STOP DE CHEMTRAILS, VERGIFTEGING

 

 

 

Hallo Lieve mensen,

DIT IS EEN belangrijk ARTIKEL.

HET IS REALITEIT;;;;;;  wake up wake up.

Neem de tijd eens om die video boodschappen te bekijken

EEN oud gezegde van de Indianen is ;

” ALS DE BLANKE EEN WEB WEEFT IN DE LUCHT, DAN IS DE VERNIETIGING VAN MOEDER AARDE EN ALLE LEVENDE WEZENS NABIJ “

Ook lach ik steeds meer om hoe ze het presenteren van het weer op de tv, de tegenstrijdigheden die ze opnoemen en verwoorden, de foutjes die er insluipen, en al dat gekronkel. Ik zou niet graag in HUN schoenen staan.

Allergie2014-02-16 11.16.15

Het ziet eruit als brandplekken,je kunt ook zweervorm hebben ,dit is het gevolg wat er in de lucht gespoten wordt en neerdaalt op je huid ben je gevoelig ja dan BINGO. en wat dacht je van de LONGPATIËNTEN ?? COPD EN ASTMA.

Het zet je aan het denken en het is realiteit.Bekijk de doco eens hier onder dan krijg je info wat tastbaar is, en door anderen bevestigd wordt. Daarom de Petitie er onder JIJ ADEMT ook lucht in dus……..

Laat je niet langer voor de gek houden. Het is geheel aan jouw.

 

http://www.youtube.com/watch?v=c34U0Pwz4_c

 

Daarom teken deze petitie ; wij hebben recht om schone lucht in te ademen. citeer uit de nieuwsbrief;

PETITIE https://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie

Wij

Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten.

constateren

Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 5 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.

en verzoeken

In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. Het sproeien wordt waarschijnlijk gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Wij willen weten waarom dit gebeurt zonder dat we hierover geïnformeerd zijn! Let op, dit is GEEN complot theorie! Google het woord Chemtrails maar eens!

We vragen je dit Burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten.

Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer. Wij hopen dat er dan serieus onderzoek komt en getuigen gehoord kunnen worden tijdens een “parlementaire” hoorzitting! Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op Chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er NU mee te STOPPEN!

 

Wil je tekenen ; dan hier.

Deel dit zoveel als je kan , Ik dank je.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_gZG6LTgBi8

https://www.youtube.com/watch?v=H75FxDKPz-U

 

 

Citeer uit een artikel van Niburu.nl

Een directeur van de European Coalition Against Covert Harassment (EUCACH) is onrechtmatig aangehouden nadat ze een wetsvoorstel had ingediend om HAARP te verbieden.

Daarnaast heeft men een poging gedaan haar te laten opnemen in een psychiatrische inrichting.( meer info hier onder bij de bronvermelding)

Ja en er verdwijnen berichten op Internet ,FaceBook hier over dus,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ik wens je een fijn weekend toe en dankje voor het delen .

White love for You All.

leer en bron info;

http://www.niburu.nl/indiener-wet-tegen-haarp-en-chemtrails-opgepakt-interview/

https://www.takecare4.eu/wil-je-meer-minder/

https://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie

http://martinvrijland.com/2013/01/05/chemtrails-en-monsanto/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/06/handboek-over-chemtrails-gevonden/