Natural News van Feb 2013

Hallo lezers,

Ik wilde deze info even met jullie delen. Vooral nu de ziektekosten de pan uit gaan reizen door de eigenbijdrage of wat het medicijn kost. En die je appart betalen moet,en dat zijn er stiekem toch heel veel ??!!

Mijn verhaal van vandaag = Ik stond in de apotheek vandaag om mijn recept Teerzalf op te halen die moest apart gemaakt worden ,maar nu mijn exceem zo  is dat ik weer loop ( voeten zijn zo goed als geheeld ) en geen Handschoenen ( die ik via internet koop, omdat ze goed koper daar zijn ?!!) meer hoef te dragen omdat de handen zo kapot waren, De Prednison had ik al ontvangen vorige week dinsdag ochtend meteen ,ik had het echt nodig. Ter ondersteuning van de ontgifting die ik op dit moment door maak en onderga. Eigenlijk al een jaar na de operatie ,maar dat is weer een ander verhaal.

Oké, dus ik wacht in de Apotheek en na wat speurwerk van de medewerkster werd toch de zalf gevonden.

O fijn dacht ik , hahha daar kwam ik op terug .

 

” Dat is dan € 115,89 mevrouw ”  Ik zei wat blief Mooi niet dus!!

Ik zei haar ,Ja jij kunt er ook niks aan doen ,maar dat doe ik niet dat is toch te gek voor woorden. Ik doe het met mijn eigen middelen wel . Het wordt steeds gekker. Ik draaide me om en zag dat de mensen achter mij verbaasd,ongeloofwaardig keken en zeiden dat is toch onmogelijk, dat zo iets kan .

Ja ,dus het kan, weer met de neus op de feiten geduwd.

Dan proberen ze de alternatieve zorgsector in een kwaad dag licht te stellen  ( Mevr.Schippers) Wat zie ze ook al weer KWAKZALVERS ?!!  DAT IS EIGENLIJK HEEL MOOI DAT ZE HET ZO OP EEN PRESENTEER BLAADJE GEEFT EN HET AL AANGEEFT HOE HET IN ELKAAR ZIT DE MEDICHE / …. WERELD.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IqWXAK-pAdA

 

( terwijl er juist een samenwerking behoort te zijn maar ja ?!)

Thanks daar voor.

Maar ook dat Dokters nu veel vertellen over de werkelijke stand van zaken. Ze kruipen langzaam uit de kast.En zij vinden ook dat HET EEN NIET ZONDER HET ANDER KAN = SAMENWERKING = LEER VAN ELKAAR = BOUWEN AAN …

Maar goed, ik mag niet klagen dat mijn eigen middelen en ondersteuning van andere bijv; Procorbo olie ,28 dagen kuur , Ganoderma Lucidum, Wanji Energie, Ja,dan ga je ontgiften dus we gaan maar rustig door hiermee. en eerlijk gezegd ik voel me super.

Door dit voorval weer en de gesprekken wat ik met de mensen heb gehad hier door,( waardevol is dit ) dat ze blij waren hun verhaal aan mij te vertellen over hun ervaringen hierin. Schrikbarend en er wordt geen aandacht aan gegeven en je kunt er heel weinig over terug vinden daarom doe ik het dan maar op deze wijze. Breng info bronnen naar de mensen toe zodat ze weten dat er wel veel meer is dan alleen maar ……………. (en de foto’s die worden nog geplaatst ,maar dat is in een heel ander verhaal maar je zult ze nog te zien krijgen, echt waar . Heb ze zelf gemaakt van voor en na .)

Maar ook hier in geld wat is voor jouw van toepassing en hoe BEWUST ben je in je dagelijks leven ; maar ook waar neem je akkoord aan en waar neem je geen akkoord aan !! ; je eigen gevoel zegt heus wel hoe en wat ; maar dat is iets daar zijn vele mensen onder ons toch ver van weg gedreven, jammer genoeg . Ook hier geld ; “Geen Berg is te Hoog voor jouw Moed “. Mijn motto weet je nog ?!

