Hoe kun je je beschermen tegen de stralingen ? van Fukushima ?

Hallo lieve mensen,

Dit artikel wil ik jullie niet onthouden. het is belangrijke info die hier weer gegeven wordt, de keuze is uiteraard geheel aan jouw wat je er mee doet en hoe je het in gaat zetten natuurlijk. De zelfonderzoek kan el zo aangevuld worden, we horen er verder helemaal niks meer van maar onderling kunnen we elkaar van info voorzien en verspreiden en

dat is belangrijk toch ?!

Volgens de bron ;  Citeer een stuk eruit. 

Is er iets wat we kunnen doen om de straling risico’s te verminderen?

Artsen in Hawaii en de westkust van Noord-Amerika worden gebombardeerd met vragen over hoe om onszelf te beschermen tegen straling van Fukushima.

Dit essay biedt een introductie tot enkele van de belangrijkste begrippen op het verminderen van de risico’s van straling. Het is onderverdeeld in de volgende secties:

I.     Stap 1: Verminder blootstelling
. II   bepaalde mineralen kan  verminderen  de absorptie van schadelijke straling
. III  Andere vitaminen en mineralen die beschermen tegen stralingsschade
. IV   Antioxidanten: Handige Wapens Tegen Straling Schade
V.    andere dingen, die bieden een aantal Stralingsbescherming
VI.   Wat te doen indien blootgesteld aan extreem hoge dosissen straling

Stap 1: Verminder blootstelling

Aanvankelijk moeten we blootstelling aan straling in de eerste plaats. Bijvoorbeeld, de wereldberoemde natuurkundige Michio Kaku vertelde zijn Japanse familie en vrienden maanden geleden dat ze moeten vertrekken als ze kunnen.

Nucleair expert  Arnie Gundersen  en arts  Helen Caldicott  hebben beide gezegd dat mensen het noordelijk halfrond moet evacueren als een van de Fukushima brandstof zwembaden instort.Gundersen zei:

Verplaats ten zuiden van de evenaar als dat ooit gebeurd is, ik denk dat dat waarschijnlijk de les daar.

De meeste inwoners van Hawaï en de Pacifische kust van Noord-Amerika zal – uiteraard – blijven.De gehele bevolking van het noordelijk halfrond kan niet naar beneden naar het zuidelijk halfrond, en de meeste mensen zijn niet geneigd om wat er ook gebeurt bewegen. Maar er zijn nog vele stappen die we kunnen nemen om de blootstelling te verminderen.

Als u in een gebied de ontvangst van een blootstelling aan straling te leven, moet je ook  je schoenen uit en laat ze door de deur (Aziatische stijl) en gebruik een HEPA-stofzuiger om zich te ontdoen van overtollige stof  in uw huis.

Nucleair expert Arnie Gundersen  legt uit  hoe de blootstelling te verminderen in geval van een worst case scenario:

[In een worst case scenario, bijvoorbeeld als de  brandstof zwembad in Fukushima reactor 4 waren omvalt ], zou ik mijn ramen dicht, zet de airconditioner op, vervang de filters regelmatig, vochtige dweil, zet een HEPA-filter in de huis en proberen om zo veel van de hete deeltjes mogelijk te voorkomen. U bent niet van plan om uit te lopen met een geigerteller en in een pluim dat gaat vertellen wat de meter. De kwestie zal op de West Coast, hete deeltjes. En de oplossing is er HEPA-filters en deze te vermijden.

Straling is geconcentreerd in de melk. Daarom, wanneer hoge doses straling vrijkomen in de lucht, zouden we willen  melk helemaal te vermijden voor een paar weken of zo . (Radioactief jodium concentreert in melk, maar het heeft een  halfwaardetijd van slechts 8 dagen . Dus het vermijden van lokale melk voor een  paar weken  moeten helpen houden u veilig.)

We moeten ook matig met onze consumptie van vis gevangen voor de Japanners, Hawaiian of Westkust van de VS en Canada, zoals straling kan bioaccumulatie in vis. Zie  dit ,  dit en  dit  … en de video hieronder.)

