WAARHEID ACHTER HAALT HET WEL

Hallo Lieve mensen,
Dit is belangrijk nieuws en mag je niet onthouden worden.
NU KUNNEN HET ONDERWIJS EEN ANDERE THEORIE EN WAARHEID GAAN GEVEN AAN DE KINDEREN OP SCHOOL. Dus hun lesmateriaal dient ververst te worden ?? heel duidelijk. hahaha mooi werk genoeg dus.!!??

https://www.youtube.com/watch?v=nuh-KhSVvT8
Ik zeg gelukkig, waarom ; Ik wist dat als kind al dat het geheel niet klopte over de Story van de Indianen die ze je vertellen en die je overal kunt lezen. Door dit prachtig gegeven het NETWERK van DIGI perk HEET en de mogelijkheden ervan. Kun je tot kennis komen die VERLOREN is gegaan, en een BEVRIJDING van de Indianswoord.

Dat is een ongelooflijk gevoel van ; geloof van eerbied, respect en acceptatie, voor een VOLK dat zich staande heeft gehouden.VERLOCHEN JEZELF NIET  En draag met eer mijn naam die tijdens een inwijding heb mogen ontvangen jaren terug. Ik voel dat die spirit nu ook over mijn schouder mee kijken en me dingen aanreiken om voor ieder de onthouden kennis tot zich te kunnen nemen, of in die richting verder te speuren en te ontdekken mocht je daar toe aan getrokken voelen. De uitwisseling aan energie tijdens mijn innerlijke reizen en de samen zijn momenten met mijn 4 leidingspirits zijn pleasant en verwarmend, met zoveel liefde omringt.

Zo zie je dat de waarheid toch achter haalt wordt. De bron staat onderaan vermeld ik zal hier aanvullling op geven in dit stuk dat vertaald is.Laten we het eens geen lezen;
Zakelijke bewaking van de Amerikaanse Indianen
WikiLeaks bewijst wat de indianen hebben vermoed al jaren.
Door Christine Graef | 9 augustus 2014.(citeer en in het Nederlands vertaald)

Het is een gewone dag op Akwesasne: drones vliegen hoog boven het hoofd; Aanwezigheid Border Patrol is voelbaar; en mobiele telefoons worden zelden gebruikt, omdat ze kunnen worden aangeboord. Het dorp strekt zich uit het noordoosten van New York-Canada grens, en met afluisterapparatuur, chemische detectoren en X-ray apparatuur, de US Customs and Border Protection station is een van de meest verfijnde in het land. Zoals Mohawks reizen heen en weer door hun gemeenschap, naar het werk gaan en het bezoeken van familie aan beide zijden van de grens, zijn hun auto’s ook gewogen.

De mensen hier zeggen dat de overheid heeft bespioneerd de Mohawk Indianen reservaat voor decennia. Maar tot voor kort, deze zorgen waren meestal slechts vermoedens.

Wikileaks heeft documenten onthullen bedrijven en overheden toezicht op de betrekkingen van de Mohawk mensen met het buitenland, alsmede het bewijs dat de bewegingen die corporate plannen voor olie en gas kunnen blokkeren werden gevolgd en dat de Indiaanse gemeenschappen werden gecontroleerd op het US Department Homeland Security uitgebracht.

De documenten – onder 5.000.000 van WikiLeaks ‘Global Intelligence Files – werden vrijgegeven deze maand. Onthullingen bevatten e-mails van Stratfor, een Texas gevestigde bedrijf dat intelligentie voor bedrijven, zoals Dow Chemical Co, Lockheed Martin, Northrop Grumman, de Raytheon Company, en Amerikaanse overheidsinstanties, waaronder het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, het Korps Mariniers en biedt het Defense Intelligence Agency.

Een 20 oktober 2008 e-mail gestuurd met een Stratfor werknemer Stratfor Analist List liet doorschemeren dat de Mohawk en Cree stammen die verantwoordelijk zijn voor een reeks pijplijn bomaanslagen in Canada die maand kunnen geweest zijn.

