Something so often denounced as a pipe dream, as an illusion, is now becoming reality.

Something so often denounced as a pipe dream, as anillusion, is now becoming reality.

Wat veelal als een hersenschim en een illusie werd afgedaan, wordt nu werkelijkheid.

Hallo Lieve Mensen en trouwe lezers,

Ja ik weet wat er boven staat ; ik kan je niks anders brengen dan dat het ei gebroken is en dat het kuiken er bijna uitkomt ?!

calimero-zij-zijn-groot-en-ik-ben-klein-620x290

 

www.creatov.nl deze afbeelding , het is ook zo daarom zal Calimero vaker voorbij komen in dit artikel.

Ik kreeg dit naar mij toe gezonden en heb wat geneusd en vind het belangrijk om toch de AANDACHT te geven wat er Nu daar gebeurt,en waarom er de oproep is gedaan om deze case te sluiten. Dat de Slachtoffers die door de Kerk ( niet alleen door deze instantie maar door andere ook) mishandelt en misbruikt zijn te stoppen ,ze hebben nog een paar maanden de tijd om zich te melden .

Ja met alle gevolgen van dien, eerst werden ze niet GELOOFT  en NU ……… . Dat daar iets niet in ORDE  is mag wel duidelijk zijn.

Zullen we eens een tipje van de sluier op tillen.

illusie

 

Oké daar gaan we dan ; o en als jij nog info hebt deel die hier onder bij Reactie mag anoniem.

Dringend Bericht

20 oktober 2013

Alleen maar versterkt door de Blows: ITCCS nieuwe Common Law Court gevallen kondigen tegen kinderarbeid moordenaars, paus Francis – Jorge Bergoglio

Op 14 oktober – de dag dat onze Tribunaal vrijgegeven nieuw bewijs van de directe betrokkenheid van de top Vaticaan in het moderne kind offeren sekten in Europa – onze website op www.itccs.org werd gesaboteerd en een massale desinformatie campagne gelanceerd tegen die ITCCS activisten bezig met het blootstellen van deze culten.

Bovendien, onze voormalige televisie website, www.itccs.tv , werd ook in beslag genomen en ondermijnd door dezelfde saboteurs: een blanke Zuid-Afrikaanse vrouw en haar man, die ons Nederlandse netwerk geïnfiltreerd en die blijven opereren onder het publiek pseudoniemen “Mel en Richard Ve “.

Onze bronnen in Rome aan te geven dat deze aanvallen werden betaald en gecoördineerd door het Bureau van het Vaticaan spionage agentschap bekend als de “Heilige Alliantie” of The Entity, en de daaraan verbonden “vuile ops” bureau, de Sodalitium Pianum, gevestigd te Rome in 1913 . Ze betrokken ook de agenten van de pauselijke nuntius in Nederland, aartsbisschop Andre Dupuy, die rechtstreeks contact met “Mel en Richard Ve” gehad.

Het is een maatstaf voor het succes van onze Tribunaal en de Common Law Hof van Justitie in het helpen af ​​te zetten voormalige paus Benedictus, Joseph Ratzinger, dat het Vaticaan gedwongen zou voelen om zo direct toeslaan op ons werk door haar betaalde agenten. Voor Joseph Ratzinger was zelf onder die kerkelijke functionarissen genoemd door deze recente ooggetuigen zoals in de verkrachting, marteling en moord van kinderen binnen deze cultussen hebben deelgenomen tijdens de jaren 1980, op geheime faciliteiten in Nederland, Frankrijk en Engeland.

Deze meest recente aanvallen op ons werk alleen maar versterkt onze vastberadenheid.We zijn al begonnen om onze website te herrijzen en zijn het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid.

Het belangrijkste is in het nieuwe jaar van 2014, onze Tribunaal zal de lancering van twee nieuwe gevallen aan te kondigen in de kassabon van onze aangesloten International Common Law Hof van Justitie, dat geïnstitutionaliseerde kinderhandel en opoffering, en de medeplichtigheid van de huidige paus Francis zal aanpakken , Jorge Bergoglio, in zulke misdaden tegen de menselijkheid.

jeugdsentimenten.net

0

We blijven het volste vertrouwen in onze Field secretaris, Reverend Kevin Annett, die veel van dergelijke aanvallen op hem in het verleden heeft doorstaan ​​behouden, en in Toos Nijenhuis van Holland, die ook werd gericht door deze recente aanvallen en die nog steeds ons werk in te leiden Holland om priesterlijke kind moordenaars het gemeen recht rechter te brengen.

We vragen om de hulp van iedereen in onze meer dan vijftig vestigingen in eenentwintig landen tot de heilige werk van veroordeling en voor altijd stoppen criminelen van kerk en staat, en hun instellingen voort te zetten.

