IS!ON EN DE ENERGIEËN DIE VOELBAAR ZIJN.

Hallo Allemaal,

De energieën die NU 8 December tot 16 December zijn krachtig en voelbaar. we reageren hier op net zo als de Dieren en de Natuur.Luister en kijk hoe mooi het je uitlegt.

Citeer wat 26 oktober 2013door  in Ground Crew School heeft geplaats.

Dat is ook heel voelbaar wat er nu om je heen gebeurt. Het is en kan heftig zijn voor vele vandaar dat ik je graag laat kennis maken met hem en zijn wijsheid.net zoals hij op de filmpjes hieronder aangeeft, we hebben het allen gezien op tv over de komeet IS!ON maar dit wordt niet gezegd en is belangrijk.

 

Velen van ons zijn het verhogen van onze frequentie, leven ons waarheden, de weg vrijmaakt … in een wereld als de onze is, zou men het gevoel dat anderen onze aanwezigheid waarderen … in plaats mensen zullen aanvallen, handelen uit in woede, word echt wreed, en willen trekken ons terug naar beneden … het kan nogal schokkend, vooral als we groeien, evolueren, dienstbaar aan anderen, die zich in onze Light etc ….waarom??

1. Licht in Anderen Triggers Jaloezie, woede, frustratie, enz. – Als u in uw Licht, kan ertoe leiden dat u anderen om te kijken naar delen van zichzelf dat ze wilden hebben, maar deed het niet mogelijk te wijten aan:  Lost Will, Schuldgevoel, Ego verwarring en vonnissen tegen zichzelf .. .. al deze kan een rol spelen in een persoon het leven hun leven als een schil van ‘wat had kunnen zijn “… De reactie van het zijn in de aanwezigheid van een persoon die aan deze zijde persoonlijke beperkingen is verhuisd, kan hebben gespeeld jaloezie, woede, frustratie. ..al deze emoties en nog veel meer, zijn gericht op iemand anders … om ‘brengen ze een standje lager’ als u … op die manier de persoon die hun eigen zelf ontkent … ‘zal niet zo slecht voelen’.

2. Mensen niet zo geweldig voelen, zij verloochenen hun eigen Grootheid  Mensen die hun eigen grootheid te ontkennen, zijn eigenlijk in werkelijkheid, niet in staat om ook manifesteren, als iemand die zichzelf ziet als ‘groot’ …. grootheid is een zaak goed over jezelf en je prestaties te voelen. Dus voelt het leven erg zwaar en omslachtig om degenen die hun eigen grootheid ontkennen … degenen die hun eigen grootheid te realiseren, kan vrij gemakkelijk manifesteren … aan degenen die hun grootheid beseffen, dit lijkt misschien oneerlijk … Immers, zij zijn degenen die het vervoer van alle lasten!

3. Geen behoefte aan talenten en gaven  ! Mensen die weinig wil om zichzelf te verbeteren, vaak ten onrechte geloven dat ze zullen zich beter voelen, als anderen hebben geen verlangens naar gaven en talenten ook niet … dus de gaven en talenten en de aanwezigheid, van degenen die cadeaus en talenten, worden gezien als een bedreiging … misschien wel de persoon, en hun gaven en talenten, worden in diskrediet, of genegeerd … en zeker, zullen ze geen ondersteuning voor iemand anders die begaafd of zelfactualisatie …. genieën worden gemeden … roddels, halve waarheden, komen echt handig hier.

4. Fear Of Being True To Self Mensen die voorkomen trouw aan zichzelf, zal vaak worden afgestoten door de originaliteit in anderen … moedigen ze iedereen om hen heen om te voldoen aan een aantal reeds bestaande sociale paradigma … iedereen origineel wordt gemeden, bespot enz. Dezen vaak al hun tijd besteden kijken naar andere mensen.

