ZO KAN HET OOK

Hallo lieve bezoeker,

Ja, zo kan het ook lieve mensen.

En je hoort de reactie van de mensen die het gebruiken zelfs de Natural News ik citeer er een stukje van vertaald in het Nederlands onder aan bij bron vermelding staat het hele verhaal lezen maar zou ik zeggen.

Dit is geschreven door ;

Marihuana wordt erkend door de reguliere geneeskunde

Van de jaren 1850 tot 1942, werd cannabis vermeld in de Verenigde Staten Farmacopee – een officiële publieke normen-instelling autoriteit voor alle recepten en over-the counter geneesmiddelen – als een behandeling voor tetanus, cholera, hondsdolheid, dysenterie, alcoholisme, opiaatverslaving , convulsieve aandoeningen, krankzinnigheid, overmatige menstruele bloeden en vele andere gezondheidsproblemen.

Helaas, in diezelfde periode, verbod opgedaan in populariteit – samen met een groeiende “geloof” in de federale regering. 1937, de Verenigde Staten gepasseerd zijn eerste federale wet tegen cannabis – ondanks bezwaren van de American Medical Association (AMA). In feite, Dr William C. Woodward, getuigen namens de AMA, vertelde het Congres:

“De American Medical Association weet van geen bewijs dat marihuana een gevaarlijke drug. “

Hij waarschuwde toen dat een verbod ; “verliest uit het oog dat de toekomstige onderzoek kan blijken dat er aanzienlijke medische toepassingen voor cannabis.”

En je weet op 28 September is de lezing

Misschien mogen we je daar begroeten.

Warme Groet van ; Take Care 4 team.

BRON EN BELANGRIJKE INFO ;