wake up; And put the Glasses on !

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, het zijn donkere dagen hé.

Moeder Natruur heeft water nodig om te reinigen.

Ik werd gister getriggerd door een artikel van Martijn Vrijland zie onder staan de weet links mocht je interesse hebben.Interessant overigens en super journalistiek speurwerk wat  de moeite waard is om te weten en een ander licht op de dingen te schijnen is altijd welkom toch.

Van deze film liet hij een stukje zien, ik heb de hele film hier neer gezet voor je.

Het geeft zo veel weer en laat heel duidelijk zien hoe de mensheid nu staat. Ik ervaar het zelf en om mij heen zie ik het ook gebeuren .De mensen die met mij contact hebben en wat ze delen aan waarnemingen,gevoelens en behoeften zijn van het zelfde aard.

WIL JE HET ZIEN-HOREN-SPREKEN. IS GEHEEL ANDERS DAN ;

index

Daar gaat het Nu in het leven ook om.

Wat verdoezelen we, wat willen we niet zien, wat willen we verzwijgen ??!!

Dat dit juist is ?

Citeer ; Het afbraakbeleid van de ‘socialistische’ Staatssecretaris Jetta Klijnsma, wat betreft de sociale voorzieningen in Nederland, is al een poosje bekend. Maar omdat 1 juli 2014 met rasse schreden nadert is het misschien niet onverstandig het extreem asociale beleid van deze PvdA bewindsvrouw nog eens onder de aandacht te brengen.

EEN BELANGRIJK STUK DIT . En dan de aandacht ervan af leiden met dat Joods gerommel ? ja, sorry lieve mensen dat ik zo uit de bocht vlieg maar lees de artikelen maar eens van Martijn je mag het gerust complottheorie noemen, dat mag, ieder is vrij in zijn EIGEN GELOOF, deze is ook erg.

Ik respecteer ieder, ook zijn of haar geloof, ook al ben ik met hun uitvoering het geheel NIET eens, dat is hun zaak, en niet het mijne. we gaan ook zo met dieren om en wat denk je met Moeder Natuur dus ??!!

WAKE UP AND PUT THE GLASSES ON !

Maar dat de mensheid ver weg gedreven is mag wel duidelijk zijn naar het kijken van de beelden. Zo zie je in een keer de realiteit au dat doet pijn.

DUS….. DAT DIE AANDACHT OP ALLE MANIEREN VAN VELE DINGEN / ZAKEN AFGEHAALD DIENT TE WORDEN IS NU WEL OVERDUIDELIJK TOCH.  DAN NOG WAT DOE JE ERAAN ?!

Ik wens je veel kijk plezier met deze nieuwe manier van film kijken en, oo ja, het is een oudje van 1988 .

 

https://www.youtube.com/watch?v=KLtKrTQwEAE&feature=player_detailpage

 

Hier staat een klein blogje van stop zetten, ik nodig je uit om het te lezen.https://www.facebook.com/pduits

Het is GeenStijll dat dit soort dingen  subsidies ontvangen en bonussen ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=nC526ZwFf4s

 

Citeer ; Dit past geheel in het beeld dat we hier al zo vaak hebben beschreven: de pedo-netwerken verkrachten en vermoorden niet alleen kinderen, maar sleuren hele landen mee in een ondergang van satanisch bedrog en dodelijke incompetentie.

Zegt dat niet genoeg lieve mensen!

Ik ben niet in het wilde weg aan het schoppen en slaan nee. Ben maar niet bang, dit is ieder zijn eigen proces van wakker worden; het kan schokkend zijn als je die fase bereikt dat weet ik, ik krijg telefoons genoeg van personen die dan opeens het zien het netwerk en weten niet wat te doen.

Ben Dankbaar dat je het netwerk door hebt en doe je leuke dingen die je graag doet, en wilt doen / delen met iemand, Ben er voor elkaar in Liefde en Oprechtheid. Accepteer en Respecteer je medemens in hoe hij/zij is. IEDER KRIJGT DE KANS OM UIT DE SLAAP TE KOMEN ,EN HET SYSTEEM DOOR TE HEBBEN.

Zo kun je door groeien in deze mooie wondervolle speeltuin dat Moeder Aarde heet.

White Love for You All,

 

Bron van info en leuke lees artikelen;

http://www.martinvrijland.nl/2014/05/27/aanslag-joods-museum-in-brussel-is-steeds-duidelijker-een-false-flag/

http://www.martinvrijland.nl/2014/05/28/de-aanslag-op-joods-museum-in-brussel-bewezen-hoax-deel-3/

http://www.doorbraak.eu/het-grote-dwangarbeid-overzicht/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/voedsel-kleding-en-opvang-geen-basisrecht-meer/

http://www.jeugdzorg-nb.nl/bjz.net?id=10261

http://www.klokkenluideronline.is/category/kindermisbruik/

https://www.facebook.com/stopjeugdzorg