De wonderen van Baking Soda

Hallo Lieve mensen,

Baking Soda wie kent het niet ?? Nu eerlijk gezegd ik kon het niet,tot dat het eens een keer voorbij kwam of langs kwam op Facebook.Ja daar is het toch geweldig voor dat FB nieuws doorgeven en ook wat de ervaringen van zijn.Je zult toch ZELF ervaren en waarnemen wat het doet zowel als je het oppervlakkig of inwendig gebruikt.

De 51 Ideeën staan onder in de leesbron vermelding anders lees je dit stukje niet met heel je aandacht.

1014572.large_

Dus ik ging er mee aan de slag; poetsen ,de vloer,badkamer,wc. Zelf doe ik er nog Azijn en citroen bij dat vind ik fijner met poetsen, ik deed dat al dus ik voeg nu baking soda toe. In de wasmachine doe ik het ook bij iedere keer als ik was,zo blijft de wasmachine mooi zuiver, maar ook dat rare luchtje is verleden tijd. In de grote vuilnisbak en de Kattenbak en ook de Bak van de Schildpadden doe ik een beetje onderin strooien, zo blijft de geur langer weg en ook de BACTERIA ZIJN HIER NIET HAPPIG OP. En een fijne resultaat mag ik wel zeggen een veelzijdig product,en dan.  Voor me zelf ; drink ik 1 glas met 1 theelepel en water; 1 x in de week;let op je bruist een beetje van binnen hiaiaiaha dus een boer kan het gevolg zijn.Was mijn oksels ermee, zo voorkom je zweetlucht,je kunt ook je eigen deo maken leuk om te doen trouwens . Ook in de schoenen voor het bekende luchtje wat dat wel eens geeft, blijft dan weg en zweetvoeten worden minder. Das mooi toch ! Het is niet vies alleen een beetje zoutachtige smaak. Dus zo maak ik me zelf 1 x per week vanbinnen ook schoon. Let wel op ; HIER VOEL IK ME fijn bij ,voor ieder is dat verschillend laat dat wel duidelijk zijn. Het is bekend bij de Artsen, mijn moeder heeft  het tegen de Longarts verteld dat ze zuiver spoelt haar bijholtes en gorgelt met Baking Soda zijn antwoord; ” Heel goed dat zuivert en dood de bacterie ga er mee door.” Zelf drinkt ze een halve thee lepel op 1 glas in verband ze een maag operatie gehad heeft.

Volgens Wikipedia ;Soda, wanneer opgelost in water, dissocieert in 2Na+ (twee kationen van natrium, dat wil zeggen ionen met een positieve (+) lading) en CO3= (een anion van carbonaat met een dubbele negatieve (-) lading).Soda kan reageren met water H2O waarbij kooldioxide (CO2) vrijkomt dat als gas ontsnapt naar de atmosfeer, en natriumhydroxide (Na+OH) dat alkalisch is en een hoge pH waarde oplevert (pH>9) ).[2]

Ik heb zelf tandpasta gemaakt van ; 2 eetlepels Kokosolie en 2 eetlepels Baking Soda.( en wat citroensap ;Wat interessant is het feit dat de combinatie citroen extract en Baking Soda vernietigt kankercellen alleen, zonder nadelige gezonde cellen en weefsels.) Je kunt er nog mint-olie voor INWENDIG GEBRUIK bij doen. Ik kauw later op een mintblaadje dus ? wat wil je zelf ?! DUS DE PH WAARDE KOMT WEER IN BALANS. Maar vooral wat BEN JE ZELF WAARD DAT JE JEZELF DIT MOOIS GUNT !!

voetenbad-met-zeezout-baking-soda( de verborgen schoonheidswonderen)

Je dient wel even te wennen aan de smaak, maar later is dat snel gedaan en ik vind het wel fijn,zuiver en mijn speeksel is niet dik of plakkerig,dat is al veel waard. Zo blijft de enzymen in je mond op pijl en voorkomt vele narigheden wat vaak vergeten wordt dat het daar start met vele kwalen en ziektes omdat de enzymen niet optimaal zijn dus de Bacteria hebben vrijspel en huppaké de Weerstand en je Immuunsysteem draait op volle toere daar komt dan Antibiotica of Pretpension bij en jaaaa bingo alles gaat stappen achteruit en uiteindelijk dient het aan gevuld te worden maar dat gebeurt niet dus heel je eigen verweersysteem verzwakt en gaat achteruit en jééé het cirkeltje is rond savie?! Dat is dan Lichamelijk en het Geestelijke komt dan om de hoek kijken ,ja je kent het wel toch?!

 

baking-soda-toothpaste
Foto is van Heathextremist onder kun je meer info lezen van de site.

Dus ga eens lekker zelf aan de slag met de BAKING SODA, en laat je ervaring hier onder even achter is leuk ook voor de andere lezers zo help je elkaar in deze mooie wetenschappelijke tijd.  Van delen + Weten = Helen.Je doet het BEWUST in alledaagse dingen en dat is dit ook en ook een onderdeel  van het geheel.

Ja de Pharmaceutische Wereld is hier geheel niet blij mee neem dat maar van mij aan.

Het is goedkoop veel goedkoper dan die andere middeltjes en veel effectiever. Zo wordt je krachtiger en bestand tegen de Bacteria en Virussen die ze verspreiden en hier rond zwerven hahaha lekker laten zwerven zou ik zeggen.

Hier hebben wij het besteld en is een goede prijs ga lekker zelf op zoek hierna. Dat is SPIRITUEEL bewust zijn. Want als je dagelijks goed voor jezelf zorgt, is je Innerlijke in VREDE en RUST. En daar draait het om, het gaat om jezelf en de gun factor naar jezelf toe. DAT IS SPIRITUALITY = BEWUSTZIJN OP ALLE DAGELIJKSE BELEVENISSEN EN ERVARINGEN. Je dient het zelf te doen ?? lieve schat van een mensenkind dat je bent.

Ben benieuwd naar de ervaringen die gedeeld mogen worden, have fun and enjoy this adventure.

White love for YOU All

 

BRON EN LEES INFO VOOR ZELFSTUDIE;

http://www.healthextremist.com/make-your-own-baking-soda-and-coconut-oil-toothpaste/

http://worldtruth.tv/lemon-and-baking-soda-combination-saves-lives/

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/baking-soda-de-schrik-van-big-pharma/

http://www.menselijk-lichaam.com/algemeen/enzymen

http://www.care2.com/greenliving/51-fantastic-uses-for-baking-soda.html