Straling ook  bioaccumuleert  in  paddestoelen . Dus is het misschien verstandig om te overwegen het vermijden van champignons gekweekt in Japan, Hawaï of op de Pacific Coast.

Bovendien regen is  een van de belangrijkste  manieren  die straling verspreid  buiten de nabijheid van de nucleaire ongeval. Als een ouder die niet wil dat mijn kinderen vertellen dat ze niet kunnen spelen in de regen, niets van dit alles is leuk om over te praten … maar tijdens periodes van extreem hoge straling in de lucht vrijkomen, kunnen mensen willen hun kinderen uit de zware houden regen.

(Aan het einde van dit essay, zullen we u vertellen wat te doen als je de pech krijgen blootgesteld aan hoge doses straling.)

Bepaalde mineralen kunnen  verminderen  de opname van schadelijke Straling

Het is bekend dat kaliumjodide werkt te beschermen tegen schade als gevolg van radioactief jodium door het verzadigen van  ons lichaam (de schildklier, specifiek) met ongevaarlijke jodium, zodat ons lichaam niet in staat zijn om te absorberen  radioactief  jodium van nucleaire ongevallen.

Bijvoorbeeld, de World Health Organization  stelt vast :

Wanneer genomen met de geschikte dosering binnen het juiste tijdsinterval rond blootstelling aan radioactief jodium, KI [ie kaliumjodide]  verzadigt de schildklier met stabiele (niet-radioactief) jodium. Hierdoor radioactief jodium wordt niet opgenomen en opgeslagen door de schildklier .

KI beschermt alleen tegen  een bepaald  radioactief element, radioactief jodium, dat een halfwaardetijd heeft van slechts  8,02 dagen . Dat betekent dat de jodium verliest helft van de radioactiviteit binnen 8 dagen. Bijvoorbeeld, na de eerste Fukushima smelten-down, werd radioactief jodium  aangetroffen in Californië kelp . Maar het radioactieve jodium snel afgevoerd. *

De langere termijn een bedreiging ligt elders. Zoals de New York Times  opgemerkt  – naast jodium-131 ​​- het grote gevaar is cesium:

Op de lange termijn, de grote bedreiging voor de menselijke gezondheid is cesium-137, met een halfwaardetijd van 30 jaar heeft.

Op dat tarief van desintegratie, John Emsley schreef in “Nature’s Building Blocks” (Oxford, 2001), “het duurt meer dan 200 jaar om het terug te brengen tot 1 procent van het oude niveau.”

Het is cesium-137 die nog steeds vervuilt veel van het land in de Oekraïne rond de reactor van Tsjernobyl.

***

Cesium-137 mengt gemakkelijk met water en chemisch verwant is aan kalium. Zij heeft dus nabootst hoe kalium wordt gemetaboliseerd in het lichaam en kan binnenkomen via veel voedingsmiddelen, waaronder melk.

***

De Environmental Protection Agency zegt dat … in de omgeving eenmaal verspreid … cesium-137 “is onmogelijk te vermijden.”

Cesium-137 is licht genoeg om te worden  door de wind een aanzienlijke afstand gebeuren . En het wordt gedragen door zeestromingen  naar de westkust van Noord-Amerika .

Gelukkig – terwijl in de medische gemeenschap weinig bekende – andere onschadelijke mineralen kunnen helpen “verzadigen” onze lichamen om zo de opname van andere schadelijke soorten straling te minimaliseren.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie Army Medical Department Centrum School en legde in zijn boek medische gevolgen van radiologische en nucleaire wapens  ( hoofdstuk 4 ):

Een van de sleutels tot een succesvol resultaat van de behandeling is het verminderen of elimineren van de opname van radionucliden geïnternaliseerd voordat ze de kritische orgaan kan bereiken .

