Schrijfster Sylvie Vellemans

Hallo Lief mens,

Thanks voor het bezoek en dat je eff de tijd neemt.

Ik was vanmorgen al vroeg op pad om Sylvie te ontmoeten en de Boekjes op te halen.Spannend.

Het was een hele reis, vooral door de ontgiftingsproces waar ik me momenteel in bevind, en in mijn handen en voeten diepe kenen en ecxeem heb. ( Na de 28 dagen Alvons Ven kuur een ware ondersteuning is, geef ik Hartelijk toe ) Dus alles wat ik doe duurt LANGER EN HET LOPEN dat gaat ook weer iets vlotter, ja het herstel van mijn lichaamhuis is nu in volle gang en ontneemt mijn gang zodat ik het op een lager pitje de dagelijkse dingen doe en op tijd mijn rust neem zodat het lichaam het verwerken kan?!!

Jee, herkenbaar dat je door holt ?!! Ik denk dat vele onder ons zich hier in kunnen terug vinden. Vaak tegen de zin in  maar toch?!

We gaan verder.

Aangekomen op bestemming vliegt daar een fijn gebouwd, dartelend en gehaast- druk iemand naar me toe.( hoe herkenbaar hahaha ) Ik ook want ik had al een dik half uur rond gereden en ik kon het nie vinden dus. Poeéh en wat gebeurt er voor ik haar zie ben ik 2 x in een soort ambachtelijk bakkerijtje naar binnen gespat, zo of ik in een complete andere wereld binnen stapte waar de tijd stil staat en een gewaarborgd gevoel je omarmd dus dat was nie voor niks. Geweldig.

Met Sylvie kennis gemaakt te hebben, leek of 2 oude zielen elkaar weer troffen wat een weerzien.

Ja, dan heb je weinig woorden nodig en is de tijd in de klok van weerzien oneindig lang maar in de realiteit van klok lezen heel / relatief  kort. Ja, ZO GAAT DAT. LEUK TOCH.

Sylvie en de Auteur van het Boekje ” De geneeskrachtige werking van Gandoderma Lucidum

Zij is master in Biotechnology and Orthomolecular Sience. tevens is zij de bezielster van het gezondheids- en massagecentrum Heal-All in het Gentse.

Het boekje is een aanrader als je er interesseert in bent op Gezondheids Aspecten in vele opzichten. Maar ook gewoon meer info wilt over wat je NU EIGENLIJK DRINKT ? dus Bewust de Coffee and the Tea van Organo Gold, en wat voor een schat aan meerwaarde het je geeft in het dagelijks drinken van maar eigenlijk 3 kopjes heerlijke Coffee, en de andere smaken, Thee warm of koud, IJsthee, en de Hot Chocolate ? Als je weet waar het product aan ingrediente bevat kun je vele antwoorden krijgen. Maar vooral een smaak genot van Hoge Kwaliteit en je smaakpapillen een Boost geven, wat weer ten goede komt aan jouw / jezelf. Jee, en een Coffee die een meerwaarde heeft zeg nauw zelf ; geweldig  toch.

Maar zelf ervaren dien je zelf te doen, en ook het waarnemen ervan en de Aroma beleving ook.

Je Kunt het boekje bij ons bestellen via ; https://www.takecare4.eu/contact/

En Na het weekend op de webshop maar dat laat ik wel weten. Via een bericht hier onder en op FaceBook . Eerst eff foto maken en dan erop plaatsen dus nog eff werk, maar dat komt geheel in orde. Geloof me maar.

KUN JE NU NIET WACHTEN EN…………………

Het boekje gaat € 7,00 kosten / met verzend kosten € 12,00 hou daar rekening mee.

Wil je meerdere voor in je praktijk dat is ook mogelijk,neem hier contact met een van ons op, dan komt dat geheel dik in orde.

