Hennep en……….

Hallo Lezers,
Ik heb hier wel bij stil gestaan maar nu wil ik het delen met jullie.
Waarom ??
Nu ??!!
Ik denk dat hier nu wel de tijd voor is om ook eens deze kant uit kijken en ?! erbij zetten aan eigenwetenschap.
We weten dat Hennep heel gevoelig ligt en onderdrukt wordt in alle vormen van lifesyle en op gezondheid basis ?medic gezien ook. Zelfs weg gedrukt . Maar hier ga ik het nu niet eens over hebben je kunt het na kijken hier op de site de artikelen die er over gaan  zie onder bij links.
Nee, ik wil het eens over een andere  bóch gooien.
Ik heb 2 landschildpadjes, voor heen hadden we Konijntje en ook bij hem deed ik Hennepschaafsel/ hennepsnippers in het hok.( en nu ook in de katte bak ) Alleen al de geur blijft zuiver ervan;  geen scherpe geur die zo in je neus kruipen kan. Ken je die intregerende scherpe geur ?  En de ruimte dat het aan geur in het huis vult ?!
Er is altijd veel over Hennep te doen,
Maar ik weet zeker dat ;
De versnippering die  komt van de opgerolde zaken ; ook bekend als Hennepteeld.
De overheid vernietigd dit toch! , is het niet zo dat ze het versnipperen en dan mooi verpakken, hup naar Intratuin, Boerenbond enz gaat en zo nog eens een mooie partij aan geld opstrijken ???????
Net zo als ze Houtsnippers verkopen, en Hooi wat ze af maaien dit werk doet;  Westrom , de Plansoenen-dienst ? en de Gemeente werken ?!

Door de losse open structuur en door de hennepporiën wordt de lucht in het als bodembedekking gebruikte stro voortdurend ververst. Daardoor ontstaan geen verrottings- en gistingsprocessen ;
( vandaar dat die geur geheel anders is ?)
Hennepvezel  is verkregen van industrieel hennep geteeld in de Franse Champagne streek zonder gebruik van onkruid werend, schimmel werend of insecticide middelen. ( daar zet ik ?? bij )

Voordelen:
– 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar
– Neemt goed vocht op
– Geen giftige deeltjes, en geurloos.( dus beter voor de gezondheid die via  de in-ademing gaat )

Ik wil niet zeggen dat dat niet mag geweldig net maar gaat er bij jouw dan geen lichtje branden?  dit doet het bij mij al jaren , Ja zover denk ik, neutraliseer ik pluis ik uit. Eigenlijk is het de zaak beduivelen kort door de bocht gezegt.
Dus dat zal wel één van de  rede zijn van Teeuven waarom dat HIj zo raar doet in het Hennep gebeuren ??!! denk je ook niet.
Want als het elegaal wordt dan hebben de STAAT geen inkomen meer en daar gaan weet ik veel hoeveel Miljoen  € in om ?? hallo rinkel rinkel rinkel . komt dat lampje tot licht ?!
178276_hugro_hanfstreu_1
Zo kan ik het uitstrooien in mijn eigen tuin al sik het hok verschoon zo blijft mijn grond optimaal in zijn voeding stoffen, ook doe ik de thee zakjes van Orgao Gold leeg maken en uitsrooien, ddat is mijn Permacultuur en krijg heerlijke Sla / Tomaten en Aardbeien en Spinazie.maar dat is een ander verhaal. hihih. leuk hé waar je zo al kunt komen met delen van iets.
Dus ik wil alleen maar zeggen ; NIETS IS WAT LIJKT EN WAT JE WEET ?!
images
hennep-zaad
thermohennep
Ik wens je een fijne zaterdag toe White love for you all.
meer info bronnen ;