Het Positief effect van Homeopathie/Kruid. Deel 1.

Het Positief effect van Homeopathie/Kruid.

Ja een Goede Morgen allemaal,

Homeopathie wat is dat NU  eigenlijk en waarom doet men daar zo afwerend tegen ?! Weet jij dat ! Ik denk dat ik hier wel antwoordt op kan geven en dat ga ik in gedeeltes doen. wauw wat een uitdaging. En weet als je het aan kunt vullen het ook mag ,doe het bij reactie of via het forum. Om ervaringen te delen is in dit gedeelte cruciaal waarom? NU je hebt een persoon een individu en ieder reageert anders op de uitwerkingen van kruiden , hoe meer ervaringen gedeeld worden krijg je een overzicht aan uitwerkingen en dat kan nuttig zijn om een naslag werk te maken,of iets te vergelijken. Dat doen ze bij de regulieren ,farmaceutische wereld ook, de wetenschap / laboratorium. en wij ook maar durven niet zo goed WAAROM ??? lief mensen kind WAAROM.

Daarom ga ik het in gedeeltes doen.

Eerst wat geschiedenis altijd leuk toch.

HOME = IN ZIJN, INNERLIJK, THUIS.

OPATHIE = O = EEN FREQUENTIE ( maak het geluid maar eens en dan vanuit je buik laten komen ). PATHIE HEBBEN VOOR JEZELF.

Dat is wat de woorden Homeopathie zeggen ,het is in het geheel een oud Grieks wordt en betekent eigenlijk ; gelijksoortig, ziekte of lijden. Dus eigenlijk de symptomen die het beeld weergeven die de persoon,dier of plant eigenlijk alle levende wezen geven of laten zien is een weer spiegeling wat zich in het kruid bevind dat het symptoom kan aanvullen en afbreken. Uit het lijden halen ,doorbreken is mooier vind je ook niet.Het heeft een wisselwerking natuurlijk.

Kruid = nergens wordt het specifiek genoemd de definitie ervan. Je kunt het dus zo zien ; kruid als specerijen en kruiden allebei even krachtig in genezing. En dragen bij aan de gezondheid van de mens en toevoeging/ aanvulling. De Romeinse soldaten kwamen met planten terug ,ze hadden ervaring ermee door de veldslagen en zo hun broeders hielpen vandaar kruid ook die betekenis heeft van ontploffen en dan zie je de verbintenis eigenlijk.

Kruis(d) = 4 delen , los laten, Aarde ,Water,Vuur ,Lucht,  Noord -Oost-Zuid-West. met d kan het ploffen een vulkaan of 2 of meerdere soorten  bij elkaar kan gif creëren .

Ui = is een knol met vele eigenschappen.

Ruis = in stilte ?

Kruis is ook een heilig woord op vele niveaus Kruid ook , en Nu de sleutel vinden , voor sommige kan dit net een gewauwel zijn dus ik keer weer terug naar hier ha,ik rijk je deze site aan om eens te lezen. Het geeft je een  leuke wetenschap. Bron; plantaardigheden .nl

kruidenboeken

Maar ook Kruid kan ontploffen yipyipyip dat kan , zowel in de genezende als in aan de wapens kant zo genoemd .

Daarom is het zo cruciaal dat de effecten van de behandeling in een verslagvorm worden weer geven,omdat het wetenschappelijk wel iets is vast gelegd maar bitter weinig of het is vernietigd.

Waarom !

Macht en Geld en Politiek Wereldwijd hebben dat in hun macht ( onder staat een link hierover), of wilde het eigenlijk maar dat is nooit helemaal gelukt en zal ook nooit gebeuren ik zal je uit leggen waarom. We gaan even terug naar het begin .

Homeopathie

Hier op die site kun je lezen als je daar behoefte aan hebt. Ik volg mijn eigenwijsheid vanuit mijn Hart die ik in mijn leven heb mogen opdoen en ervaren ,beleven . Dat wil ik met jullie delen.

We vergeten dat onze VOOROUDERS al veel door gegeven hebben van deze wijsheid en kunde, maar ook de Natuurvolken die nu nog leven en ons verlaten hebben en hun wijsheid en kunde door de verhalen vertellers in stand zijn gebleven. Vandaar dat COMMUNICATIE belangrijk is . Waarom dacht je dat ze zo opgejaagd zijn geworden,daar konden ze toen al geen grip op krijgen en NU nog steeds niet,maar goed we gaan verder.

Dus de OUDHEID AAN KUNDE EN WIJSHEID is net zolang dat de mens leeft hier op Moeder Aarde is . En dat is lang ,vandaar ook de wisselwerking. De Natuur geeft het aan een kruid groeit altijd samen met elkaars tegen werking BIJV. een Brandnetel groeit samen met een Wegebree en Paardebloem ; de een netelt,de ander verdooft,ze kunnen meer maar het gaat even om wat de Natuur uit haar zelf al doet.

Dus de Natuurvolken weten veel meer dan wij denken hahahhahá. daar zijn we en dat wist Meneer A.Vogel ook.Hij is toen der tijd in zijn jongen jaren opzoek gegaan en heeft contacten gelegd lees maar hier onder een mooi verhaal.bron ; A.vogel site.

A.Vogel_verhaal_echinacea

En daarom geef ik dit stukje van Want to know ook aan jullie om te lezen wat er NU achter een leugen van een leugen zit een heel WEB. Bron ; wanttoknow.nl site.

de-leugen-van-de-homeopathie-leugen/

hoe-t-ministerie-van-vws-met-farmaceuten-vrijt/

afrikaanse-plant-maakt-veelgebruikte-pijnstiller

Net wat ik hierboven al aan gaf is dat Moeder Natuur het ons geeft iedere keer weer. Daarom het recente stukje van Bron: Niburu.nl ook hier kun je veel info vinden leuk het internet surfen.

EIGENLIJK ZOUDEN ZE DIT WETEN OOK IN HET ONDERWIJS AANWEZIG DIENEN TE ZIJN .maar goed dat even onder ons gezegd hahahá.

Ik zei al ik wil jullie graag met mijn ervaringen en belevingen in kennis stellen, en ik vertel vanuit mijn kind-tijd dat ik zelf kruiden drankjes maakte , en het vervolg ervan. in Deel 2 ga ik hier op in en draag mijn kennis en eigenwijsheid over aan jullie .

Maar voor nu veel plezier met het lezen van deze stukjes, je kunt vooruit het is een druilerige dag.

Warme Hart Groet en tot gauw in Deel 2.toedeloe.