 

0212_OrganoGold_mainimage

Citeer een stukje van haar geschrift ;

Over de Ontgifting

Ontgifting of desintoxificatie is een reactie van het lichaam wanneer het in kontakt komt met voedingsstoffen die bepaalde organen stimuleert tot een betere werking. Vooral een terug gezond gemaakte lever kan krachtige ontgifting teweeg brengen met bijhorende symptomen. Dit gebeurt dus ook bij regelmatige inname van medicinale Ganoderma Lucidum of Ganoderma koffie.Door de ontgifting worden afvalstoffen die zich langzaam aan in het lichaam opstapelen door een verminderde leverwerking weer afgestoten, verwerkt en verwijderd uit het lichaam.Deze toxische afvalstoffen zijn te vergelijken met polluenten in het milieu of zelfs in de motor van uw wagen (slib in de motorolie, stof in de carburator, enz.). Wanneer de polluenten in het milieu verwijderd worden, keren de vissen terug in het heldere water, vliegen de mussen en de zwaluwen terug in het zwerk. Nieuwe motorolie en een gereinigde carburator doen uw motor terug ronken en wordt uw wagen vinniger en zuiniger in het verbruik.Een analoog verschijnsel gebeurt dus in uw lichaam tijdens een ontgiftingsfase. Door desintoxificatie kunnen zelfs kwaaltjes verdwijnen of ziektebeelden verminderen.Ontgifting heeft echter een dubbel gezicht! Er kunnen bepaalde symptomen of lichamelijke klachten gepaard gaan met ontgifting! Dit kan verwarring en onrust veroorzaken: ben ik wel goed bezig? Is Ganoderma wel goed voor mij?Symptomen van desintoxificatie zijn veelvuldig en heel verscheiden en kunnen individueel erg verschillen. De verwijdering van de toxische afvalstoffen kan langs verschillende wegen gebeuren: via de huid, de ademhaling of het spijsverteringsstelsel. Ieder manier brengt bepaalde symptomen teweeg zoals bv.:
  • huiduitslag
  • jeuk
  • hoesten
  • verkoudheidsverschijnselen
  • constipatie
  • enz..
Het enige dat u moet onthouden bij dergelijke symptomen, wanneer u begint of slechts een paar weken Ganoderma koffie drinkt:
  • deze symptomen van ontgifting zijn OK
  • deze symptomen van ontgifting zijn tijdelijk
  • sommige symptomen kunnen mekaar opvolgen
Blijf dus volhouden, panikeer niet.  Helpt ook uw lichaam door naast Ganoderma inname ook gezond te eten (fruit, groenten, minder koolhydraten…) en een gezonde levensstijl te ontwikkelen (meer bewegen).
Trouwens, het gebruik van Ganoderma koffie doet u vanzelf verlangen naar gezond eten en meer beweging door een verhoogd energiepeil.

Het tijdelijk karakter van de ontgifting is echter rekbaar en zeer individueel. Aan de hand van onderstaande tabel (*) kan men er zich een idee over vormen:

PeriodeWat gebeurt er qua ontgifting en herstel
Dag 1-30Lichaam zoekt wat er eerst moet gebeuren.
Ontgifting begint.
Week 1-30Volop ontgifting, met symptomen,
maar ook subtieler, zonder symptomen.
Maand 1-12Lichaam zoekt terug zijn balans op
en herstelt zich verder.
Jaar 0,5-1Heropbouw waar nodig. Versterking immuunsysteem
en ook mentale versterking.
Jaar 1-3Optimalisatie lichaamswerking. Men voelt en ziet er
jonger en krachtiger uit, ook mentaal is men weerbaarder.

(*)Bron:Sylvie Vellemans, “Informatieboekje over de geneeskrachtige werking van Ganoderma Lucidum”

Door de krachtige werking van Ganoderma zijn er soms contra-indicaties waarmee moet rekening gehouden worden.

Disclaimer: deze website heeft enkel informatieve en educatieve doeleinden en claimt geen therapeutisch of medisch advies. Raadpleeg uw arts indien u nadere medisch gerelateerde vragen hebt omtrent de effecten van koffie of ganoderma koffie.

 

Na het lezen van dit maar ook het gratis E-bookje wat hier over de producten te vinden is op onze site, geeft je meer info mocht je daar behoeften aan hebben.
Mocht je behoeften hebben om persoonlijk vragen te stellen aan ons dat kan ook maak een afspraak met ons waarom niet?!!  We helpen en staan je graag te woord.

 

https://www.youtube.com/watch?v=namTAy5SJgk

 

Ik wens je een fijn weekend toe het wordt prachtig weer dus GENIET ERVAN.

White love for you all

 

 

Bron van info ; http://www.ganodermakoffie.com/over_de_ontgifting.html