Wat zijn we eigenlijk aan het doen !?

Hallo Lieve trouwe bezoekers en lezers,

Ja ; Wat zijn we eigenlijk aan het doen !?

De wind brengt verhalen naar mij toe die eigenlijk het dag-licht moeilijk verdragen kunnen en stormachtig zijn . Het is Winderig tot Stormachtig buiten maar ook bij mij , wat er om me heen gebeurt, en wat met kinderen door volwassen aan gedaan wordt en dat het nog gediplomeerde zijn ook nog. Ja ik val van mijn stoel ,letterlijk en figuurlijk en jij ??!!

Mijn denkwijze en handelwijze is zoals deze wijze tekst ook zegt en vertellen wil ;

inboorling.

WIJ ZIJN ALLEN BEZOEKERS IN DEZE TIJD OP DEZE PLAATS. WIJ ZIJN VOORBIJGANGERS. WIJ BEHOREN TE OBSERVEREN, TE LEREN, TE GROEIEN, LIEF HEBBEN ….EN DAN KEREN WE TERUG NAAR HUIS.

Ja , zo is het en zal het altijd zijn. Maar blijkbaar is dat ver te zoeken hoe simpel het ook is hoe verder weg het staat.!!

Leren we hier van dit at ik nu meedeel kan schokkend ervaren worden !! het gebeurt lieve mensen, echt het gebeurt. Daarom laat ik je dit niet onthouden, maar breng je op de hoogte en stel je in kennis van dit gebeuren.

Ik weet nog in mijn eigen schooltijd dat er labelkinderen waren daar hoorde ik zelf ook onder, ton was het al maar extreem zoals je op de video kunt zien gelukkig niet. Ik zal mijn verhaal vertellen;

Toen ik nog op de lagere school zat was het etiketten kijken ook aan de orde, Mijn Moeder maakte de kleding zelf deze mocht ik zelf uitkiezen en zo mee mocht helpen maken. Samen met een tante en  haar kinderen deden we dat wauw ik was zo trots als een pauw ; want ik had altijd nieuwe mode aan geweldig was dat en de keer zijde  was dat er geen etiket in stond van een merk. Dus met andere woorden achter in de klas gezet worden, over geslagen in beurten , gepest worden, je telde niet mee, gelukkig was het bij mij bij woorden gebleven maar er waren ook kinderen van Boerenafkomst die het ook lichamelijk te leiden kregen ,daar het etiketten label. De gevolgen waren soms met gebroken pols, flinke val partijen en af rammelen op weg naar huis . Kom mensen we kennen dit allemaal en het gebeurt nu nog. Dit gegeven gebeurt zelfs ook bij gescheiden ouders ? 

Het ergste was , ik had een nicht / familie lid die Juf was,op de lagere school . Altijd mooi en hip gekleed, in merk kleding en dure kleding want anders deed je niet mee, en als zij kinderen in de klas had met geen merk kleding of er slordig uitzagen of de ouders hadden het niet gemakkelijk bijv; werkeloos of ziekte thuis,achterstand in… dan was je een zielig kind en had je het flink te verduren bij haar in de klas.Ook wat er dan verteld werd over het gezin ik dacht altijd dat ook zij een soort zwijgplicht hadden maar dat zal wel niet ?!  En dat is dan gediplomeerd ; Een aan-zien heeft dacht zij en nog denkt zij  dat ??!! Het is alleen maar erger geworden en het resultaat is dat zij zich er mooi achter verbergt , achter het schone schijn van zijn zijn ??!! Hoe walgelijk is dat , waar gaat dit over, en dat anno 2013. Wat een lachertje zeg, het Onderwijs licht wel onder vuur zo en met deze onthullingen die wel degelijk er zijn kunnen we het niet meer onder stoelen of banken steken of wel soms !?. Het gebeurt nu nog helaas misschien ook bij jouw kind op school mayby, mayby niet , en het hoeft niet in de context van een stroomstoot wapen maar meer onder het vermommen van pesten, monddood maken , de grond inboren zodat de eigenwaarde een deuk krijgt die de rest van een leven schade brengt op vele vlakken en niveaus.

