Een gesprek tussen HART en HOOFD.

Stel je eens voor zeg ,dat je Hart en je Hoofd een gesprek zouden hebben. Een gesprek zoals we met elkaar doen en uitvoeren, waarnemen en beleven. Het gaat Hart tegen Hart, in een dikke dialoog / discussie zijn ze verwikkeld.

nl.123rf.com ; bron.hart

En het onderwerp zou over een alledaagse bezigheid gaan !?

Neem bijv; een school gaand kind.

We weten dat de Hersenen een gigantische overuren draaien als zij op school zijn of waar je je ook begeeft om de leerstof tot zich te nemen. Te behappen. Te intrigeren. Onderverdelen in van wat wel mag blijven hangen en wat weg stromen mag, at bewaard dient te blijven, Wat blijft malen ?! en je uit de slaap houd, de GEDACHTEN  die kunnen blijven rond spoken of je net een aanzet geven om tot actie of what ever over te gaan.

www.hsapp.nl  ; bron.hersenen

Dat ziet er zo ongeveer uit zoals op de afbeelding wauw hé en dat past allemaal in dat kopie ??!!

Nu kijken we eens naar het Hart.

Gevoelens, Intuïtie, Onderbuik gevoel, Geweten, Extase, Hartepijn /spirituele pijn, geluid met emotie in gelegd ; de Stem zodat het voelbaar is en wordt.

Maar wij mensen zijn daar een beetje van afgeraakt, we willen niet meer gekwetst worden. Dus dat leggen we dan maar stil of heel ver weg, langs ons neer zeggen we in de volksmond.

Ik zal je een verhaaltje vertellen.

De Hersens hebben pijn , “o jee” ,wat een pijn,. O ‘ zegt  het Hart ” heb je Hoofdpijn , even gaan rusten en je neer leggen”. Nee’, zegt het Hoofd  ‘daar heb ik nu eff geen tijd voor ik zal en moet dit erin stampen.’ Heb morgen een overhoring.

Ja ‘ dat zal wel zegt het Hart; ” Maar als je NU eff gaat rusten, en liggen dan neem je het tot je, in je op ,of eff de frisse lucht op dat kan ook goed zijn. Dan ben je weer fris en helemaal leeg , zo kost je meters energie en pijn”

O” Hart , zegt het Hoofd ; ” Jij ook altijd, je laat mij zogezegd dat voelen dat gezwijmel en dat zielig gedoe van je,luisert nu eens , als ik ga liggen kom ik in tijd nood ik moet straks ook nog eten en naar de sport o ja ik vergeet mijn muziek ook nog. En eff sociaal zijn contacten leggen en onderhouden, en nog game. ja, dat was het wel zo’n beetje. Zie je nu hoe druk ik het heb dus laat mij eff werken Ja thanks.Hart.” Het Hoofd maakt een beweging van poeh naar achter gooiend.  Hé maar, dat ken je ook wel die handeling toch ?!

“‘O ho ho ” zegt het Hart en komt in opstand en in weerstand. Jij denkt dat , maar weet je dat je zo over gestrest raakt zo,je wordt geprikkeld, moe en je wordt chagrijnig  .

En zo niks meer in je op neemt, is het wel interessant genoeg voor je wat je leren moet ? Als dat is dan heb je daar toch geen last van Hoofd?

Ja , Nu je het zo zegt Hart, ga ik je bekennen dat dat nu net niet het geval is. Er staan hier dingen in het boek geschreven over fluoride maar jij komt in opspraak hier over . Hoe noem je dat ; onderbuik gevoel of weten of intuïtie, Hart. Ik weet niet hoe het komt ik lees ook andere verhalen, maar dit is wat het leerboek aangeeft, zouden die veroudert zijn dan ,dat het tegen strijdig is ?.O’ Hart kun je me eff helpen.

‘O ,Hoofdje toch maar Natuurlijk help ik je graag je raakt verward zo hé. We komen hier samen wel uit ook al zijn we nog jong . Ik ben niet zo slim als jij Hoofd ,maar straks ga de Welvaard en de Techniek mee veranderen en dat allemaal met dat Hersenwerk van jouw. Samen kunnen we veel meer. ik ben niet alleen maar een pomp die het Bloed door het lichaam pompt, Nee, ik ben eigenlijk een spiritueel orgaan, door mijn ritme zorg ik dat er vitaliteit door je heen stroomt, dat je fysiek je lichaam goed en stralend is. Ik ga door de kleinste bloedvaatjes en het  zenuwstelsel heen,wist je dat?! Hoofd .

Nee , zegt het Hoofd.

En ik voorzie alles van zuurstof en andere essentiële stoffen. Verbinden doe ik ook, de 2 uiterste hoe raar het ook lijkt. De tegenovergestelde horen bij elkaar,maar JA, DAAR STA JIJ VAAK BOVEN HÉ  HOOFD.

Ja’ zegt het Hoofd, maar je bent een dwaas Hart, je hebt ook onderscheidings- vermogen nodig en daar heb je mij voor nodig. hahhaha.

“Dat klopt Hoofd,”,zegt het Hart,maar JIJ negeert het ?!! Jij gaat over de grens, je lichaam geeft het aan met zijn pijnen en je zet mij opzij je GEVOEL. En als je zo door gaat dan zorg je dat ik versteen, en gaan de pijnen vast zitten in je lichaam ONS LICHAAM. We kunnen ook samen werken en samen onze krachten bundelen.Verbinden maakt vrinden weet je dat Hoofd ?

Ja , hoe had je dat gedacht en gevoelt of je weten , oooooo je onderbuik gevoel of intuïtie hoe je het ook noemt Hart ,zei het Hoofd.

Met Hartstocht ga je studeren ook al weet je van je geweten, innerlijk  weten heet dat ,dat wat er staat verouderd is . Jij kunt met die Hartstocht duidelijk maken morgen dat je het geleerd hebt ,maar ter aanvulling je kennis deelt met de anderen, praat erover, wat het doet met je . Tegenwoordig met het Netwerk is de kennis zo groot dat het alleen maar groter kan worden. Zo kan de Leerkracht ook weer groeien en sprankelen om de opgedane kennis weer met hartstocht over te brengen.En weet mijn vriend ; Als er liefde wordt toegevoegd dan wordt het duurzamer en blijf je helder , je verliest je Hoofd dan niet.

Nu kijken ze elkaar aan en wauw wat een sprankel en stralende kleuren zijn er , Hoofdpijnen zijn weg , ongetwijfeld hebben we elkaar nodig , en jij voelt aan dat we alles erbij betrekken ,alle feiten, redelijk argumenten. Zie je NU wel dat we er samen aan uit komen, gaan we NU samen rusten . vroeg het Hart aan het Hoofd ?!

http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/het-gif-in-je-water-en-tandpasta/

Ja ,dat mag eens benoemd worden de kennis die voor het oprapen zit ook over gedragen wordt naar de jeugdige zij weten hier al veel van en samen kunnen we heel ver komen in de mooie toekomst die voor ons ligt. Vandaar dat er veel ouders zijn die nu het onderwijs zo in de schijnwerpers staan gaan nadenken,en  naar hun kinderen kijken die wijzer zijn zoals dat gezegd wordt ook de tools krijgen die ze nodig hebben om te groeien.

Ik wens je een fijne avond toe