Nu zal ik het artikel van Natural News laten lezen bij de bron vermelding staat erbij een leuke site en een aanrader.

Dit is geschreven op en door ; Zaterdag 2 februari, 2013 door: Sandeep Godiyal.

 

De bewezen voordelen voor de gezondheid van Reishi paddestoelen


1. Bevordert een gezonder immuunsysteem. Reishi paddenstoelen zijn zeer nuttig bij het versterken van het immuunsysteem. Volgens studies, hebben patiënten van gevorderde tumoren die werden voorgeschreven Reishi paddenstoelen nemen gedurende tenminste 30 dagen een significante verbetering in hun toestand opgemerkt door het vermogen van de paddenstoel hun immuniteit. Reishi helpt ook bij het verminderen van de bijwerkingen die verband houden met het ondergaan van bestraling en chemotherapie en ook zorgen voor een soepeler na de operatie herstel. Afgezien van dat degenen die regelmatig de paddenstoel nemen merken een aanzienlijke verhoging van het niveau van hun antioxidanten. Dit werkt in de verdere versterking van hun immuunsysteem.

2. Voorkomt kanker. De effectiviteit van Reishi paddenstoelen in het verbeteren van de gezondheid is ook een van de belangrijkste redenen waarom dit wordt nu gebruikt als een immuunsysteem stimulans voor degenen die zijn gediagnosticeerd met het hebben van kanker. Volgens studies, Reishi is effectief bij het ​​voorkomen van de tumor proliferatie en groei. Het verhoogt het niveau van antioxidanten in het bloed van een persoon plasma, terwijl ook het verbeteren van de immuniteit van degenen die lijden aan een vergevorderd stadium van kanker. Let op; echter, er zijn gevallen waarin de inname van deze paddestoel negatief reageren op specifieke kankermedicijnen. Dit is de belangrijkste reden waarom kankerpatiënten wordt geadviseerd om het te nemen alleen onder begeleiding van hun arts.

3. Verbetert cardiovasculaire gezondheid. In de meest recente studies uitgevoerd om de gezondheidsvoordelen die door bepalen Reishi paddestoelen , is ontdekt dat het werkt in het verbeteren van een persoon cardiovasculaire systeem vanwege zijn vermogen om coronaire verwijden verbeteren hartspier capillairen bloedsomloop, vergroting van de bloedstroom en verbetering van de levering van energie en zuurstof in hartspieren. Het is ook effectief bij het ontspannen van de zenuwen, verminderen cholesterol, voorkomen beroertes, remmen bloedplaatjes aggregatie en verlaging van het niveau van triglyceride in het lichaam van een persoon. Dit is een enorme hulp bij het afweren van hartkwalen.

Andere gezondheid voordelen die beweerde te worden verstrekt door Reishi paddestoelen bevatten onmiddellijke verlichting van ontstekingen en allergieën, de behandeling van slaap-en angststoornissen, het herstel van de natuurlijke staat van het lichaam, een betere gezondheid van de lever-en regelgeving van de bloedsuiker.

https://www.youtube.com/watch?v=TLOknUd9pXU

Dus ……………….
Ben goed voor jezelf en pas op jezelf een ander doet het niet ??!!
En deel verhalen je hoeft je er niet voor te schamen, door te delen komt veel meer naar boven in alle opzichten en dan weet je ook in wat voor tijd dat we leven ; dit zo geheel niet kan, en dat dikke koppen alleen maar dikker worden ??!!
(En Michel wist wat HIJ zong !!)

Ik wens je een hele fijne avond toe.

White Love For You All.

 

Info bronnen en leer / weet bonnen;

http://www.isala.nl/patienten/folders/6152-prednison-bij-reuma

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M24&ss=P1759&l=NL

https://www.takecare4.eu/stop-de-chemtrails-vergifteging/

http://www.niburu.nl/homeopathie-vanaf-vandaag-erkend-belgie/

http://www.niburu.nl/vrouw-weigert-chemo-en-geneest-door-eetgewoonten-te-veranderen/