29 = De Kracht van Lucht= verplaatsing,voelen,luisteren, warm en koud.

Hallo Lieve Vrienden,

We zijn naar het element Lucht gegleden, wat bewegelijk is en in elkaar overloopt en overlapt ,in een vloeiende beweging,en verschillende stromen heeft. Net als het Water verschillende stromingen kent.

Het kan tot borrelen komen ,wat koken heet, of een ijslaagje geven,en de lucht bevriest dan.De verschillen lopen in elkaar over en dat kun je met je zintuigen voelen en het prikkelt je hersenen wat het is een Verwoording. Maar wat als die verwoording niet klopt met wat je voelt of visaversa ??  Klopt de informatie met de kracht van de woorden en handelingen die je doet en uitdraagt ???

Bijv: Een beginsface van een relatie ben je werkelijk wie je bent zend je de juiste frequentie of doe je als of en vloeit het later over in een andere uiting van ?! Je ademhaling verloopt vloeiend of stokt en veroorzaakt een frisse lucht of een waar je graag vanaf draait?!! De op boreling in het lichaam;  in je buik of of laat je een scheet(je)  wat voor lucht veroorzaakt het ?! Zweten als je Gesport of in de Stress bent wat brengt deze lucht je ?!

Wat zegt LUCHT als je het ruikt ?! Brandt , Rozengeur, Dodeslucht, Muffegeur/Schimmelgeur, geur van de Regen en de Warmte, regenbui geur die verfrist , enz.Wat zeggen deze geuren aan LUCHT tegen je. Hoe ervaar je de LUCHT en verwoordt je het . Luister je erna ,met je gevoel en intuïtie. Weet dat door je ervaring, nederigheid en vergeving je eigen wijsheid je verteld  dat je het leert kennen en je aanzet tot.Wees niet Bang een moedig iemand die deze element Lucht onderzoekt leert kennen zowel in je Lichaam (stroming warm en koud) ,Geest en Hart. Uitingen van woede en onvrede of het tegen de opgelegde patronen, of situatie is geeft een stuwende Kracht die in de Lucht verplaats en Lucht verplaatsen kan ?!  Kijk naar de Lucht boven je de overdrijvende Wolken .

Dit is een soort leer dat je mag beheersen en bij de 4 hoofd richingen hoort. Het groeiproces is een Natuurlijk verloop in elkaar en over lapt elkaar die het Universum je hoe dan ook aanreikt zodat je het in je leven kunt en mag toepassen.

Ben Dankbaar een Eer dit element zo ga en kun je geen LUCHTKASTEEL bouwen ?! lief kind.

Weet dat het weten en voelen van de LUCHT je kan strelen ,maar ook kan bevriezen . Ik geef je een Reis die je met Lucht verbind, weet dat de kleur van Lucht blauw tot violet is. Zonder LUCHT kunnen wij niet leven maar geen enkel levend wezen op Moeder Aarde maar ook de wezens in de ZOUT EN ZOET wateren.Weet wat in INADEMT ?!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vfYTG9z-W8M[/youtube]

Ik wens je een LUCHTIGE dag toe , geniet.

Warme Hart Groet