“Hoewel het nog te vroeg om deze pijplijn bomaanslagen te koppelen aan de Olympische protesten, zeker de aanslagen op het oppervlak omstreden kwesties, zoals olie en gas exploratie en inheemse rechten hebben gebracht. Voor mij, het lijkt alsof er te veel in hier gemeen – geen aandacht = goede aandacht voor de demonstranten en, zolang ze op een veilige afstand van het eigenlijke bommenwerpers kunnen houden, kunnen zij profiteren van deze aanvallen, “ de e-mail gezegd .

Eerder die maand, op 10 oktober, een brief aan de lokale media in British Columbia gewaarschuwd olie-en gasbedrijven om te vertrekken. . De brief van het gebruik van de term “thuisland” gooide verdenking op de Mohawk en Cree mensen, wier grondgebied werden bestookt door industriële vervuiling in de afgelopen 50 jaar de brief te lezen : “We zullen niet langer onderhandelen met terroristen die je bent als je houden in gevaar brengen van onze families met gekke uitbreiding van dodelijk gas putten in ons thuisland. “

Een andere 20 oktober Stratfor analist email zei , “Pijpleidingen uitvoeren zuur gas (zeer giftige / ontvlambare) werden tweemaal vorige week gebombardeerd in dezelfde hoek van British Columbia. De eerste aanslag heeft geen fysieke schade aan de buis, terwijl de tweede had blijkbaar veroorzaakt een lek in de lijn. Een brief aan lokale media kort voor de eerste aanval (verdacht door degenen die verantwoordelijk zijn voor de twee aanvallen moeten worden verzonden) besteld lokale olie & gas operaties op hun ‘thuisland’ om onmiddellijk te stoppen en gaf aan dat de onderhandelingen niet genoeg deden om het te stoppen de gezondheidsrisico’s van de olie & gaswinning. ”

– Oorspronkelijk bericht –
From: “Mark Schroeder” <mark.schroeder@stratfor.com>
Aan: “Analist List” <analysts@stratfor.com>
Verzonden: maandag 20 oktober, 2008 07:25:17 GMT +02: 00 Harare / Pretoria
Subject: Re: DISCUSSIE: Pipeline bomaanslag in Canada

De Canadezen hebben het leger niet gebruiken, maar gebruikt de politie maken het
stammen en bloedbaden plaatsgevonden. Toen de politie werd opgeroepen de
Noord-West Mounted Police, die later de Royal Canadian Mounted
Politie (RCMP). Het LAP werkte voornamelijk in de prairie provincies
(Manitoba, Saskatchewan, Alberta).

– Oorspronkelijk bericht –
From: “Fred Burton” <burton@stratfor.com>
Aan: “Analist List” <analysts@stratfor.com>
Verzonden: maandag 20 oktober, 2008 19:16:47 GMT +02: 00 Harare / Pretoria
Subject: RE: DISCUSSIE: Pipeline bomaanslag in Canada

Ja, heel veel zelfs.

Vanuit een historisch perspectief, deed het Canadese leger ooit uit te voeren
bloedbaden van de stammen?

De Mohawks in upstate NY werden ook betrokken bij het geweld.

Van: analisten-bounces@stratfor.com [mailto: analisten-bounces@stratfor.com]
Namens Mark Schroeder
Verzonden: maandag 20 oktober, 2008 11:49
Aan: Analist Lijst
Subject: Re: DISCUSSIE: Pipeline bomaanslag in Canada

Er zijn een aantal militante Indianen in Canada over de provincies. Zou kunnen zijn
goed om toe te voegen dat in – de Oka in Quebec (had om te sturen in het leger te gaan
met hen), enkele band rond Ipperwash, Ontario (verzonden in een OPP Swat-team
om te gaan met hen), een andere band in Manitoba dat eens in de zoveel tijd
blokkade van de Trans Canada Highway (ik denk regelmatig RCMP behandeld
hen), en nu de Cree in BC.

