Er komt een Persoon bij de Dokter

Hallo Lieve mensen,

Ja, een nieuwe rubriek die heet : Er komt een Persoon bij de Dokter.

Ik wil graag verhalen en weetjes aanreiken aan jullie. Wat je er mee doet is geheel aan jezelf je kunt en mag reageren Graag zelfs. En als jezelf een verhaal hebt dat je graag delen wil Graag zelfs.

Deze BOODSCHAP HEEFT OP HEEEEEEEÉL VEEL BETREKKING : VIND JE OOK NIET ?

Ja, dokter, : ” Moet ik mijn kind laten vaccineren ?! “, Je hoort er zo veel over en wat is waar. Ik weet niet meer wat ik moet doen. De schuld als er iets gebeurt is zo zwaar als ik mijn kind NIET laat vaccineren !! Dat vergeef ik me dan nooit en ja,mijn man is er ook op tegen dat ik eigenlijk GEEN Vaccinatie laat doen bij onze kleine ?

Dokter ; Ja, mevrouwtje dat weet ik ook niet en mag ik eigenlijk niet zeggen ?! en u moet niet alles geloven wat ze zeggen! duhhh!!  ja, daar sta je met je goed fatsoen.

https://www.youtube.com/watch?v=3AgKBVaPKWo

Maar oeps jaren later. Er komt in een keer een allergie opzetten, chronische ziekte,psychische klachten enz. Je herkent vast wel de BURN-OUTS DRAAIEN OVER UREN.!!??** En het werken gaat moeilijker, gezin valt uiteen en……

Kijk bij het EBOLA eens van een andere kant in Helicopterview zou ik zeggen. En ja als ik dat lees dan zet ik mijn vraag???tekens erbij.

http://www.youtube.com/watch?v=mtUf390jsZM

 

Maar ja zo denk ik zelf ook dat deze Chemoheer ook een flink aandeel in het geheel heeft, wat denk jij ?

https://www.youtube.com/watch?v=bdJY6TryGnU

Ze hebben het over de GLOBAL warming maar over de GEZONDHEID wordt geen woord gerapt. Ik hoef maar op  mij zelf rade te gaan en vooral de reactie op mijn lichaam,ook de verhalen van COPD patiënten die ook wel beter weten.

Dus eigenlijk dienen ze de mensheid heel wat op wat JIJ ZELF geheel niet wilt, en je kunt er ook nog voor betalen ook nog ZIEKTEKOSTEN, ZORG die aan alle kant rammelt en afbrokkelt. ( ze worden ingekocht door de gemeente straks met grote gevolgen van dien)

O,ja dan gaan we PARTICIPATIE wet toepassen,maar wil je dat doen of iets aandragen om dat toe te passen wordt je op alle kanten bestookt. Maar ja, het houdt je bezig en van de straat zullen we dan maar zeggen.

En dan wordt jezelf ouder en het HELE CIRUS BEGINT WEER VAN VOOR OF AAN ALLEEN NU ANDERE hoofdrolspelers DOEN MEE.

Je vraagt aan je Vroedvrouw,Huisarts,Gynaecoloog, o ja en nu kan dat ook bij de Apotheek??!!

DUS…….heb je een melding of je weet iets laat het ons weten je bent echt NIET DE ENIGE.

Bekijk het eens vanuit een HELIKOPTER.

have fun met ontdekken.

White Love for You All

BRON voor meer info ;

http://www.naturalnews.com/046599_CNN_censorship_medical_genocide.html

nl.wikipedia.org/wiki/Inenting

http://www.naturalnews.com/046378_cdc_ebola_pandemic_survival_tips.html

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nl/nieuws/item/6080-dreigend-ontslag-poolse-gynaecoloog-is-onwettig