De Melk-koe.

Hallo en een Goede Dag lieve mensen,

Ja , de Melk-koe.

Op dit spottende schilderij zit de Spaanse koning Filips II op de Nederlandse melkkoe, die gemolken wordt door de hertog van Alva. Willem van Oranje pakt de koe bij de horens, de Engelse koningin Elisabeth voert het beest gras. De Franse hertog van Alençon trekt aan de staart.afbeelding = www.waterdunen.nl

melkkoe

 

Hoe afgebeeld wil je het hebben eigenlijk, oké het is humor ,er zit veel meer achter dan dat alleen.

Wie wordt uit gemolken ????   Wie laat zich melken ???? Wie wil geschopt worden , doordat je het aan de staart trekt ????  Wie en waarom beetpakken bij de hoorns ????  Wie geeft het eten /  voert het ????

Deze afbeelding is zo veel zeggend en vooral als je deze zienswijze mag zien ;  Oké.even uitlichten dan maar.

** Wie wordt uit gemolken ???? =  De mens zelf , Zorg in het algemeen , WMO , Geld , Kinderen

. ** Wie laat zich melken ????   =  Wij de mensheid in het algemeen

. ** Wie wil geschopt worden , doordat je het aan de staart trekt ???? = Hoe vaak willen we wakker geschopt worden of welke shock is nodig omdat te bereiken =  ONTELBAAR.

** Wie en waarom beetpakken bij de hoorns ????  = Een Koning die afgebeeld is ? Wie pakt Wie bij de hoorns ??

** Wie geeft het eten /  voert het ????  =  Wie laat zich voeren is beter eigenlijk ; Wij 

Het gaat meer om de Aardse omstandigheden te Manipuleren , Saboteren . Verstrikt in het dagelijkse leven van Bemoeizucht – Onderdrukking van …  dit is een manier om de Bewustzijnswereld te blijven blokkeren. Ze / de mensheid individueel of als schapen half / geheel slaapwandelt ; Belust en Machtzuchtig ; de NIKSXFACTOR is de Hoofdrolspeler.

 

De Indianen-leer  hadden de Buffelo voor hele andere krachten namelijk ; de Buffel- was inzetbaar voor bijna alle doeleinde en je kon het hele dier gebruiken, Het offerde zich voor de mensheid precies wat genoeg is om te leven niet meer en niet minder..(dus ook de Runderen?)  Wel met wederzijds respect dat is met alles maar ook dit is tegenwoordig ver te zoeken waar of waar ?! Wij buiten het hele leef systeem uit, als je het gaat analyseren, de goede dingen zien we niet meer eens daar zijn we blind en doofstom voor geworden dus de schudperiode is aan gebroken en dat hebben we zelf toch echt wel gedaan en toegelaten lief mensen kind, maar te laat is nooit dat bestaat niet dat is wat je jezelf oplegt. 

We laten ons zelf uitmelken, bij Hoorns nemen, voeren en aan de staart trekken ( wat eigenlijk ziekmakend ,ontwrichtend is het is wel het verleng stuk van een ruggengraat ??!!! ) 

Geld Ja , daar is tegenwoordig zoveel over gesproken ; ** Fraude, Verduistering, Belangenverstrengeling maakt Wraakzuchtig en Moordlustig maar ook Machtlustig.

Wist je dat Goud eigenlijk voor ieder is , het is van Moeder Aarde dus van ons allen niemand bezit moeder Aarde je mag blij zijn dat je haar mag voelen – eten – waarnemen, en ervaren en beleven. Wat zijn wij toch egocentrisch en egoïstisch of niet soms . Wij buiten haar uit op GOUD , hahahhaha al eeuwen en kijk wat er van komt al eeuwen herhaalt het zich de GOUDKOORTS .

Neem de EU daar is volop beweging in ,als je het lezen wil en wilt zien ,dat is geheel aan jouw. Een zelfonderzoek hierin licht aan je voeten letterlijk en figuurlijk.

www.sp.nl is deze afbeelding van oké SP – het gaat om de afbeelding en wat ze in het artikel hebben staan is het lezen waard.!

sterrenbeeldmelkkoe

Dus wat gaan we tegen doen , aan doen , de verandering laten plaats vinden voor de toekmost van onze kinderen maar wat dacht je van en voor jezelf je leeft ook nog en wel nu.?!

eigenwijsinonderwijs.blogspot.com  zeker een andere kijk op vele dingen,weetjes, doetjes en datjes.

tweespraak melkkoe

 

 

 

 

Ben jij een Melk-Koe of een Regenboogkrijger die zijn eigen levens style bepaalt ?

Zo hier kun je  wel even mee vooruit vandaag of niet soms. Het is allemaal in elkaar verweven ,Nu krijg je hier een overzicht over de MELKKOE. Geniet vandaag .

Warme Hart Groet