MOEDERS KOMEN IN OPSTAND

HALLO EN EEN GOEDE MORGEN DEZE MOOIE DAG,

Zo even een update doen, over het fenomeen  over de vaccins en vaccin ingrediënten die meer schade brengen dan wat anders ??!!!

Dit is wat  Natural news op vrijdag 5 september door Jonathan Benson die meld (onder staat de bron vermelding ik heb het in het nederlands hier geplaats oké.)

NaturalNews) Een vloedgolf van verzet tegen corruptie bij de overheid is losgelaten op het web na de onthulling dat de Centers for Disease Control en Prevention (CDC) heeft gelogen over gegevens koppelen vaccins en vaccin ingrediënten om autisme. De hashtags “#CDCwhistleblower” en “#hearthiswell”, een verwijzing naar een wereldwijde campagne die gericht zijn op “het doorbreken van de wetenschap op het vaccin geweld” worden uiteengezet barsten over Twitter, Facebook en YouTube, de aandacht vestigen op de Amerikaanse regering kwaad vaccin oorlog tegen de meest kwetsbare leden van de samenleving, onze kinderen.

https://www.youtube.com/watch?v=dH_L4ddhfj0

Moeders overal posten van video’s op YouTube met vermelding van deze hashtags, waarin ze praten over hun eigen kinderen, die werden beschadigd door vaccins, anderen waarschuwen voorzichtig vóór het injecteren van hun baby’s, zonder onderzoek naar de kwestie op hun eigen te zijn. Een moeder van acht kinderen, bijvoorbeeld, vertelt over hoe, onder de zes die werden gevaccineerd, drie hebben autisme, en de anderen hebben een verscheidenheid van stemmingsstoornissen en gedragsstoornissen, maar ook maag-en andere lichamelijke gezondheidsproblemen.

“Uit mijn gevaccineerde kinderen, drie hebben autisme,” zegt ze. “Men heeft ADHD [attention-deficit hyperactivity disorder], heeft men een ernstige taalstoornis, en men heeft ernstige stemmingswisselingen. Zij hebben ook te lijden aan astma, eczeem, chronische oorontsteking, maag-darmstoornissen, infecties van de urinewegen, psoriasis, voedselallergieën , chemische gevoeligheden. “

“Mijn twee gevaccineerde kinderen hebben niets van aandoeningen hun broers en zussen ‘hadden – hun gezondheid is uitstekend,” voegt ze eraan toe.

U kunt haar korte video hier bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=aSl8wpa2bYk&feature=youtu.be

CDC klokkenluider vertelt alles, het toelaten van zijn agentschap heeft gelogen over het feit dat vaccins autisme veroorzaken

Deze en vele andere soortgelijke video’s begon te gieten in nadat Dr William Thompson, een voormalige hooggeplaatste wetenschapper aan de CDC, verbrak de stilte op fraude bij de CDC dat leidde tot kritische gegevens koppelen vaccins autisme gecensureerd en ingehouden. Dr Thompson hielp een frauduleuze studie in het tijdschrift Pediatrics gepubliceerd in 2004 dat de overheid en de mainstream media claim is “bewijs” dat de vaccins veilig zijn.

Zoals hier te zien is en dat zet je toch aan het denken of niet ??????

https://www.youtube.com/watch?v=jaa1IN7A-AE

Maar Dr Thompson kwam onlangs schoon Dr Brian Hooker van de Focus Autisme Foundation, die ook-vaccin gewonde kinderen . De twee krachten gebundeld met toonaangevende gastro-enteroloog Dr Andrew Wakefield een korte video waarin wordt uitgelegd hoe de CDC veranderde studie gegevens zodat het lijkt alsof vaccins en autisme zijn los van elkaar, terwijl ze in feite zijn diep verbonden te produceren.

“Leaky gut. Voedselallergieën. Voedsel gevoeligheden. Fenolen, salicylaten, oxylates kwesties. Gut dysbiose. Glutenvrije, caseïne-vrij, soja-vrij dieet. STD dieet. GAPS dieet. Paleo dieet. Low-oxylate dieet. Zal ik wedden dat je geen idee hebt waar ik het over – welkom in onze wereld “, voegt een andere moeder op YouTube, met haar mooie baby dochter op haar schoot.

“Vaccins kunnen en autisme veroorzaken.”

Vertrouw niet op de CDC, doe je eigen onderzoek, en sla de vaccins

Niet langer zijn de ouders van vaccin-gewonde kinderen gaat worden berispt door de pseudo-wetenschappelijke elite die beweren dat het debat is voorbij, en dat vaccins veilig zijn. Zoals u in de eerder genoemde video zal zien, dit bijzondere moeder verschillende boeken gekocht over vaccins, vermoedelijk na het feit, dat gaf haar een eerlijk inzicht in hun werkelijke gevaren – iets dat maar weinig reguliere artsen ooit zal aanbevelen.

Dit is niet alleen blind verzet tegen vaccins “omwille van Jenny McCarthy,” of andere dergelijke stroman beschuldigingen dat vaak geslingerd naar ouders die de religie van de vaccins te weerstaan. Meer ouders tegenwoordig doen hun huiswerk en komen tot de conclusie dat geluid vaccins zijn gevaarlijk, iets dat nu is gestold door de CDC klokkenluider en dat zal blijven dankzij verspreiden naar inspanningen, zoals deze hashtag campagne.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jcC5oV2heZ0

Dit deze is al van;;;;;;;;;;;;;

 

Geüpload op 30 mrt. 2009

Overheden beweren dat vaccins volkomen veilig zijn en dat ze besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt weerlegd door onafhankelijke onderzoeken en statistieken

 

 

NEEM DIT TEN HARTE EN GA ZELF OP ONDERZOEK UIT. HET IS EN BLIJFT JE KIND EN JOUW LICHAAM. JE HEBT RECHT OP TE WETEN WAT ER IN ZIT EN DE WERKING ERVAN DAT HEET MENSENRECHTEN.

Bron van deze info = van ;http://www.naturalnews.com/046750_autistic_children_vaccines_CDC.html

Een fijne dag toegewenst.

White love for You All