Gaia verbinding = Frequentie door Drum = Mind + Body + Communicatie.21 en 22 Dec.

Hallo Lieve mensen,

Ik wil jullie graag uitnodigen om te lezen, en te ervaren. We geven op de 21e December een speciale dag die is al zo goed als vol, wel bestaat de mogelijkheid om het ook separaat te volgen wat inhoud  dat  de Schumann Resonantie los van de Gaia verbinding kan en visa versa, Door het enthousiasme maar ook kijken en voelend naar de zone van het gegeven geven wij de 22e December een extra middag de 22e December een Gaia verbinding zodat ieder een geweldige afsluiting van 2013 kan maken en een nieuwe start in 2014 kan planten. Kijk goed naar de datums om  miscommunicatie te voorkomen.

Ik wens je veel plezier toe..

Gaia verbinding = Frequentie door Drum = Mind + Body+ Communicatie. De Hartslag van Moeder Aarde.

003

Het geeft het geluid van de baarmoeder weer,  toen je je daar nog in bevond. Een dubbele hartslag was er toen, dat van het ongeboren kind en de moeder.(dat is zo mooi als je het bij de dokter luistert en het terug hoort de hartslag van je kindje, voor de mensen die zwanger waren of zijn geweest denk hier aan terug dan weet je precies wat ik bedoel )

Dat is de weerspiegeling van de menselijke verbondenheid met Moeder Aarde / Gaia.

Het ritme gevoel dat zo ontstaat geeft  een Boost aan energie, een energie die stromend is. Zowel  voor ieder  en door- dringt in je cel, je lichaam. Dat de frequentie / trilling die erbij los komt en een flow brengt. Die zo diep is en doordringt en zo helend en werkzaam is. De ritmische impulsen brengen dit voort. Hierdoor is er dan een collectieve energie aanwezig die je kan gebruiken om te helen, te bidden, te danken, en om iets te verzoeken. Het geeft je Bewustzijn een veranderde staat. Het geeft je zo de kans om te verbinden met  Jezelf of een andere persoon in een andere plaats of tijd of Wereld situatie. Het reguleert de Ademhaling en brengt de Hartslag tot een ritme van jezelf.

Je Aardt, zo voer je de zware energie die je ook hebt af het stroomt door zo kan de verandering plaats vinden in jezelf. De harmonie komt in jezelf. Het kan daardoor ook na werken en je een reiniging geven, of net antwoorden die je niet kunt invullen en er naar op zoek was.

De Inheemse  Drum / Trom van de Indianen zijn zo veel meer dan een instrument. Ze worden/ werden ingezet voor de ceremonies die zij hielden in de vervlogen tijden. Het is een  reiniging, en dank proces dat een laag resonerend geluid heeft. Zo draagt het een betekenis uit aan hun cultuur die nog  steeds werkzaam is ook hier in de Westerse wereld. Zo wordt de Drum / Trom  gebruikt om het herkoppelingsproces  te Activeren.  Zoals de Indianen zeggen : “Ziekte ontstaat wanneer door ontbrekende  maten  de ritmische eenheid van het  lichaam wankelt”. Als je uit je evenwicht bent. Zo breng je horen en voelen weer samen. Want alle leven heeft zijn eigen Ritme , de levenskracht van in en buiten ons zelf. En kun je horen waar je lichaam behoeften aan heeft, sla je een ritme over ,of ben je versnelt ?

Het in bezit zijn van een hand trommel  is zo ook persoonlijk gebonden het verbind zich met de persoon die hem of haar heeft gemaakt ,maar ook de gekochte verbind zich met de persoon die de drum bezit op zijn of haar trilling. Daarom is er eerbied voor de Drum, en wordt daarom niet vaak afgestaan maar bespeelt door de persoon waar het mee verbonden is. Het is een persoonlijkheid op een prachtige manier om warmte, kleur en vreugde toe te voegen aan je leven. Geeft je ondersteuning in je dagelijkse, levensprocessen. Ritme is iets persoonlijks. Je eigen Ritme Eerbiedigen is eigenlijk gewoon weer in Harmonie komen met Jezelf. Jouw levensritme weer tot je laten komen .