Nog niet gezien ze in de steden of bebouwde gebieden om mensen te richten komen
zoals olie execs, maar zichzelf barricaderen of het overnemen van landelijke sites is
vaker (hoewel niet vaak voorkomen).

De in de e-mail vermeld Oka incident was een gewelddadig conflict tussen de First Nations en de Canadese regering, die begon op juli 11,1990 en eindigde 26 september, 1990 Marcel Lemay, een korporaal met Quebec provinciale politie, overleden aan een schotwond die sloeg zijn linker zijde, die zijn kogelvrije vest niet dekte.

Algemeen bekend als de Oka Crisis, het incident begon na de Mohawk van de Kanesatake reserve diende een land aanspraak op een nabijgelegen traditionele begraafplaats. Dit verzoek werd in 1986 afgewezen, en zelfs 20 jaar na de Oka Crisis, het land was onderdeel van een geschil tussen de Mohawks, de overheid en ontwikkelaars. In 1989, Jean Ouellette – toenmalige burgemeester van de stad van Oka, ten westen van Montreal gelegen – aangekondigd dat het land zou worden vrijgemaakt om een prive, alleen voor leden golfbaan uitbreiden en maken plaats voor 60 luxe appartementen. Geen milieu-of monumentenzorg beoordeling werd uitgevoerd.

Leden van de Mohawk gemeenschap geblokkeerde toegang tot het land met een barricade, die begon met een tiental mensen en uiteindelijk genummerd in de honderden.

“Deze mensen hebben hun landerijen verdwijnen zonder geraadpleegd of gecompenseerd en dat, naar mijn mening, is oneerlijk en onrechtvaardig, vooral over een golfbaan,” John Ciaccia, Quebec’s toenmalige Minister van Inheemse Zaken, schreef in reactie op de burgemeester eis dat de demonstranten worden verwijderd.

In de maanden voorafgaand aan het incident, had Ciaccia Ottawa geduwd om een overeenkomst die het mogelijk maken de Canadese federale overheid om het grondgebied te verwerven in het geding zijn en geef het aan de Kanesatake Mohawk keuren.

Burgemeester Ouellette genoemd in Quebec provinciale politie in reactie op de barricade. De Mohawk, op zijn beurt, volgden hun grondwet van de Haudenosaunee Confederatie en de vrouwen – beschouwd als de verzorgers van het land en de voorouders van de natie – vertelde de demonstranten dat geen wapens mogen worden gebruikt – tenzij de politie schoot op hen en ze schoten terug in de verdediging .
Oren Lyons, (derde van links), Faithkeeper van de Schildpad Clan van de Onondaga Natie, en lid van de Grote Raad van Leiders van de Haudenosaunee, richt zich op een paneldiscussie over de verzoening tussen de inheemse volkeren en de staten, als onderdeel van de activiteiten met inachtneming van de internationale dag van de inheemse mensen. Andere panelleden gezeten met hem op het podium (van links naar rechts): Marcie Mersky, verbindingsofficier met het VN-departement Politieke Zaken; Andrew Goledzinowski, plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van Australië naar de Verenigde Naties; Barbara James Snyder, van de Washoe & Paiute Naties; Gert Rosenthal, permanent vertegenwoordiger van Guatemala aan de Verenigde Naties; en Henri Paul Normandin, plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van Canada naar de Verenigde Naties op 8 augustus 2008 (Foto / van de Verenigde Naties).

