De Fabeltjes Krant.

Hallo luitjes,

Ja ,ik en mijn collega hadden het er laatst nog over ;

Hoe geweldig die serie was , Ja , ….. oogjes dicht en snaveltjes toe.

Ken je hem nog ;

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=724nwqY9YHo

 

Hoogst merkwaardig dit speelt zich NU nog steeds af WAAR OF WAAR ??!!

Wat wil ik je nu eigenlijk vertellen ,ik wil je je de aandacht vestigen op FUKUSHIMA.

 

 

Ik laat je deze zien en je mag geheel zelf je conclusie eruit trekken, maar als je je afvraagt waarom de Vissen zo dood gaan en op het stand aanspoelen .

Vergif  wat doet dat nu dit is allen kwik wat hier bij Wikipedia beschreven staat, maar laten we eens verder kijken en zoeken . Fukushima , zo dat zegt ook al het een en ander,maar waarom krijgt dit onderwerp zo weinig aandacht ?

Is het zo dat er van alles aan gedaan wordt OM HET GEEN AANDACHT TE GEVEN ? Heb je daar al eens aan-gedacht!

theextinctionprotocol.wordpress.com  Deze is op FB onder mijn ogen gekomen. en het staat allemaal in verbinding met elkaar lieve mensen echt. gewoonnieuws  geeft hier ook al aandacht aan. Het is niet beangstigend het is nieuws dat Gehoord en Gezien mag worden wat realiteit is ,wat er werkelijk speelt en wie nu aan zet is .het is net een schaakpartij .??

Citeer ; Een migraine ja letterlijk en figuurlijk , dat Moeder aarde maar eens een flinke veeg uit de pan geeft zou ik zeggen. Hoe schokkend wil je het hebben ?!

Japan’s Nuclear Migraine: A Never-Ending Disaster at Fukushima

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2JZiLqjR1mk

 

Vandaar dat ik deze Fabeltjes krant weer eens naar boven haal,en wel degelijk ook hier inzicht kan verschaffen. ook al vind je en denk je wat is dit nu weer dan heb ik jouw aandacht ? Waar of Waar. Wij dragen ook een bijdragen hieraan ?

Maar goed, We worden geholpen door onze Vrienden ook al vind je het Science fiction  anders was het vele malen erger geweest. Lieve mensen ga op zelfonderzoek uit, maak er een leuke studie van je vind info op het net wat je ter beschikking is en deel het met andere wat je gevonden hebt zo krijg je weer dat verbinden maakt wereldwijd vrinden echt van kracht gaat. Doe je mee met ons ?!

karmajello.com  daar deze van . Geweldig.science-fiction-story-ideas-bender-immortality-futurama

Bron:Youtube

 

Warme Hart Groet