001

Als je nooit hebt waar genomen of ervaren van het Drumcirkel samen zijn, is het spannend en beangstigend maar geeft ook afwending en weerstand en mag net daar door een aanrader zijn. Om samen een drummeditatie te beleven en te ervaren om zo een bijdrage te geven wat jezelf ten goede zal komen maar ook Moeder Aarde / Gaia een Boost aan energie te mogen geven is zo waardevol en eervol. Zij zorgt ook voor al het levende en voorziet ze van voedsel, door te geven. Denk maar eens aan een zaadje dat je plant, het goede verzorging van de Aarde en  verzorging van de plant ,boom of graan kan er geoogst worden, door ons als mens maar ook het Dierenrijk is haar dankbaar. Anders kan er geen leven bestaan en voort bestaan.

Ondanks dat er sommige haar vergiftigen ruimt zij de rommel op / breekt het af en filtert het zodat het ons vele male minder schaadt. EN ZIJ DOET DAT GRATIS.

Zo mag je voor dank iets terug doen voor haar en vooral NU heeft en kan ze het goed gebruiken. Net als wij zelf.

Het zal plaats vinden in de Tipi zij heeft ons uitgenodigd om de 21e December na de Schumann Resonantie plaats te nemen rond het Vuur en een Gaia verbinding te houden. Doordat de Schumann Resonantie samen is die dag en bijna vol is er ook de gelegenheid ,om op 22 December van 14:00 tot 17;00 een Gaia verbinding met zijn eigen energie die voor die dag aanwezig is en ook voor de gene is bedoelt die aanwezig zijn die middag en het moment van viering.

Ik zal een korte uitleg geven van de elementen waar wij dan zo direct in contact staan.

Tipi ;  De Tipi is niet zomaar een thuis of onderkomen, NEE het bied je geborgenheid, warmte en veiligheid. Een onderdak voor het Zelfgevoel te voeden, te luisteren naar je levens lessen die jezelf gecreëerd hebt en de uitwerking ervan in te zien. De Tipi is ook verplaatsbaar dat geeft de flexibiliteit aan ,omgaan met de veranderingen ( de weerspiegeling van ons zelf )die dagelijks plaats vinden maar ook een overzicht wat er Wereldwijd gebeurt en noodzakelijk is. Ook al lijkt het niet zo voor jouw !  De Tipi heeft een vrouwelijke energie.

SONY DSC

Vuur ; Het element / Clanhoofd Vuur is ook aanwezig om ons warmte en een behaaglijk gevoel te geven. Dat zowel buiten ons als innerlijk van toepassing is. Het Stenenvolk is ook aanwezig door om het vuur te zijn zodat het daar blijft waar het hoort,en zo geeft het ons de mogelijkheid om zacht / warm en beslissend te zijn of worden in de alledaagse dingen die dienen te gebeuren, geen verwarring meer. Het element Vuur vraagt je ook om at je verbranden wilt aan idee of situatie je op papier mag schrijven en dan die dag de 21e of de 22e verbranden kunt, zo kan het weer in as keren. Het maakt de weg vrij om het zaadje te planten die we in de 2 de helft tot ons laten komen voor het nieuwe jaar 2014.

De elementen / de 3 andere Clanhoofden ; Aarde, Lucht, Water zijn ook aanwezig net zoals de 4 hoofdrichtingen ; Noord-Oost-Zuid-West.

Het is EERVOL om bereid te zijn te veranderen. Een moedige daad, om jezelf deze prachtig Cadeau te doen om zo onevenwichtigheid te herstellen, voor jezelf en voor de Wereld. Gezichtsverlies kennen de energie niet dat is wat de MENSHEID ZELF HEEFT GECREËERD.

Je krijgt en wordt  het Gevoel van Eenheid Bewust, een Gevoel van Welzijn, Verzekerd en Overvloed in de toekomst. Eerst zullen we ons ZELF weer eerbiedigen en waarde van ons als individu en het erkennen omdat eerst te voeden, dan kunnen we pas de ander voeden en hulp geven. Zo kan ieder zijn eigen talent geven aan de wereld om er een deel van te zijn ,en ieder deel is belangrijk en kent geheel geen status ook dit heeft de mensheid zelf gecreëerd.

Wees Welkom op deze bijzondere dag .

Regenboog patries

 

Warme Hart Groet

 

Read and learn more;

https://www.takecare4.eu/29-de-kracht-van-lucht-verplaatsingvoelenluisteren-warm-en-koud/

https://www.takecare4.eu/27-de-kracht-van-aarde-krachtbron-wijsheid-geduld-deel-1/

https://www.takecare4.eu/27-de-kracht-van-aarde-krachtbron-wijsheid-geduld-deel-1/