Oren Lyons, (derde van links), Faithkeeper van de Schildpad Clan van de Onondaga Natie, en lid van de Grote Raad van Leiders van de Haudenosaunee, richt zich op een paneldiscussie over de verzoening tussen de inheemse volkeren en de staten, als onderdeel van de activiteiten met inachtneming van de internationale dag van de inheemse mensen. Andere panelleden gezeten met hem op het podium (van links naar rechts): Marcie Mersky, verbindingsofficier met het VN-departement Politieke Zaken; Andrew Goledzinowski, plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van Australië naar de Verenigde Naties; Barbara James Snyder, van de Washoe & Paiute Naties; Gert Rosenthal, permanent vertegenwoordiger van Guatemala aan de Verenigde Naties; en Henri Paul Normandin, plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van Canada naar de Verenigde Naties op 8 augustus, 2008 (Foto / van de Verenigde Naties).

De politie gemobiliseerd en gooide traangas granaten en flash-bang granaten naar de demonstranten. De Kanesatake Mohawk werden al snel gezelschap op de barricade door First Nations volkeren uit heel Canada en de indianen uit de Verenigde Staten. De Royal Canadian Mounted Police werden uiteindelijk gebracht en 2.500 Canadese gewapende troepen werden op stand-by geplaatst. Verkenningsvliegtuig cirkelde boven, en de 800 leden van de Koninklijke 22 nam het over van de politie. Na 78 dagen, de demonstranten zich over aan het leger.

“Kunnen we zien ze targeting olie execs in Canada?” Stratfor Fred Burton schreef in een 20 oktober 2008 e-mail.

–original Message–
Van: analisten-bounces@stratfor.com [mailto: analisten-bounces@stratfor.com]
Namens Ben West
Verzonden: maandag 20 oktober, 2008 11:15
Aan: Analist Lijst
Subject: DISCUSSIE: Pipeline bomaanslag in Canada

Het bombarderen van een kritieke infrastructuur in Canada is niet ongehoord – een gelijkaardige
reeks bomaanslagen plaatsgevonden in Alberta in de jaren 1990 – maar dat eerder
bomaanslagen leek het werk van een individu, deze laatste zijn
aanvallen kunnen deel uitmaken van een veel grotere beweging.

Veel andere groepen, met inbegrip van milieuactivisten, inheemse rechten
advocaten en First Nation stammen zelf (die bestaan uit ongeveer 2 miljoen
mensen-5% van de Canadese bevolking) zijn het draaien van de volume in de afgelopen
maanden, te bundelen tot kwesties als het milieu, olie en gas exploratie,
inheemse rechten en anti-kapitalisme. Hun klachten zijn gericht op de
olie-en gasindustrie en de overheid – dezelfde entiteiten die duren
brief week bleek na te gaan. Tot dusver geen van de protesten zijn
aangevallen, maar ze zijn specifiek gericht op de 2010 Olympische Spelen als een
platform om hun punt over te brengen.

Russell Means en de CIA Operation Chaos

De Mohawk, een deel van de Zes Naties van de Haudenosaunee Confederatie in upstate

New York, een verzoek ingediend bij Washington tijdens de Amerikaanse Indian

Beroep beweging in Zuid-Dakota in 1973 De Haudenosaunee – ook bekend als de Iroquois – werd gevraagd om te dienen als de vrede bemiddelaars. De recente WikiLeaks onthullingen opgenomen een kabel aan de overheid, door de Onondaga en Mohawk leiders ondertekend , lezen: “We vragen ook de verwijdering van censuur en gratis informatie over de feiten in Wounded Knee en niet de overheid kant van de onderwerpen gepresenteerd en de Indiase kant volledig onderdrukt. ”

De stad van de Wounded Knee op het Pine Ridge reservaat in Zuid-Dakota, de plaats van een 1890 bloedbad, werd overgenomen door ongeveer 200 Lakota en de American Indian Movement volgers op 27 februari 1973 in het protest van een mislukte poging om beschuldigen tribale president Richard Wilson, die was beschuldigd van corruptie.

De bezetting duurde 71 dagen en US Marshals, FBI-agenten en rechtshandhaving omgeven het gebied. Als geweerschoten klonken over en weer, werd een Amerikaanse Marshal verlamd en een Cherokee man en een Lakota man werden gedood. Ray Robinson, een vader van drie kinderen en de zwarte burgerrechten activist uit Alabama, verdween. Veertig jaar later, de FBI vastgesteld dat hij was vermoord in het kamp.

