Fraude wel of niet ?!

Hallo Lieve mensen en trouwe bezoekers,

Het is een heerlijke stormachtige dag vandaag, De wind huilt soms (geluid)

storm

In Moeder Natuur is geen Fraude of Corruptie of Manipulatie. Dat laat ze vandaag ook heel duidelijk weer zien aan ons.De weers veranderingen die plaats vinden wereldwijd is van haar puur natuur maar als de mensheid het gaat manipuleren met een namaak Aardbeving / Sunami dan dient de mensheid op te passen.(WAKE UP CALL)

Deze video boodschap heeft mij getrikkert tot dit gedeelte met jullie te delen.Luister eens goed wat deze Personen te vertellen hebben .

Is dit RELEVANT hoor ik je zeggen , JA zeker is dit relevant ,het probeert de gehele mensheid onder controle te krijgen ,niet alles de mensheid de gehele samenleving en daar horen ook de Dieren en natuur bij.

Neem Nu eens de FRAUDE zaken die naar de OPPERVLAKTE komen, neem jij ze serieus of leg je het langs je neer. Met de wetenschap voor jezelf ik wil niet weten dat ik Bedot / Misleid  wordt?! Ook is dit aan mij toegedeeld ! het is geen plicht aan / voor mij om er wat mee te doen, doe ik er húberhaubt wat mee dat is een ? en een !

Ik zal het eens anders stellen en duidelijk maken althans dat probeer ik op mijn manier naar jouw toe.

Neem nu eens de fraude in het GEHELE ZORGSTELSEL. O heb ik Nu opeens je aandacht, o dat is heel mooi.De discussies zijn hier in overvloed. Maar wordt er ook ECHT naar geluisterd en onder handen genomen. het is als een GIF Dat er personen zijn die het  in hun hoofd halen ( zie een gesprek ) om over de rug van hun eigen kind of dierbare de zaak te besodemieteren. En ben eerlijk we kennen er  genoeg die het doen. De gevolgen daarvan is dat nu de kraan dicht wordt gedraaid door al dat gegraai .

De personen die het het Harts nodig hebben pissen langs de pot excuses voor zo kort door de bocht genomen woorden maar het is ZO.

Het wordt zelf op een dienblad gepresenteerd lees dit artikel maar eens.

Frauderen in de zorg doe je zo

bron; welingelichtekringen.nl

Doordat ik zelf in vele en op vele wegen me hier  in begeef kom ik veel tegen en vraag me altijd af hoe krijg je het over je Hart om zo laag te zinken tegen over jezelf zelf. Personen die dan vanuit hun puurheid handelen en in de bres springen om een ondersteuning te zijn krijgen vaak met heel veel tegenwind en grote stromen te maken en dienen hier tegen op gewassen te zijn . 

Maar zijn ze dat ook wie heeft de langste adem?!  Rechtszaken en andere Bedreigingen moeten er voor zorgen dat ze Monddood gemaakt worden of de uitkering pardoes ingehouden wordt. En ze zo gedwongen worden om een andere weg in te slaan en te gaan . Doordat ze zo te neergeslagen zijn ,met hun pijnen de energie er volledig uit geslagen en gehaald is.

De  ondersteuning dankzij  het Netwerk van de Digi is NU zo vertegenwoordigt dat het ondersteuning geeft op het geheel.

Verbindingen ontstaan tussen Continenten en culturen , mensen ook al zijn of leven ze aan de ander kant van Moeder Aarde , verbinden zo met elkaar , WERELDWIJD gebeurt het.

Net wat Russel Brand vertelt in het interview en let nu eens op wat er gezegd wordt en kijk naar de lichaamstaal die er gesproken wordt. En vooral in het begin een shift dat plaats vind ??

 

 

Hij heeft het over stemmen voor een Regering te kiezen,maar hoe vaak krijgen we te horen dat………. maar daar zit ook Fraude in dus ?????? Hij heeft het ook over de Samenleving en de verbindingen ervan . het is geheel niet netjes om te beloven en dan er een omdraai aan te geven en het zo te brengen naar de mensen die gestemd hebben. wat heeft stemmen dan nog zin of beter waar is het nog nodig voor ,als zij toch  hun zin door duwen en geheel niet naar het volk kijken de burgers wel te verstaan hé. EN DAAR HEEFT HIJ HEEL ZEKER EEN BELANGRIJK PUNT TE PAKKEN DEZE RUSSEL BRAND.

En dan onze André van Duin geweldig hoe dat hij het duidelijk maakt met een grap en een lach en een traan van wat er gaande is. Veel mensen vinden hem flauw of hebben geen interesse maar luister eens wat hij ECHT zegt luister eens met je Hart.

 

 

De mensheid dreigt ten onder te gaan in erbarmelijke omstandigheden Zonder zicht op de toekomst ,dat proberen ze althans voor elkaar te krijgen ; Geven we het aan hun of strijden en ondersteunen elkaar in deze periode WERELDWIJD.

Met liefdevolle begeleiding -kleding- voedsel- medische hulp – psychologische hulp- huizen- scholing voor ieder. EEN VOLWAARDIG MAATSCHAPPELIJK LEVEN .

LAAT DE STORM JE NIET OM KRIJGEN ZET JE WORTELS BREED EN DIEP IN MOEDER AARDE.

Ik wens je een hele fijne zondag toe.

Warme Hart Groet