Als de STILTE wordt door broken Deel 3

Hallo En een Goede dag bezoeker van deze site,

Ja, Deel 3.

Als de STILTE wordt door broken, dat is nog al wat hé.

Deel 1 kan hefit zijn dat geef ik toe,maar o zo belangrijk,en Realiteit. Ik kan er niks anders van maken.

Deel 2 Dit sluit aan op deel 1 ook hier kan ik niks anders van maken dat het Realiteit is.

Deel 3 is in wording.

MISLEIDING dat is hier de HOOFDROL SPELER. vind je ook niet. Jee wat worden wij mensen toch om de tuin geleid in alle fasette van het leven en aan jouw de taak om die te ontrafelen. Zo dat is nu wat hé

Hoe wake up ben je eigenlijk hoe bewust ben je eigenlijk DAGELIJKS?

En wil je DAT ?!!

 Citeer een stukje van de Intellihub ;

Palin stormen CPAC 2014 menigte vergelijken van een Dr Seuss boek aan de huidige inrichting

Door Staff Writer

WASHINGTON, DC ( INTELLIHUB ) – Grijpen de onverdeelde aandacht van de hele CPAC 2014 menigte, Sarah Palin trok de handschoenen laten de huidige vestiging hebben het, het leveren van knock-out slagen.

Steunend de Dr Seuss boek “Sam I am”, Palin begon te lezen, langzaam in een verhalenboek manier, vanuit haar eigen script de volgende:

Ik hou niet van deze oom Sam

Ik hou niet van zijn gezondheidszorg scam

Ik hou niet van deze vuile oplichters,

of hoe ze liggen en kook de boeken

Ik hou niet van hoe het Congres steelt

Ik hou niet van hun maatje aanbiedingen

Ik hou niet van deze spionage man

Ik hou niet van: “Oh ja, we kunnen”

Ik hou niet van deze uitgaven spree,

we zijn slim we weten dat er niets vrij

Ik hou niet van verslaggevers zelfvoldane antwoorden,

toen ik over te klagen leugens

Ik hou niet van dit soort hoop,

en we zullen niet nemen, nope, nope, nope

( zie voor filmpje onder bij bron vermelding)

Zo denken de jongeren generatie er over en vele met hun alleen zij zwijgen ,maar NIET lang meer. Misleiding en verwarring is het systeem dat gebruikt wordt, niet alleen door de Hypnotisuers lieve mensne NEE. Ze zetten het iedere keer in een andere staat van zijn . Zo brengen ze de Hersenen in een toestand van een Zombie , Slaapwandelen < je doet maar wat anderen doen het ook, of te wel onoordeelkundig waarnemen noem ik het . Zo wordt het ONBEWUSTE WAARNEMER berichten toe gespeeld die eigenlijk geheel niet waargenomen worden. Oftewel op het verkeerde BEEN BRENGEN .

Door permanent nauwkeurig info te brengen die invloed heeft Individuele Emoties, Intellectueel en Fysiek inpact hebben op…..de mensheid het individu.

Om dit in een massale eenheid tebrengen, is dit bereikt dan is de geheime message overgebracht deze zinkt in en we zijn als zombie. Ons brein wordt beheerst door de omgeveing en geheel niet meer door ONS ZELF.

JONGEREN OP SCHOOL DIE DIT BRENGEN IN EEN SCRIPTIE krijgen een afdanker ?? waarom het gebeurt dagelijks ik maak, waarneem en beleef het in mijn eigen omgeving en dagelijks leven,zelfs bij mijn zoon op school gebeurt het.

Waarom omdat ze op hun vingers worden getikt ??!!

Zoals hier in HOOGmoed wordt benoemd en beschreven lees het stuk maar eens en lees hun site een ware aanrader.

De duivelse kalender

Omdat de machtsverhoudingen in de wereld de laatste 300 jaar zijn verschoven, staat de periode eind april begin mei steeds minder voor vruchtbaarheid en positieve energie. Het is maar net hoe je in het leven staat natuurlijk. Je kunt linten in de bomen hangen, bij mensen op visite gaan, maar als we in de wereld van geo-politiek gaan kijken, dan zijn 19 en 20 april behoorlijk lugubere dagen geworden.