“Robinson was gemarteld en vermoord in de AIM bezetting perimeter en vervolgens zijn stoffelijke resten werden begraven in de heuvels,” “een onbekende samenwerkende getuige vertelde FBI-agenten, aldus FBI-documenten.

Zorgen dat spionnen infiltreerden de bezetting liepen hoog op. Annie Mae Pictou Aquash, een lid van de Mi’kmaq uit Nova Scotia, is lid geworden van de American Indian Movement op Pine Ridge om Indiaanse rechten te ondersteunen.

Een lokale boer gevonden Aquash’s lichaam langs de kant van State Road 73 in het noordoosten van het voorbehoud op 24 februari 1976.

Tijdens een eerste autopsie, plaatselijke lijkschouwer WO Brown geschat dat Aquash voor ongeveer 10 dagen dood was geweest en concludeerde dat zij van de blootstelling was overleden. Later werd vastgesteld dat de 30-jarige moeder van twee jonge dochters, in feite, overleden aan een kogel tegen haar schedel.

Het was pas in 2003 dat de American Indian Movement leden Arlo Looking Cloud, Theda Clark Nelson en John Graham werden aangeklaagd en veroordeeld voor de moord op Aquash, per opdracht van American Indian Movement leider Vernon Bellecourt, die vermoedde dat de vrouw was een informant.

Paul Demain, een Ojibwe eigenaar en uitgever van de onafhankelijke krant News From Indian Country, begon het onderzoek Aquash de moord in de jaren 1990. Na het vinden van het bewijs van de paranoia opbouwen binnen de American Indian Movement, en het bewijs dat Aquash was geen informant maar een begenadigd leraar, Demain begon het ontvangen van bedreigingen en werd beschuldigd van het werken voor de FBI.

In 1967 president Lyndon B. Johnson toestemming gegeven voor de CIA-operatie Chaos te verzamelen

documenten op 7.200 burgers, waaronder leden van de American Indian Movement en de Black Panthers, onder de leden van de andere student en anti-oorlog bewegingen.

De CIA gecontroleerd Russell Means , een Lakota lid van de American Indian Movement, nadat hij verklaarde dat hij de genocide van de Amerikaanse Indianen zou blootstellen aan Europa en zoeken Europese steun.

2 Russell Means of the American Indian Movement (AIM), WIE HEEFT ER, een gevoel van de dramatische en ook enigszins overdreven retoriek WAS meest overtuigende van de speaker tijdens MORNING MEETING. BETEKENT voorafgegaan OPMERKINGEN door te zeggen dat de Indiase natie QUOTE: LEVEN IN DE BUIK VAN EEN MONSTER; HET MONSTER WAS DE VERENIGDE STATEN-UNQUOTE. Hij beschuldigde Rest westelijk halfrond LANDEN VAN VOLGENDE Amerikaanse TACTICS (die leiden tot ontberingen van de inheemse bevolking). Hij waarschuwde INDIANS de andere wang NIET TE ZETTEN want ze hadden gedaan voor 500 jaar.

3 MIDDELEN GING OP TE BELLEN president Carter DE GROOTSTE RACIST IN DE WERELD

Middel geworden van de American Indian Movement in 1968 en werd benoemd tot eerste nationale directeur van de organisatie in 1970 nam hij deel aan de november 1972 bezetting van het Bureau van Indiaanse Zaken in Washington, DC, waarbij de American Indian Movement protesteerde het misbruik van de rechten van de mens van de Native Americans. Middel werd bekend als woordvoerder tijdens de bezetting van Wounded Knee in 1973 In latere jaren was hij actief in internationale aangelegenheden van de inheemse bevolking en werkte samen met de Verenigde Naties, de Internationale Raad Verdrag in 1977 vast te stellen.
Haudenosaunee soevereiniteit

In 1977, de CIA was ook bezorgd over de Haudenosaunee delegatie die naar Europa om kwesties van onrecht te bespreken en met behulp van hun eigen paspoorten als soevereine naties – geen Amerikaanse paspoorten, volgens de spion kabel .

