Oekraïne is perfect gelegen om de honger van Europa te verzadigen. Slechts twee dagen na Cargill kocht in UkrLandFarming, Global Meat News meldde een enorme verwachte piek in “allerlei” van de Oekraïense uitvoer van vlees, met een stijging van 8,1% in totaal en maar liefst 71,4% piek in de export van varkensvlees.

Geen wonder dat Eli Lilly is vertegenwoordigd in het Directiecomite van de US-Oekraïne Business Council’s. Zijn Elanco Animal Health unit is een belangrijke fabrikant van voedingssupplementen. En het is ook opmerkelijk dat de geplande zaadplant Monsanto is non-GMO, misschien anticiperen op een nieuwe GGO-onvriendelijk Europese markt en Europa’s groeiende eetlust voor biologisch voedsel. Als het gaat om winstgevende toekomst Big Ag’s in Europa, kon de inzet niet hoger zijn.

Coca-Cola, Exxon-Mobil, Raytheon

Hoewel Chevron gesponsord dat geval wordt het niet vermeld als een supporter van de Stichting. Maar de stichting doet een lijst van de Coca-Cola Company, ExxonMobil en Raytheon als belangrijke sponsors. En, om de cirkel van invloed te sluiten, de US-Oekraïne Business Council is ook vermeld als een supporter.

“Het potentieel hier voor de landbouw / agribusiness is geweldig … productie hier zou kunnen verdubbelen. De wereld heeft het voedsel Oekraïne zou kunnen produceren in de toekomst. Oekraïne landbouw zou een ware goudmijn zijn. ” 

( link van het hele artikel  staat onder bij ; info leer meer bron )

http://socioecohistory.wordpress.com/2013/10/26/monsanto-denies-link-between-gmos-and-cancer-birth-defects-in-argentina/

Daar is deze foto van daar gaan ?????????????????? rijzen of niet dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rats-tumor-monsanto-gmo-cancer-study

Dus is het wel wat we denken dat het om Olie en Gas gaat ik denk zelf dat dit de boosdoener is, en dat Rusland dat ook weet. En Wilders ook, vandaar die hijssa over de EU. Hij schud de bedden op, voor degene die slapen !!! Dit zit zo met elkaar verweven daar kom je haast niet meer uit dat web. Als we schone energie hebben geen Olie en Gas of zo weinig mogelijk, dan is dit heel zeker ook een boosdoener die Monsanto we eten ,is dat niet de grootste BRON ?????

Zo ik wens je een fijne avond toe.

White  Love for You All.

leer meer en info bron vermelding ;

http://www.zengardner.com/ukraine-corporate-annexation/

https://www.takecare4.eu/de-macht-van-voedsel/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/02/moeder-natuur-ontmaskert-monsanto-als-grote-bedrieger/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/02/nieuw-bewijs-van-oplichting-door-monsanto/

http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/25/corruptie-onderzoek-boskalis-argentinie-heropend/