Eind april is een occulte offerperiode en die valt eigenlijk gelijk met oude vruchtbaarheidsrituelen. Een oude occulte kalender is op een gegeven moment in onze geschiedenis gekaapt door een kleine groep en is behoorlijk bepalend geworden voor ons wereldbeeld. Het heeft iets pervers: mochten we er een probleem mee hebben, dan worden we uitgenodigd om de schuld te leggen bij voorchristelijke tradities. Daarmee doen we natuurlijk precies wat machthebbers willen.

19 en 20 april zijn de dagen waarop offers worden gebracht aan de vuurgod Baal. Een andere naam voor Baal is Nimrod, en dat is een bekend personage uit het oude testament en de toren van Babel.

We kennen ongetwijfeld het bijbelse verhaal over de mensen die een stad bouwen met een toren die tot in de hemel reikt. De meeste interpretaties van dit verhaal gaan over de menselijke overmoed (zie Ipsissimus). De betekenis van Babel ligt in oud Hebreeuws Balal (in verwarring brengen), maar óók in oud Assyrisch Bab-ili (poort van God).
De misleiding is compleet: mensen die denken dat ze het juiste doen en de poort van God betreden, worden in de war gebracht en komen zo in dienst van zijn grote uitdager, ene Nimrod (afkomstig van Hebreeuws Marad : rebelleren).

De verhalen in de bijbel over Baal gaan over het concentreren van macht via misleiding. Gebeurtenissen die de laatste 300 jaar heel belangrijk bleken voor een nieuw type van controle hebben vaak een connectie met 19 en 20 april.

19 april 1775
Het begin van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog bij Lexington. Het idee is dat met deze oorlog de grond geplaveid werd voor de Amerikaanse machtsbasis, en dat het begin werd gelegd van een reeks oorlogen waarmee een kleine occulte club alle macht naar zich toe trok. De Franse revolutie, Napoleontische oorlogen, Britse koloniale oorlogen, Amerikaanse burgeroorlog, Russische revolutie, de eerste en tweede wereldoorlog. Het is een vervolgreeks van dezelfde club. Economen en filosofen hebben er soms een goede kijk op. Uiteindelijk gaat het steeds om een banksysteem en de mogelijkheid om mensen tegen elkaar op te zetten. Het gaat hier niet over Amerikanen, maar over de (tijdelijke) machtsbasis van een reeks families  uit verschillende landen. Nederland was trouwens het eerste land dat de nieuwe Amerikaanse republiek erkende: op 19 april 1782. In de negentiende eeuw was 19 april 1861 het begin van bloedvergieten in de Amerikaanse burgeroorlog.

19 april 1933
De dollar wordt losgekoppeld van de goudstandaard.

19 april 1936
De grootste militaire parade sinds de eerste wereldoorlog in Berlijn.

19 april 1943
De joodse opstand in het getto van Warschau wordt neergeslagen. De tweede wereldoorlog wordt helaas erg slecht begrepen, maar we weten dat Israel sinds de tweede wereldoorlog het centrum is van het Midden-Oosten. Het idee was: er was een speciale plek uitgedacht voor Joden; maar de Joden mochten zich daar zelf niet tegen verzetten. Warschau 1943 was de laatste georganiseerde vorm van joods verzet, de grootste joodse opstand uit de oorlog, en het werd die dag op gruwelijke wijze de kop ingedrukt. Daarna kon pas de hele narrative beginnen van Israel als thuishaven om de vele miljoenen doden in kampen; uiteraard met een hoop mediapropaganda. Over de misleiding is goede documentaire, maar je moet er klaar voor zijn.