Haudenosaunee – vandaag nummering ongeveer 70.000 – hebben nog nooit overgegeven hun rechten als mensen. Binnen de grenzen van de staat New York, ze houden momenteel 39.000 vierkante mijl van hun oorspronkelijke land, wat neerkomt op 0,034 procent van hun oorspronkelijke thuisland. Het is hier dat al hun voorouders hebben geleefd en zijn gestorven. Het is hier dat de verhalen van de schepping van de aarde en de heldendichten van hun geschiedenis blijven worden verteld. Het is hier dat hun kinderen worden geboren.

Van 1821-1842 waren er pogingen om de Haudenosaunee verwijderen naar Wisconsin en Kansas. In 1851 was er een poging om de Seneca mensen te verdrijven uit hun land bij Buffalo. In 1886, het Akte Dawes probeerde de Haudenosaunee land verdelen. In 1924 verwierp zij de Amerikaanse passage van een Citizenship Act, een poging om de Native Americans Amerikaanse burgers.

“We hebben systematisch ontdaan van middelen en toch we hebben het overleefd,” Oren Lyons, Faithkeeper voor de Onondaga Natie, legde aan deze schrijver in 2006 Lyons was een lid van de delegatie die naar Europa in 1977 “Kunnen we ondersteunen nog 500 jaar van deze? Ik denk het niet. ”

Tijdens het activisme van de jaren 1970, Augusto Williamson Diaz, een man uit Guatemala, had een visie die hij naar de Haudenosaunee bracht in 1974 Hij zei dat als Amerika haar 500e jaar naderde, zou de inheemse bevolking in de hal van de VN

“We konden hier geen recht te vinden,” zei Lyons, “dus zijn we verhuisd naar het internationale veld.”

In 1977, Lyon georganiseerd met 145 Inheemse Noord-en Zuid-Amerikaanse leiders om van de VN aan te spreken op hun zorgen voor de inheemse bevolking. De Haudenosaunee in geslaagd het verkrijgen van erkenning als een niet-gouvernementele organisatie in de VN

Na aankomst in Zwitserland, de burgemeester van Genève nodigde de Haudenosaunee en hun vrienden naar een vergadering, die ze in vol ornaat aanwezig, gezeten aan gelegd met elegante kristallen en zilveren tafels.(hebzucht en verachting, vierde toen ook al hoogtij ??het was HEN om de Blink,PRACHT en PRAAL, nog erger als een Ekster!! )

“Als we aan toen de burgemeester stapte naar voren, de eerste woorden die hij vroeg: ‘Is Deskaheh hier?'”, Aldus Lyons. “Deskaheh (Harvey Barkas) kon het niet maken. De burgemeester vertelde hoe Deskaheh kwam in 1923, een aanklacht tegen Canada voor de overname van Six Nations met geweld. Hij werd geblokkeerd door Groot-Brittannië en kon niet aan de raad te krijgen. ”

Later werd er een bijeenkomst georganiseerd voor Deskaheh om aan het publiek te spreken. Hij was moe, met een tas van papers, het bewijs dat hij gepresenteerd als hij zijn verhaal doorgegeven. Op zijn weg naar buiten, een kleine jongen hield hem tegen om hallo te zeggen. Deskaheh zette zijn tas neer en schudde de hand van de jongen.

Dat jongetje zou groeien tot de burgemeester van Genève zijn.

Terwijl 145 mensen woonden het eerste bezoek aan de Verenigde Naties, heeft dat aantal vermenigvuldigd tot meer dan 1.300 vandaag. In 1982, hadden hun inspanningen werkgroep van de VN was aanleiding voor Inheemse Volkeren, dat resulteerde in een ontwerp-verklaring van de rechten van Inheemse Volkeren.