***

De termen “blokkeren” of “verdunnen” middel kan in de meeste gevallen, worden door elkaar gebruikt. Deze verbindingen  verminderen de opname van een radionuclide door verzadigende bindingsplaatsen met een stabiele, niet-radioactieve element , waardoor de schadelijke werking van de radio-isotoop verdunning.Bijvoorbeeld kaliumjodide de FDA aanbevolen behandeling ter voorkoming van radioactief jodium wordt afgezonderd in de schildklier ….  Nonradioactivestrontium verbindingen kunnen ook worden gebruikt om de opname van radioactief strontium blokkeren . Verder worden elementen met chemische eigenschappen vergelijkbaar met de geïnternaliseerde radionuclide vaak gebruikt als blokkerende middelen. Bijvoorbeeld,  calcium, en in mindere mate fosfor, kan worden gebruikt voor opname van radioactief strontium blokkeren .

Read more ; http://www.globalresearch.ca/how-to-reduce-your-risk-of-radiation-from-fukushima/5359613

En deze dateert van ; 8 november 2008 toen al ?!!

Kan vitamine D Sparen ons van straling?

8 november 2008 – Radiologische gezondheid expert Daniel Hayes, Ph.D., van de New York City Department of Health and Mental Hygiene suggereert dat een vorm van vitamine D een van ons lichaam de belangrijkste bescherming tegen schade door lage niveaus van straling zou kunnen zijn . Schrijven in het International Journal of Low Radiation, Hayes legt uit dat calcitriol, de actieve vorm van vitamine D, ons kunnen beschermen tegen straling en kan worden gebruikt als een veilig beschermend middel voor of na een low-level kernongeval.

Biologen en farmacologen die zich specialiseren in straling en gezondheid willen graag een effectief middel dat via de mond kan worden gegeven vinden, hebben weinig bijwerkingen en zou ons beschermen tegen een verdachte of dreigende nucleaire gebeurtenis, of een ongeluk, terroristische aanslag of andere incidenten.

In termen van het beschermen van mensen tegen de lange-termijn effecten van straling, zou de vorming van kanker de belangrijkste focus. Het ideale middel zou handelen door het blokkeren van DNA-schade of door het stoppen van de progressie van beschadigde cellen die uiteindelijk zou kunnen uitgroeien tot kanker.

Terwijl een geneesmiddel nog niet gevonden met dergelijke ideale radio-beschermende eigenschappen, hebben andere onderzoekers aangetoond dat bepaalde voedingssupplementen ten minste enkele van de gewenste eigenschappen. Hayes stelt dat vitamine D, en met name de biologisch actieve vorm, zou het belangrijkste ingrediënt in de stralingsbescherming zijn.

“Onze algemene begrip en waardering van de veelzijdige beschermende werking van vitamine D hebben onlangs een nieuw tijdperk,” zegt Hayes, “Het wordt nu steeds erkend dat haar meest actieve moleculaire vorm, 1,25-dihydroxyvitamine D3, kan bescherming tegen een te bieden verscheidenheid van straling en anderszins geïnduceerde schade. ”

Read more en de bron is ; Science news.

Is deze info te vertrouwen ? Die uit gezocht dient te worden of niet soms, ik weet van uit mijn zelf weten dat de Zon hier heel veel inbreng heeft en de vitamines van de voeding maar als daar ook Monsanto zijn werkwijze in heeft zitten zoals algemeen bekend zet ik mijn ???? erbij .

Vertrouwen hebben en direct zuiveren voor dat je het inneemt doet wonderen echt waar

Ja, we weten allemaal hoe het werkt ,maar steken ons mooie hoofdje in het zand.

De ontkrachting van de mens loopt ten einde..!

Read more van Wanttoknow wat dit artikel je te vertellen heeft.

Ben je zelf zo krachtig en ondernemend genoeg om je zelfonderzoek aan te vullen dingen en weetjes die je ECHT interesseren zonder leugens en fabeltje.?  Wil jij ontwaken uit deze illusie die je geketend houd,zodat je niet van de plaats komt ?  Weet dat het essentieel is dat je ontwaakt blijft  en dat  je kennis aanvult en je waarnemingen deelt.

Weet dat het belangrijk is dat je Eigen Universele rechten weer tot je neemt , je Soevereinheid weer terug hebt en geef het niet meer uit handen .Dat is van jouw . Dat is je eigendom je VRIJHEID JOUWGEBOORTE RECHT.

Fijne avond en warme Hart Groet