20 april 1967

De maanlanding van Surveyor 3 en de eerste foto’s vanaf de maan. De Apollo-missie van 1969, waar hele generaties
gezamenlijk aan het beeldscherm zaten gekluisterd, werd voorafgegaan door een even belangrijke missie. Op 20 april ’67 kwamen namelijk de eerste foto’s binnen van de Surveyor 3. De misleiding bij de maanmissies zat hem natuurlijk volledig in beelden. De bekende donkere achtergrond; dezelfde als bij de foto’s uit 1969 die heel wat vragen oproepen. De sterren ontbreken. Vanaf de maan zie je geen sterren? Dat is de eerste vraag van een lange reeks vragen. De maanlanding: een20 april 1967
De maanlanding van Surveyor 3 en de eerste foto’s vanaf de maan. De Apollo-missie van 1969, waar hele generaties
gezamenlijk aan het beeldscherm zaten gekluisterd, werd voorafgegaan door een even belangrijke missie. Op 20 april ’67 kwamen namelijk de eerste foto’s binnen van de Surveyor 3. De misleiding bij de maanmissies zat hem natuurlijk volledig in beelden. De bekende donkere achtergrond; dezelfde als bij de foto’s uit 1969 die heel wat vragen oproepen. De sterren ontbreken. Vanaf de maan zie je geen sterren? Dat is de eerste vraag van een lange reeks vragen. De maanlanding: een betere metafoor voor de toren van Babel is er volgens mij niet.

10153906_10152412284095628_1147137732763968355_n

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hlqvlu_di6A

19 april 1993
Waco, Texas. De secte van David Koresh, werd in een grootschalige militaire actie ontmanteld door de ATF, een Amerikaanse overheidsorganisatie. De Branch Davidians vormden een commune van zonderlinge maar vreedzame 7e dag adventisten die geen enkel vertrouwen hadden in welke overheid dan ook.
ATF gebruikte tanks en chemische wapens, en opende zelf het vuur op een gebouw met ouders en kinderen. Het werd een grote vlammenzee, waarbij 80 mensen omkwamen. Bewijsmateriaal werd vernietigd, de overlevenden werden vastgezet voor poging tot moord, maar uiteindelijk is iedereen vrijgesproken. Zie ook de documentaire Waco: The big lie. Drama in 1993 vond plaats op Mount Carmel in Texas: in het Oude Testament was Karmel de plek waar de profeten van Baal werden uitgedaagd door Elia.

19 april 1995
Oklahoma bombing. Pascontrole, bodyscans, chips, de hele terreur-narrative, we denken vaak aan 11 september maar die dag is niet te begrijpen zonder de Oklahoma bombings. De eerste vergaande controlemaatregelen werden in 1995 ingevoerd naar aanleiding van Oklahoma. De wetten lagen al klaar, maar het was wachten op het ritueel. Heel jonge kinderen. Numerologisch is 19 april identiek aan 11 september: beide 110 nachten vanaf de laatste nacht van het jaar. Oklahoma stinkt ook naar 11 september omdat het de eerste aanslag was met directed energy – wapens (zie Judy Wood./ September Clues)  Oklahoma werd verbonden aan de boze blanke Amerikaan, zoals 911 werd verbonden aan de boze moslim. Alle controle kwam in een stroomversnelling met de Patriot Act in September 2001; waar de EU ook weer een hoop van kopieert.

20 april 1999
Columbine high school. De metaaldetectors op scholen, de angst, de grote gewapende politieman die tegen je kinderen zegt dat ze niet bang hoeven te zijn: het is allemaal mogelijk gemaakt door de schoolshootings. Scholen zijn erg belangrijk voor de wereldorde. Niet dat je er nog wat leert, dat is overal wel zo’n beetje over, maar verplichte stof, in verplichte uren. Wie zich erin verdiept: de eerste grootschalig geplande schoolshooting was Columbine High, en ik vermoed ook de eerste grote aanslag met mind-control. We hoorden iets over twee treurige jongens met lange regenjassen, uit familie met uitstekende connecties. Zij kwamen in de media op de voorgrond, maar we hoorden weinig over de derde schutter die al het werk deed en vrijuit ging. Er was voorkennis, op hoog niveau. Bloedoffers. Er is een hele reeks van schoolshootings die doorgaat op hetzelfde patroon als Columbine, treurige schizofrene jongens met uitstekende connecties, een groot aantal slachtoffers in korte tijd, en steeds zijn er serieuze aanwijzingen voor een professionele tweede schutter die buiten beeld blijft.

19 april 2005
Ratzinger wordt benoemd als paus. De eerste paus die openlijk meegaat met de agenda van de wereldorde en geopolitiek.