De 12-pagina van de VN Verklaring over de Rechten van Inheemse Volken bevestigt de rechten op zelfbestuur en hun verschillende politieke, juridische, economische, sociale en culturele erfgoed te doen gelden.

Artikel 19 van de verklaring luidt: “Staten plegen overleg en loyale samenwerking met de betrokken via hun eigen representatieve instellingen om hun vrijwillige, voorafgaande en geïnformeerde toestemming te verkrijgen voor de goedkeuring en uitvoering van wettelijke en bestuursrechtelijke maatregelen die gevolgen kunnen hebben inheemse volkeren. ”

“We moesten vechten tot en met 11 jaar om het te krijgen om een verklaring te zijn,” aldus Lyons.

De VN heeft de verklaring op 13 september 2007 door een stemming van de 144-4. De VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland – de vier landen met de oorsprong als Europese kolonies – stemden tegen, maar die zijn allemaal informeel ingestemd met de verklaring sinds.

WikiLeaks onthulde Amerikaanse bezorgdheid dat Bolivia en Mexico Indische Verdrag Verdrag van de American Indian Movement zou wonen, gepland in Zuid-Dakota zal worden gehouden in 1974 “De USG [Amerikaanse regering] zou officiële deelname aan dit evenement beschouwen door een buitenlandse overheid als ongepast,” volgens een niet-geclassificeerde kabel van 1974 .

In januari 1974, het Amerikaanse ministerie veel aandacht besteed aan de Russische journalisten van plan om te reizen naar Minneapolis voor de berechting van degenen die Wounded Knee bezet. Het State Department bijgehouden berichtgeving van de Indiase en mensenrechten.

De volgende kabel is verzonden uit het State Department aan Rusland :

GELOVEN bezoeken kan IN VERBAND MET onlangs begonnen PROEVEN VAN personen aangehouden bij Wounded Knee, S. DAKOTA, TIJDENS OVERNAME VAN DIE stad. AANVRAAG ambassade, alertheid op REPORTAGE, VOORAL NIET OP DE RUSSISCHE TV, DIE NIET ONDER FBI.

Vrouwen zijn de eerste omgeving”

Verklaring van de VS om de 1977 conferentie over discriminatie van Inheemse Volkeren erkent dat de Amerikaanse overheid gesteriliseerd duizenden Indiaanse vrouwen zonder hun toestemming. Maar, zei hij, “de VS verwerpt categorisch de beschuldiging van genocide, die wordt omschreven in artikel II van het Verdrag inzake de voorkoming en de bestraffing van de misdaad van genocide als” handelingen begaan met de bedoeling om Destroy ‘een groep. ”

Op 9 november 1972 een delegatie van ongeveer 500 Amerikaanse Indianen met de American Indian Movement reisde naar Washington, DC, in het kader van hun deelname aan een Trail of Broken Verdragen evenement om aandacht te vragen voor de ondermaatse leefomstandigheden en gebroken verdragen invloed Indianen in het hele land.

Aangekomen bij het Bureau van Indiaanse Zaken verwacht een vergadering van de groep in plaats daarvan bevonden zich in het gedrang. Zij namen het gebouw in protest. Het evenement kreeg nationale aandacht, omdat ze het verbod op elk politie of de vertegenwoordiger van de regering om het gebouw te benaderen. De demonstranten verbleven voor een week, waardoor duizenden dollars aan schade en bij te dragen aan het verlies en de vernietiging van vele onvervangbare documenten.

Onder de demonstranten bij de BIA was Sherrill Elizabeth Tekatsitsiakwa Cook, ook wel bekend als Katsi , een Mohawk uit Akwesasne.

Van alle problemen die Indiaanse gemeenschappen beïnvloeden – zoals water of visrechten, verdragen en tribale opzeggingen, Cook zegt alles komt neer op de vraag of Native American vrouwen hebben het recht om te bevallen en hun kinderen op te voeden volgens hun tradities.

