27 = De Kracht van Aarde= Krachtbron, Wijsheid, Geduld. Deel 1

Aarde is “De Heilige Graal” en vele zijn er naar op zoek terwijl het onder je neus het zich bevind maar goed een mens zoekt nu eenmaal graag hahha,( het boven en onder is gelijk) en simpel kan geen kans hebben ,dat is de mens . Daarom doen we zo moeilijk hahaha ,maar goed dat terzijde.

Aarde is een planeet in het Universum één van DE planeten , die een buitenkant heeft en ook een binnenkant.Waar en al vele eeuwen bewoont is ,door vele levens, vele verschillende levensvormen.Vergaan en ( weer gevonden)/wederopbouw heeft plaats gevonden. Maar altijd heeft kunnen Ademen, en door groeien,het groot Mysterie zelf. Dat door de mens moeilijk te doorgronden en te bevatten is ,je kunt op internet vele wijsheden opzoek een waar avontuur is het .Ik geef mijn waarneming op vele vormen , in vele vormen waar en deel het met jullie, wat het met mij doet en brengt .Ga op onderzoek uit !!!

http://www.uwiki.nl/wiki/Element_aarde  dit is leuk om te leren en te lezen.

nl.dreamstime.com

de-mens-van-de-aarde-20035584

 

Moeder Aarde is zo fascinerend zo verschillend ,zo prachtig afwisselend net als ieder individu dat leeft op Aarde,ieder wezen dat Ademt. Het is iedere keer weer boeiend en spannend om het  waar te nemen en te heel bewust te beleven een groot avontuur eigenlijk. De verschillende energieën die tot ieder persoon of dier of plant de aandacht trekt of net geen oog hebben voor… dat is ook mogelijk zelf hier zitten verrassingen in de dualiteits- vorm. Hechten en Onthechten dat staat met Moeder Aarde heel nauw in verbinding, Als dit niet in balans is ontstaat er een ANGST die opgeroepen wordt en heel vaak gebaseerd is op……. ja zeg het maar waarop ??!! Handelen en Loslaten ,naar Behoeften van de Aarde en mij zelf en laat los.Of Denk ik en Bestuur ik de Aarde ?????

Ga eens bij je na wat van die 2 die hierboven in het turkoois staan doe jij?

Moeder Aarde is dan ook het symbool voor ; Wijsheid, Geduld, Geboorte, Vergaan, Wedergeboorte, Groeien, Bevrijden.

Daarom komen wij naar Moeder Aarde om te leren groeien.

Wat leuk is ; 4 elementen= Water = Water-Amfibische Schepsels   Aarde = Reptielen  Vuur = Zoog-dieren Warmbloedige schepsels   Lucht = Vogels.

Weet als je jezelf blijft altijd over alle dingen kunt beschikken je Wijsheid en Intuïtie,( een “ingeving”, een vorm van “direct weten”, zonder dat men dit beredeneerd heeft.) En alleen jij daar over beschikken kan. je hebt 2 benen, zet ze op de grond en ga de uitdaging aan van het Leven zonder overmatige Angst en zorgen tegemoet.

Treedt met heel je zijn/bewust in het zijn stap voor stap ,voet voor voet Moeder Aarde de nieuwe dag ,de nieuwe avond die het je dagelijks verschaft ,( zij geeft het aan je ,ieder dag weer opnieuw zonder er iets voor te vragen ) in die realiteit kun je kennis,inzicht,genezing, waardevolle informatie ontvangen en je mag na de Heling het delen .

Dit heb ik nog gevonden, en vond het wel passen in dit schrijven op vele manieren en in vele levensopvattingen komt het allemaal overeen met vele uitspraken toch naar 1 samengebracht alleen anders verwoordt.

In de huidige Aarde-ontwikkeling vond de geboorte van ons `Ik`, onze geest, plaats. In het onstoffelijke `Ik` huist onze individualiteit, ons zelfbewustzijn (het ons bewustzijn dat we een bewustzijn hebben), onze objectiviteit, onze moraal of eigen verantwoordelijkheid, het waarom achter de dingen willen weten, het spirituele in ons. Met ons `Ik`,
Gevonden op http://www.kore.nl/antrop01.html

Hier ga ik morgen in deel 2 dieper op in .

Ik wens je een fijne dag voor al de dingetjes die je mag doen vandaag.

Warme Hart Groet