Dit mag aandacht krijgen en eens besproken worden in dialoog gaan waarom niet, kijk wat het met je zelf doet als je het leest wat zegt je gevoel, je behoeften wat is dat !! WAT WIL JIJ JE KIND EIGENLIJK GEVEN  ?

IK CITEER UIT HET  ARTIKEL DAT STAAT IN HET AD ;   Bewerkt door: Redactie
18-10-13 – 23:45  bron: Daily Mail

Kinderen die vaak in dagopvang belanden, lopen een groter risico op gedragsproblemen, vooral hyperactiviteit. Dat concluderen onderzoekers van de universiteit van Oxford.

Tijdens de studie werd gekeken hoe verschillende types van verzorging het gedrag van kinderen kunnen beïnvloeden. Al snel werd duidelijk dat de sterkste en meest consistente invloed afkomstig is van de thuisomgeving en afhankelijk van de mate waarin de moeder instaat voor de zorg. Experten spreken van een ‘dramatische stijging’ van het aantal voltijds werkende mama’s en nemen daarom de gevolgen van kinderopvang onder de loep.Gedragsproblemen
‘Kinderen die meer tijd spenderen in dagopvang zijn veel vaker hyperactief. Wie daarentegen een persoonlijke oppas krijgt of vaak door de grootouders verzorgd wordt, heeft vaker problemen met leeftijdsgenootjes’, verklaart professor Alan Stein. Kinderen die ‘s morgens voor de schooldag al in een speelgroep belanden, ervaren dan weer veel minder sociale problemen.Er zijn zichtbare gegevens voor handen en het is individueel per kind is dat anders de Wereld veranderd wij veranderen wij zijn bezig met een geweldig evoluerend proces ook op dit gebied. Maar met respect en eerbied naar elkaar toe lieve mensen please. Laat dat duidelijk zijn.

Waar is het dat de verkeerde weg inslag gegeven wordt of het bordje dat met ?! wat heb ik gemist welke afslag of aanwijzing- stop teken – welke wetten en regels komen en gaan – waar wat wie hoe ??!!

www.verkeerspro.nl  is deze foto van ;

verkeersborden-336x221

We staan erbij en kijken ernaar ??!!

Maar goed nu het volgende deze kan schokkende bij je oproepen ,het gebeurt ik werd er misselijk van denkende aan de verhalen wat kids mij vertellen van NU en mijn eigen ervaring van toen . WAT DOET HET MET JOUW ? WEET DAT DIT ANNO 2013 IS .

Citeer uit ;  UP

Iets Weerzinwekkend Is Happening een aantal van onze Schoolkinderen, En u waarschijnlijk geen idee.

Ik heb een gigantische zeepkist Ik wil opstaan ​​op dit moment.Bekijk deze en doe dan wat van je eigen onderzoek. Wat je vindt zal waarschijnlijk verschrikkelijk.

Op 5:06, de kinderen zelf omschrijven hun eigen ervaringen. Dat moet worden alles wat je moet horen om te begrijpen iets ernstig mis is hier.

WAARSCHUWING : Deze video bevat verontrustende scènes met kinderen.

Origineel is het van  ; ORIGINAL : Door ABC News .

Nu dat gaat je toch door merg en been, en wij maar denken dat het ver van mijn bed show is. Hoe ver gaan we als mensheid eigenlijk dat vraag ik me af en blijf me verbazen dat we struisvogel politiek spelen en zo de aandacht ervan af draaien door bijv; de afluister praktijken terwijl mij dit veel belangrijk lijkt maar goed ik ben Geert Wilders niet ;

geert wilders

Ja deze is geweldig  Hij zegt en wij slapen hahahha . 

Ik hoop dat je dit triggert en NU eens de aandacht geeft wat het echt verdient. Jij wilt toch ook HAPPYNIS  begin het te creëren bij jezelf.

Ik groet je vanuit mijn Hart