Cook had een deel van de vrouwen van de Rode Macht beweging van de jaren 1970, dat uitgroeide tot WARN, of vrouwen van alle Red Naties geweest, na een bijeenkomst van vrouwen uit meer dan 20 inheemse volken bijeen in Rapid City, South Dakota, om gezondheidsproblemen te bespreken . Ze bekend de ontdekking van de BIA documenten van de regering sterilisaties op een geschatte 70.000 Indiaanse vrouwen in de jaren 1970. De procedures werden uitgevoerd door de Indian Health Service, zonder de toestemming van de vrouwen, ondanks taalbarrières en onder bedreiging dat ze hun sociale voordelen zouden verliezen als ze een ander kind geboren. In sommige gevallen ging tienermeisjes in hun amandelen te hebben verwijderd en vertrokken zonder hun eierstokken.

En dit gebeurt Nu nog, in vele culturen dagelijks kinder misbruik, mensen mishandeling, mind bewerking, onder druk zetten , en gruwelijke rituelen worden NU nog STEEDS uitgevoerd. Maar ja, het zijn maar mensen hé !!??

“Vrouwen zijn de eerste omgeving,” zei Cook, die nu een verloskundige en directeur van First Milieu Collaborative, een Running Strong for American Indian programma Jeugd. “Wij zijn een uitvoering van onze Moeder Aarde. Uit de lichamen van vrouwen stroomt de verhouding van de generaties, zowel voor de samenleving en de natuurlijke wereld. Met ons lichaam voeden we, in stand te houden en te creëren aangesloten relaties en onderlinge afhankelijkheid. Op deze manier de aarde is onze moeder, zei onze voorouders. Zo wij als vrouwen Earth. “

Je hoort vaak het woord en dat ze zeggen ; Ja ,ik ben Spiritueel ?!!

Ik zeg zo ( ook tijdens workshops )vaak; wat is Spiritualiteit =  SPIRIT = GEEST / ZIEL TUALI = DUALITEIT / TWEE KANTEN  TEIT = ruimte en beweging di ehet nodig heeft tot het moment = EEUWIGHEID.

Ademen doen we allemaal : Mens-Dier- Planten, als je daar eerbied ,respect en acceptatie aan kunt geven dan geef je het an jezelf en dat is het ultime doelstelling. Dan KUN je voor een Ander zorgen en BIJSTAAN. Zoals het behoort. Dan is er geen Hebzucht ,macht uitoefening op alle niveaus, liegen en bedriegen heeft geen enkele kans.  HOE WIL JE HET UNIVERSUM BEGRIJPEN EN UITVOEREN ALS JE HET AARDSE NIET BEGRIJPT EN ZELF IN HET GEHEEL AAN JEZELF NIET KUNT GEVEN ???????  Dat is jezelf verloochen van de hoogste graad !?

Dan wordt ik vaak aangekeken of ……. ik gelijk heb en een confrontatie is die niemand verwacht had/heeft.

Ik dank ieder die het tot stand brengt om dit deze verborgen besprekingen te DELEN met de mensheid. Om zo de waarheid van het SPEL inzichtelijk te krijgen. Je kunt op die site van hun ook een donatie doen om hun speurwerk te kunnen volhouden. Thanks voor de giften,maar vooral voor je aandacht en dat je dit artikel rond deelt.

White Love For You All Desertwolf.

BRON VAN DEZE INFO EN LEER LINKEN VOOR JE;

http://www.mintpressnews.com/wikileaks-reveals-proof-of-government-and-corporate-surveillance-of-native-americans/194952/

wikileaks.org/gifiles/docs/38/386912_fwd-hansen-mckibben-to-speak-at-bolivia-climate-conference-.html

wikileaks.org/plusd/cables/1974STATE012511_b.html

wikileaks.org/plusd/cables/1977STATE226024_c.html