21 Juni de Zonnewende en Volle Maan.

Een hele Goedemorgen deze mooie Morgen,

Zo en weer fris gespoeld gister het Water stroomde rijkelijk.

Vandaag is de Bijzondere dag van de Zonnewende ;   De zonnestilstand,  is een gebeurtenis die vanaf de Zon gezien die je ziet als je naar boven kijkt , (vanaf de Aarde)  de Noordelijkste of de Zuidelijkste positie bereikt. Of te wel de Zon staat het hoogst en de Maan is het helderst en nu nog Volle Maan ook  een SUPERMAAN wordt gezegd.

littlespecials.blogspot.com

maan1rm

www.asmi-ikben.nl

 

Door dat de Lente overgaat in de Zomer die in het teken staat van dat de vruchten ,granen bloemen rijper worden om geoogst te worden , De Zaadjes zijn gegroeid en hebben gebloeid ,hebben zich verstuift en vermenigvuldigt ook in het Dierenrijk net zoals het Plantenrijk en kunnen de vruchten geplukt worden als ze rijp zijn en klaar gemaakt worden voor de wintertijd/herfst ook al . Nu kun je vers van eten genieten en tot je nemen. In deze periode is het  mooi om het te drogen te leggen;  kruiden en vruchten. Genieten van de warme dagen/avonden (hahah hier iets minder) . Zelf genoeg vitamine C opdoen.

Het heeft een goede invloed op de gemoedstoestand van de mens . We hebben pas het Vuur behandeld nu is het tijd om het Vuur aan te steken en innerlijk te laten branden het verleden weg ,verbranden en de nieuwe oogst verwelkomen. Omarmen en Innerlijk tot verzoening komen met jezelf dat is de boodschap hier achter. In vele culturen wordt het gevierd en religies schrijven hun inzichten ook neer .

Het betekent dat je geaard bent en in verbinding staat met je Intuïtie. Door een goede Aarding ontvang je energie en geef je energie zo komt het aspect in balans en is/kan er een mooie doorstroming plaats vinden. Dit doen we ook 21 December jaarlijks terug kerend.

Ik merk als ik met personen praat die naar mij toekomen dat ze vaak eigenlijk bijna allemaal niet geaard zijn. Ze leven als het ware met hun hoofd in de wolken hahahha ,triest is dat eigenlijk. Blijf met 2 benen op de grond . Bekijk de Realiteit zoals het is ,ja ik weet, als het je anders wordt voorgeschoteld ( misleiding, oplichting, leugens enz)wat wil en kan je dan doen ?! vandaar dat  goede Aarding van belang is. Ik zal je een Aarde oefening geven.  Deze doen we ook tijdens deze bijeenkomsten maar ook bij de Schumann Resonantie wordt het je geleerd ,dit komt oorspronkelijk van de Oer-Indiananen, ik heb gisteravond een gesprek met White Wolf gehad . Er waren nog 2 anderen erbij, en deze oefening is belangrijk voor ieder van ons in het dierenrijk en plantenrijk is dit de doorstroming van hun energie en kracht en levensonderhoud dus ook voor ons.

www.earthrainbownetwork.com

IAmKindness

 

Moeder Aarde oefening ;

Haal 3 x diep adem in en blaas uit.

Zet je voet langs elkaar ( je zit of staat ) Laat uit je voeten  witte wortels komen/groeien die verankeren zich in moeder Aarde.

Via je Linker Voet komt de energie van Moeder Aarde  binnen en gaat geheel de linkerkant vullen en omhoog.

Boven aan gekomen gaat het via de Rechterkant weer naar beneden en neemt zo de oude Energie mee en via de Rechtervoet verlaat het je lichaam.

Moeder Aarde is blij als je haar deze energie geeft zij zet deze om in bruikbare kracht voor haar , zo blijf je continu voorzien van door stromend energie.

Haal 3 x diep adem in en blaas uit. Dank haar met respect en in volle liefde voor het ontvangen en het terug geven van haar energie.

Het kan een jeuk gevoel op gezette aders ,tintelingen duizeligheid geven als je intense zuiver is, je bent het verleerd om zo geaard met haar te zijn . Anders als er vragen zijn schroom niet en bel of laat het me weten dit is belangrijk zodat ik je begeleiden kan hierin.

Weet wat energieën doen en hoe krachtig ze zijn , het is je eigen verantwoording en die draag je zelf , daar valt dit ook onder.

Ik ben hier niet aansprakelijk voor als er iets gebeurt .

Vandaar deze Bijzondere ceremonie het geeft je creativiteit in woord en beeldvorm, healing en rust .Een innerlijke rust mag je ontvangen.

Drumcirkel

Hier staat ook een klein stukje van de drum te horen deze is van de cd die ik opgenomen heb en via de webwinkel te verkrijgen is ,als je bij ons bent dan kun je hem ook daar verkrijgen.

Moge ik je ont-moeten en zien.

Warme Hart Groet