Volg deze website voor regelmatige updates en het bewijs van deze misdaden, en contact opnemen met ons kantoor op itccscentral@gmail.com .

Het Centraal Bureau van het Internationaal Tribunaal in Misdaden van Kerk en Staat
20 oktober 2013
Brussel

Ja dat zet de radartjes boven in wel eff aan het werk ?

dutchreview.com

images (8)

 

Wat is dit voor een bericht en wie is dei ITCCS  NU ; De ITCCS werd opgericht in mei 2010 op een besloten vergadering van de overlevenden van kerk en staatsterreur in Dublin, Ierland. Het evenement is een initiatief van de Nobelprijs Nominee Dominee Kevin Annett van Canada en leden van groepen Ierse nabestaanden.

Kaia* was elf jaar en op weg naar school toen ze werd aangevallen en verkracht. Een leraar bracht haar naar het ziekenhuis, maar de politie eiste steekpenningen om zelfs maar een verklaring op te stellen. Dit artikel van : “1 op de 3 vrouwen / kinderen zijn slachtoffer ” wat gewoonnieuws 

Voorstanders van de politie ook slaags met pro-Broederschap studenten

_71979644_371d2391-ebec-43e6-97b9-e44d9cb6bdee

 

Deze is van een artikel van de BBC ; Een student is gedood in Egypte als aanhangers van de islamistische Moslimbroederschap slaags met de politie en universitaire gebouwen werden in brand gestoken.

Waarom NU  scholen wat is dat toch,het is een mooi land en een warm volk,aardig,maar zo sluw als een vos dat is mijn ervaring en beleving . We gaan massaal met z’n alle daar op vakantie ??????!!!!!!!!!! De grootste en mooiste droom paleizen rijzen daar uit de grond ??!! Ook mensen bij mij uit de buurt die Egyptische afkomst hebben oké ik ben maar een leek met mijn visie op de dagelijkse wereld gebeurtenissen.

“Zoals koptische christenen in Egypte te bereiden op hun Kerstmis op 7 januari te vieren, zijn ze nog steeds wachten op tientallen kerken vernield in augustus worden herbouwd. Christenen – die goed zijn voor naar schatting 10% van de Egyptische bevolking van 92 miljoen – zijn al lang een makkelijk doelwit. En voor sommige families deze Kerstmis is een tijd om te rouwen, meldt de BBC Orla Guerin in Cairo.” staat ook in de BBC geplaatst, maar waarom ?

Ja we weten dat er een Religie Oorlog NU plaats vind WERELDWIJD , overal . De vinger wijzen naar afkomstem waar een persoon van is bijv; Joodse, Turkse, Marokkaanse, Poolse, Nederlandse enz. “”

” WE WETEN TOCH DAT WE EIGENLIJK ALLEN NAAKT GEBOREN WORDEN EN OOK WEER NAAKT DE WERELD VERLATEN”  Waarom deze ophef dan en DOOD gaan is voor ieder gelijk ; oké rangen stand ja maar doe dat eens weg is ieder gelijk . We halen allemaal adem dus…….

Maar goed we gaan de REIS verder neer zetten.

DIT zijn de  PUNTjes DIE JE EENS AANDACHTIG DIENT TE LEZEN ;

3. Om ingenieur en leiden tot de vernietiging van de religie, en meer in het bijzonder de christelijke godsdienst, met een uitzondering, hun eigen creatie, zoals hierboven vermeld. ( De Oorlog rellen in de Arabische landen zoals ik hier boven al aan gaf !!! )

4. Om het vermogen te controleren van elke persoon door middel van mind control en wat vast Zbignew Brzezinski genaamd techonotronics , die mensachtige robots zou maken en een systeem van terreur die zou Felix Dzerzinhski’s Rode Terreur eruit spelende kinderen.  ( mind controle en robots is al in gebruik! )

www.picstopin.com

calimero

5. Om over het brengen einde aan alle industrialisatie en de productie van nucleair opgewekte elektrische energie in wat zij noemen “de post-industriële nulgroei samenleving”. Uitgezonderd zijn de computer-en dienstverlenende bedrijven.Amerikaanse bedrijven die overblijven zullen worden geëxporteerd naar landen als Mexico, waar een overvloed aan slavenarbeid is beschikbaar. Zoals we zagen in 1993, is dit een feit door de passage van de North American Free Trade Agreement, beter bekend als NAFTA. Unemployables in de VS, in het kielzog van de industriële vernietiging, ofwel worden opium heroïne en / of cocaïne verslaafden, of worden de statistieken in de eliminatie van de ‘overtollige bevolking’ proces dat we kennen van vandaag als Global 2000. ( slavenarbeid is nog steeds en heeft even de aandacht gekregen weet je nog  Zwarte Piet !!!!!!!!! als je dit leest komt het geheel in een ander dag licht te staan en HIER gaat het over !)

http://pauwenwitteman.vara.nl/media/304134 een mooi stukje maar luister NU EENS GOED !!!

