De invloed van de Zonneactiviteit op ons

Hallo Lieve Bezoekers,

Mijn aandacht kreeg de melding van iemand op FB die schreef ;” O, ik zie dat er weer Zonnevlammen zijn geweest “.

Ik  weet dat Zonnevlammen veel invloed op ons en al wat leeft heeft, we reageren erop. Veel al in EMOTIONELE UITINGEN maar ook Lichamelijk kan het een uitwerking hebben zoals ;  het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit, gedrag en psychofysiologische reacties.

Het kan zijn dat men zich nerveus, bang, moe, geïrriteerd, futloos, misselijk of onrustig voelt. Ook zijn er meldingen van ;  hoofdpijnen, geheugenverlies of hartkloppingen. En een soort van oorsuizen is waar genomen.

Eigenlijk ook niet vreemd zoals we lezen in het Artikel over de vondst van de nieuwe Graan cirkel ?

Jullie weten dat ik ook de Boodschappen Kaypacha met jullie deel en daarom deel ik dit artikel nog eens kan een aanvulling voor je zijn ; www.takecare4.eu/wat-zeggen-de-sterren-ons-15/

Door mijn speurwerk ben ik op deze prachtige blog terecht gekomen neem een kijkje je vind hier een schat aan info. Ik vind het een prachtig samen spel wat er aan kennis te lezen en leren valt;

http://www.solarham.net/

Citeer van Xandernieuws het volgende;

Putin hield gisteren een toespraak ter ere van een nieuw monument voor de ‘helden van de Eerste Wereldoorlog’. Als men in Brussel niet snel bij zinnen komt, dan kan daar in de toekomst een monument voor de helden van de Derde Wereldoorlog bij worden geplaatst.

De bekende denktank Open Europe vindt dat de EU met de nieuwe sancties tegen Rusland een enorme fout heeft gemaakt. ‘Als goederen niet meer over de nationale grenzen heenkomen, dan zullen het legers worden.’ Zelfs de uitgesproken Putin-criticus Michael Chodorkovsky noemt de sancties contraproductief. Waarom stuurt Brussel in slaafse navolging van Washington dan toch doelbewust aan op een militair conflict?

(je kunt dit artikel onder bij bronvermelding terug vinden.)

Waarom wil ik dit met je delen dit is toch heel wat anders dan Zonnevlammen,?!! Nee, het staat allemaal in verbinding met elkaar je wilt toch Bewustzijn en in wording ? of niet soms! Daar horen deze berichten ook bij lieve schat. Wil je het hele pakket begrijpen en leren dan zijn ook deze inzichten heel belangrijk om je eigen WIJSHEID terug te mogen ontvangen. Zoals we weten dat het gedrag van mensen beïnvloed ? dat is ook / gebeurt ook wereldwijd momenteel heel actief zelf.

Dit zijn klachten die een ARTS niet kan oplossen , de medicatie zal je afstompen en daardoor de doorstroom geblokkeerd wordt versteend het als het ware in je lichaam, een emotionele vastzetting.

Daarom is op 17 AUG. 2014 ook de Meetingday om samen te komen en uitwisseling aan veranderingen te doen, te delen wat je ervaart maar ook wat het met je doet. Gewoon samen zijn. Er is zoveel meer, ben samen met die personen. Je bent niet alleen. En er bestaat niks raars of stoms DAT IS DOOR DE MENS ZELF  GECREËERD.

Lieve mensen ik wens jullie  een hele fijne Zaterdag toe.

White Love for You All

BRON VAN INFO EN WETENSWAARDIGHEDEN ;

http://xandernieuws.punt.nl/

http://www.ninefornews.nl/de-effecten-van-recente-zonnevlammen/