21 Juni Drumcirkel : het inluiden van de Zomer, Jezelf en Moeder Aarde verbinden ,Innerlijk Ritme.

Hallo Lieve Vrienden en Bezoekers,

Ik vind het heerlijk om jullie te mogen Begroeten en Uitnodigen voor de 2de Drumcirkel die Take Care 4 organiseert.

Het zal uit 2 gedeeltes bestaan ; Verbinden met Moeder Aarde , De Kracht van het Vuur zal aanwezig zijn , en mag je als je iets verbranden wilt van oud zeer, een bepaalde denkwijze ,iets wat je op papier geschreven hebt of een ander voorwerp(geen Plastic) mag in het Vuur geworpen worden en zo mag/kan de Heling plaats vinden voor die blokkade te verwijderen, er zal een kleine pauze zijn om even tot rust  te komen.

Deel 2 starten we met de verbinding weer aan te sterke ,met Contact met Moeder Aarde maken en danken , een Wereld groet/wens uit spreken en de Zomer verwelkomen. Deze avond al jaarlijks terug keren op de 21 ste Juni net zoals de 21 ste December. Je kunt deze datum alvast noteren hahaha.

Heb je een eigen drum voel je vrij en neem hem/haar mee, een djembé is ook welkom, maar jezelf is het belangrijkste.

Dit is even een verdere info en een weetwaardigheid die ik met jullie delen mag en die White Wolf graag neer geschreven wil zien.

De Drumcirkel zal een verbindingsbrug vormen , zoals het altijd al was en altijd zo zal zijn.Het geeft het Ritme weer,het Ritme van je eigen Hartslag en het ritme Van Moeder Aarde, Dierenrijk en het Plantenrijk zowel het in het Universum door getrild wordt en voelbaar zal zijn. Daarom is het een Powerful en Liefdevolle energiekracht die door de trilling samen verweven wordt met de eigen trilling van mens en dier. Ook in het Universum waar onze Broeders en Zusters zijn. We maken jacht op iets , wat en waar jagen we op als ik om me heen kijk zie ik dat je jacht maakt op jezelf de mensheid en het dieren en plantenrijk maar waarom ?? Dat is onze vraag en voor jullie een nog grotere Weet. Vaak is de onwetendheid en verachting in alle vormen en op alle niveaus aanwezig, sommige argumenten zijn oneerlijk en niet de waarheid want wat is de waarheid ; die bevind zich in jezelf in je innerlijke maar als daar niet naar geluisterd wordt, wat dan ?!  Hoe je ook het jagen wilt verdedigen het is geen sport je jaagt jezelf alleen maar op ; heb je dat niet in de gaten mijn lieve dierbare vriend/in. Hoe je het ook goed wil praten en waar je vanuit wilt vertrekken maakt geen verschil ; ALLEEN JIJ MAAKT HET VERSCHIL WANT JIJ CREËERT.

De enige manier is om 1 te worden met Moeder Aarde via haar RITME,  je eigen RITME weer terug te vinden, en dat zal je goed doen en energie geven om te helen en te delen,om weer te ADEMEN in alle vrijheid die van jezelf is en altijd zal zijn.

Daarom is de SJAMANISME in grote getale aanwezig op dit moment overal op Moeder Aarde komen ze te samen om het Ritme van haar weer te laten Weer klinken. En zijn de broeders en zuster op gestaan, hun wijsheid met je te  delen  Moeder Aarde is van ons allemaal en ieder die erop leeft maar met respect en eerbied acceptatie en passie,  liefdevol in het zijn in het moment en naar elkaar toe in wat voor vorm het ook moge zijn. Jullie zeggen van : heb eerbied voor je grijze haren?? Waarom niet voor Moeder Aarde en al wat leeft dat is een raadsel voor ons ? Maar voor jullie die het uit spreken zal het een weet zijn ?!

Moge Ik ,en mijn broeders en zusters jouw begroeten bij deze bijzondere avond die georganiseerd wordt.

003

 

Ik groet en wens ieder een fijne dag toe.

Warme Hart Groet

 

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.