5. Gebrek aan Hart Mensen die harteloos, gewoon niet kan betrekking hebben op het hart van een ander mens … ze zullen rationaliseren in hun gedachten dat iedereen die met een opening hart, is een dwaas, een leeghoofd … zeker niet erg logisch … unrational … dit is zodat de innerlijke leugen van harteloosheid zijn een comfortabele manier van zijn, wordt gehandhaafd.

6. Ontkende Rage of God   Iedereen die anderen doet denken aan God, kunnen leiden tot hen om echt boos te krijgen … en ik bedoel … echt boos … mensen hebben allerlei zaken die God hen een of andere manier is vergeten, of denkt niet dat ze zijn erg belangrijk … iedereen die iemand, die God, van God ontkent herinnert, kan een doelwit voor hun toorn.

7. Observeer jezelf Voor echt deze keer! …. als je mensen op sokkels … misschien heb je beroemdheden aanbidden … als je constant meten van jezelf tegen anderen … als je problemen hebt met jezelf of anderen misschien aanvaarden … ‘de kloof’ van ontkenning van je eigen grootheid, wordt gemaskeerd in je onbewuste behoefte om anderen te bekritiseren, niet anderen te ondersteunen, om mensen neer te slaan, te glunderen wanneer anderen schijnbaar niet op iets … alles in een mislukte poging om het speelveld gelijk te maken … in werkelijkheid … je bent gewoon het beschermen van uw persoonlijke kloof, waar je zelf hebt opgeleid, niet te laten elke Licht in … helaas je vaak projecteert je onbewuste tekortkomingen op anderen, in plaats van om te gaan met je eigen spullen … de eerste stap om dit proces te stoppen, is om te beseffen dat het gebeurt … observeren je voor echt deze keer!

8. Creative People Have Become ‘Misfits’ Of Society – Door dit alles … vaak creatieve mensen hebben de ‘misfits’ van de samenleving en de ‘zwarte schaap’ van de gemeenschap en familie.Kijk rond … in extreme gevallen, creatieve mensen hebben vaak zich te prostitueren door de verkoop van hun creaties aan een verveelde en sleets menigte die hun eigen creativiteit hebben ontkend …. Deze menigte van uncreatives zijn vaak erg ongeestelijk, gehard, harteloos of gesloten-off op een bepaalde manier … en ze hebben vaak banen, waar ze moeten orders op te volgen, om hun beloning te krijgen, om vooruit te komen in een wereld die niet langer waarden God, spiritualiteit, gevoeligheid, of liefde. Merk op hoe creatief mensen worden behandeld en uw persoonlijke reactie op hen. 

9. Bent u een kampioen van middelmatigheid? – Als je niet creatief en vaak zien creatieven als een bedreiging, weet dat het niet een kwestie van macht van anderen … in plaats bewegen energie, zodat u kunt begrijpen waarom je ervoor kiest om af te sluiten voor jezelf, en dan actie ondernemen, om te herstellen alle verloren aspecten van het zelf … langs de weg je moet alle uitspraken van ‘grootheid’ loslaten … dat ‘grootheid’ niet wordt ego …. de realiteit is dat ontkende grootheid, IS ego … hoe is dat voor de waarheid?

10. Ondersteunt mensen die creatief, As Leaders –   Society wordt nu gerund door de ontkenning van creativiteit, in plaats van de steun van het .. je weet waarom nu do ya niet?

Dit artikel is gewijd aan degenen die durven te ‘gaan er, in hun persoonlijke kloof, en hun eigen grootheid hebben herontdekt door middel van zelf-liefde … neem dan vrijblijvend delen met niet-oordelen, medeleven en steun voor anderen, die wellicht misdirecting energie, of die werken hard om energie buiten zichzelf zoeken … of met andere creatieven die mogelijk inzicht nodig. Er is ruimte in ons universum, voor ons allemaal te groot zijn, samen. 😉 Bron ; http://indianinthemachine.wordpress.com/2013/10/26/you-raise-your-frequency-or-are-highly-creative-and-others-attack-you-or-dont-support-you/

Fijne avond allen en warme Hart Groet