19 april 2010
Een leeg luchtruim voor de grootste naoorlogse militaire oefening van de NAVO. Wat er precies gebeurde is veel mensen ontgaan, maar op 19 april 2010 werd het hele vliegverkeer van Europa lamgelegd voor een militaire oefening die toen net een week bezig was. Militaire oefeningen, dat betekent per definitie weinig tot geen informatie. Maar als heel Europa aan de grond moet blijven, ga er dan maar gerust vanuit dat het belangrijk is. Voor het publiek was er het verhaal over de IJslandse vulkaan, maar piloten zeiden al snel dat de reactie erg overtrokken was en weinig te maken kon hebben met vulkaanas. Nou dat had het dus ook niet. We kunnen ons verbazen over de moderne techniek waarmee ze een vulkaan kunnen laten roken, maar verbaas je eens over de moderne techniek waarmee miljarden mensen op een dwaalspoor kunnen worden gezet.

De genoemde periode duurt 13 dagen, vanaf 19 april, maar er zijn ook andere data in deze periode (25, 26 en 30), en een paar terugkerende priemgetallen in andere maanden.

We weten allemaal dat een aantal grote spelers elkaar jaarlijks ontmoeten, laten we zeggen in het kielzog van de Rothschilds.
Het is sinds de 18e eeuw dat de gewone man via grote ideologieën in hun controleveld komt. Met de duivelse deceptie van dialectiek: voor ons lijkt het alsof ideologieën elkaar bestrijden, maar ze worden door dezelfde club gefinancierd.

Aan de ene kant zit het echt meesterlijk in elkaar, maar aan de andere kant wordt ook duidelijk: de mensen in de top vertonen geen gezond gedrag.
Het zijn psychopaten, ze hebben iets met het idee dat ze oneindig macht hebben over anderen. We herkennen eigenlijk het gedrag van een verslaafde, van een ziek persoon.

Dat zet uiteraard de deur open voor krachten buiten mensen om; waar in het verleden een en ander over is opgemerkt. De geschiedenis van de machtspiramide en eeuwenoude zwarte magie is uitstekend onderzocht door Christopher Everard; een aantal van zijn films staan online.

Het gegeven dat de laatste 20 jaar steeds vaker dezelfde symboliek wordt gebruikt, lijkt erop te wijzen dat ze zijn uitgespeeld. Het lijkt wel een soort wanhoop. Maar het beste machtsmiddel is nog altijd misleiding. Alleen via misleiding kunnen gezonde mensen ertoe worden gebracht om mee te werken aan duivelse agenda’s, uiteraard in een keurige verpakking. Spreek eens met een politicus en vraag voor wie hij werkt.

Maar ok.. stel, we prikken daar doorheen, dan is er ook nog angst. Het idee dat ons wereldbeeld grotendeels gebaseerd is op drijfzand, dat geeft natuurlijk een soort primaire angst. Willen we het eigenlijk wel allemaal weten?
Want wat dan? Als je niet oppast lijkt het alsof er nog maar weinig overblijft van jezelf.
De ellende zit hem in ieder georganiseerd wereldbeeld, en iedere vorm van georganiseerde zingeving, in het blind volgen van aannames. Maar we hebben toch echt een identiteit daarbuiten. De taak is om de kracht in onszelf te vinden, terug te vinden.

Ik schreef over het eeuwenoude vruchtbaarheidsfeest, de schunnige dans en de positieve energie. Dat waren mensen met elkaar, lang voordat Europa in de ban kwam van grote meeslepende ideologieën. Natuurlijk bestaat dat nog.

 

Foto en video zijn van de laatste film van Stanley Kubrick, de man die ook die andere foto’s op deze pagina heeft gemaakt. De scène is trouwens opgenomen in het buitenhuis van Nathan Rothschild in Londen

 

info bron ; http://hoogmoed.blogspot.nl/2012/04/de-duivel.html

Vreemd dat ik nu al geen film kan laten zien en het voor elkaar krijg ze zijn weer eens op deachterkant aan het blokkeren zodat de mensheid deze boodschap / Artikel niet zien kunnen ?? Uit eindelijkis het gelukt.

Ik dank de mensen voor deze visie en zienswijze die ze met ons delen .

Is het daarom dat ze een EU verbod op DOWNLOADEN WILLEN ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Warme Hart Groet

 

Leer en info Bronnen ;

http://intellihub.com/sarah-palin-rips-obama-entire-establishment-shreds-cpac-speech-video/

http://www.telegraaf.nl/wuz/profiel/298/blogs/het-eu-monster