6Aan te moedigen, en uiteindelijk legaliseren van het gebruik van drugs en maak pornografie een “vorm van kunst”, die op grote schaal zal worden aanvaard en, uiteindelijk, weer heel alledaags. ( ken je deze nog ; https://www.takecare4.eu/alweer-snaveltjes-dicht-en-oogjes-toe/ ja we hebben hier al vaak stil bij gestaan en jij? )

8. Om alle wetenschappelijke ontwikkeling onderdrukken behalve die gunstig geacht door de Illuminati. Vooral gericht is kernenergie voor vreedzame doeleinden. Vooral haatte zijn de fusie-experimenten momenteel geminacht en belachelijk gemaakt door de Illuminati en de jakhalzen van de pers. Ontwikkeling van de fusie fakkel zou de Illuminati opvatting van “beperkte natuurlijke hulpbronnen” blow rechts uit het raam. Een fusie toorts, goed gebruikt, kan onbeperkt en nog onaangeboorde natuurlijke hulpbronnen te maken, zelfs van de meest gewone stoffen. Fusion fakkel toepassingen zijn legio, en zou het welzijn van de mensheid op een wijze die, nog, niet eens op afstand begrepen door het publiek.

www.leukvoorkids.nl

calimero-0013-300x300

9Veroorzaken. door middel van beperkte oorlogen in de ontwikkelde landen, door middel van honger en ziekten in de derde wereld landen, de dood van de drie miljard mensen in het jaar 2050 , mensen die ze noemen “nutteloze eters”. Het Comite van 300 (Illuminati) in opdracht Cyrus Vance om een paper te schrijven over dit onderwerp van hoe je over dergelijke genocide brengen. Het papier werd geproduceerd onder de titel ” Global 2000 Report “en werd aanvaard en goedgekeurd voor het optreden van de voormalige president James Earl Carter, en Edwin Muskie, de toenmalige secretaris van de staten, voor en namens de Amerikaanse regering. Onder de voorwaarden van de Global Verslag 2000, de bevolking van de VS wordt verlaagd met 100 miljoen in het jaar van 2050 .

13Door te gaan met de opbouw van de cultus van de christelijke fundamentalisme begonnen door de Britse Oost-Indische Compagnie’s dienaar Darby, die zal worden misbruikt om de zionistische staat Israël te versterken door het identificeren met de Joden door de mythe van “Gods uitverkoren volk”, en door het doneren van zeer aanzienlijke hoeveelheden geld om wat ze ten onrechte denken is een religieuze oorzaak in de bevordering van het christendom.!!

Ja lees dit artikel  ( zie hier onder bij bron en read more vermeldingen.) lief mensen kind dan weet je wat 2014 in petto heeft voor je , en kun je toch nog gelukkig zijn want je bent voorbereid of het helpt weet ik niet maar NU IS MIJN WAARHEIDS- GEVOEL WEL BEVESTIGD EN GENIET iedere dag dat ik leef ,adem en spreek en eet.

Bronnen en read more  ; ITCCS BBC BBC  21 Doelen van de Illuminati en het Comite van 300

gewoonnieuws. wist je dat

sabinev60.centerblog.net

hcz1yiep

SLAAP WANDEL JIJ OOK ?  Ik wel met mijn zintuigen optimaal in werking.

Subject: THE LAST MOVIE, THE MOST INFORMING……… All you need to know about freemasonic/satanistic (children’s raping and killing) occult. All links attached and confirmed from the friends around the world.

ALERT: ALL THE OCCULT OF THE FREEMASONS CAN BE RELEASED WITH THE PRAYER TO JESUS CHRIST THE PRINCE OF PEACE AND SON OF GOD ALMIGHTY.
More links arrive.
 And that’s only the beggining of what we will share with you.
 50,000 tombs of the children and more in Canada (follow -> the link with Retzinger’s case)
 The tombs are being found and the dead toddlers speak out loud now in the Dimension Of Spirit we all just aim.
 Joseph Retzinger – The Tribunal Of The State And Church Crimes – children’s raping and murder, eyewitness in Holland.
Mass graves of children in Canada (in the link with Retzinger’s case).
 Joseph Retzinger przed trybunalem – gwalty na malych dzieciach.
 American freedom – sex slaves, pedophilia, drugs.
 Google:
/Disney Freemason Satanists/
 We make these silenced toddlers talk.
http://itccs.org/2013/10/28/i-saw-joseph-ratzinger-murder-a-little-girl-eyewitness-to-a-1987-ritual-sacrifice-confirms-account-of-toos-nijenhuis-of-holland/
Ik wens je een fijne zondag toe toedeloe.
Warme Hart Groet