Zij zullen het wel weten !

Hallie hallo op deze prachtige zonnige ZON-DAG ,

HET DOET ZIJN NAAM EER AAN VIND JE NIET.

Zo ik wil jullie graag mee nemen naar …………

index

Ik zal eerst mijn eigen verhaal met jullie delen.

Ik als alleen staande moeder, met een WIA uitkering (maar ook al voor die tijd) was en BEN ik nog heel zuinig over gebruik gaat er bij mij niet in en wordt geen gebruik van gemaakt. Nu de energie rekening en companie zijn niet zo BLIJ MET MIJ. Hhahaha. Ik ben altijd te zuining en ze snappen er niks van, zo wilde ze me een slimme meter al 3 jaar aan bieden, ik zie toen al ; ” NU MOET JE EENS GOED LUISTEREN EN HOOP DAT DIT GESPREK OPGENOMEN WORDT. iK DOE EN NEEM WAT IK NODIG HEB KLAAR/PUNT. DAT DAT JULLI ENIET BEVALT JA, NIET MIJN PROBLEEM. ALS JULLI E NU EEN DE MENSEN DIE ZUINIG DOEN EN ECHT OPLETTEN MET ENERGIE EENS BELONEN. BELONEN IN DE VORM VAN WEG STREPEN IN BETALEN INFEITE VERDIENEN ZIJ DAT,TOCH ?? EN DAN NOG WAT KRIJG IK DIE METER GRATIS ?!”   OEPS …..  HEEUUU, KLONK HET AAN DE ANDER KANT VAN DE LIJN . NEE,MEVROUW DAT DOEN WE NIET.UW KUNT EENS NA VRAGEN BIJ DE HUURCORPURATIE !! ” OKE,ZEI IK ; DAN IS NU HET EINDE VAN HET GESPREK FIJNE DAG “ .

EEN JAAR LATER WEER HET ZELFDE LIEDJE EEN HERHALING DUS JAMMEERRRRRRRRRRRRRRRRR. NIET MET MIJ DIE ONZIN.

En nu zie je dit allemaal naar boven komen in de reclames ? Brainwas thechniek, en als je goed er naar kijkt geven ze het zelf al aan wat ze er mee kunnen dus ; JE BENT GEWAARSCHUWD ?!! Ze kunnen dit op afstand besturen; COMPLOT THEORIE , ??!! Als je dat Nu denkt dan lees AUB Niet meer verder. of net WEL !!

EN als je verder leest dan laat eens een bericht /reactie achter onder aan het artikel als je durft ofwel jouw eigen bevindingen zijn altijd van Hart welkom natuurlijk. Heb het LEF  en Hack ons niet als je er niet mee eens bent PUNT.

recente artikel citeer ik nu uit ; VAN 18 -10-2014

Energierekening
” Spaanse en Britse media melden dat de 2 Spaanse hackers die het lek vonden, Javier Vidal en Alberto Illera, hun bevindingen inmiddels gedeeld hebben met het energiebedrijf dat de meters uitgeeft. Vidal en Illera, die zichzelf ‘onafhankelijke onderzoekers’ noemen, braken versleutelde codes. Daarna konden ze de informatie die de meters naar de energieleverancier stuurden lezen. In combinatie met het unieke nummer van de meter konden zij foutieve berichten maken en die naar de leverancier sturen.

In die berichten konden de hackers elk gewenst verbruik invullen. Op die manier kon de energierekening dus naar beneden bijgesteld worden. Ook was het mogelijk het unieke nummer van een andere meter in te vullen, waardoor iemand anders de rekening krijgt.”

TE GEK VOOR WOORDEN VIND JE NIET .?! EN DEZE VIDEO DAN KIJK-luister EN HUIVER ;

https://takebackyourpower.vhx.tv/press/watch/74ddd141

Nutsbedrijven over de hele wereld zijn race om ‘slimme’ energiemeters, die zijn in opkomst als iets anders dan Smart Install. Josh del Sol’s bekroonde documentaire Take Back Your Vermogen onthult schokkende bewijs van in-home inbreuk op privacy, verhoogde rekeningen van nutsbedrijven, gezondheidszorg milieuschade, branden en ongekende kwetsbaarheid hacken.

Met dwingende inzicht van klokkenluiders, onderzoekers, overheid agenten, advocaten, artsen en milieuactivisten, leren waarom honderden lokale overheden zijn die zich tegen de verspreiding van deze technologie. Wat je zult ontdekken zal verrassen, ontregelen en je uiteindelijk machtig.

Onze collegas van WantToKnow hebben er ook al meerdere malen aandacht aan gegeven : DE ZWARTE PIET discussie  IS BELANGRIJKER ??!! of niet soms in plaats van de DEZE COMPLOTDENKERS ??

citeer uit een van de artikeltjes van hen ; deze is van 2-6-2014 door Guido geschreven. veel lees plezier.

Er is veel te doen over de zogenaamde ‘Smart Meters’, de nieuwe ‘slimme meters’, die de oude elektriciteitsmeters vervangen.. En hoe slim… De naam ‘slimme meters’ doet je bijna naar adem happen.. ‘Wauw, dat ik ‘zomaar’ een slimme meter in mijn huis krijg’.. Tja, wie durft de omschrijving ‘slim’ dan nog ter discussie te stellen.. Als we allemaal zeggen dat het ‘slim’ is, wie durft dat dan ter discussie te stellen…? Wie ben jij om het woord ‘slim’ te bevragen..?

Overeenkomstig het sprookje van Hans Christiaan Andersen,  getiteld ‘De nieuwe kleren van de Keizer’, slikken we als burgers eigenlijk het ene ná het ándere ‘slimme’ initiatief.. Toch? Niemand durft te zeggen dat de keizer in zijn blote kont loopt, want de stof die hem door het slimme kleermakertje was aangereikt als gewaad, was ZO DUN, dat je het bijna niet kon zien, die hele dure en fijne stof.. En uiteindelijk was het hele koninkrijk betoverd.. En de keizer liep heerlijk in dat gewaad van ‘ragfijne stof’..

En onder het motto ‘Ze zullen het wel weten’ en ‘het is allemaal democratisch besloten’, sluiten zelfs parlementsleden de ogen en oren voor misstanden en ‘common sense’.. Of zoals dat heel simpel blijft heten ‘gezond verstand’..!!

Bij de overheid of kantoorgebouwenen schoolgebouwen zijn vaak lichten aan ook al is er niemand. Duss wat zijn ze zuinig let zelf maar eens op.  Oplichterij eigenlijk. Als ze grotere ramen plaatsen in gebouwen dan komt het licht van zelf binnen ; is veel beter voor jezelf , dus ziekte verminderend ,maar ja dan lopen zij veel centjes mis hé. Vandaar ook Gedrags problemen en Burn-outs die hier door komen aleen de mensen willen het niet zien. Ik zou zeggen ga op onderzoek uit, verrijk je Innerlijk weten en kijk wat het met je doet lief mensen kind ?!

https://www.youtube.com/watch?v=KjEtHMYUaC4

Gepubliceerd op 11 dec. 2012

Een slimme meter is een elektriciteitsmeter of gasmeter met ingebouwde informatie- en communicatietechnologie. Het zijn digitale apparaten, in tegenstelling tot de analoge draaistroommeters. Een slimme meter vervangt de oude analoge kilowattuurmeter. Daarnaast wordt de bestaande gasmeter voorzien van een digitaal afleesapparaat, zodat ook het gasverbruik digitaal gemeten wordt.

Het apparaat kan op afstand bediend en uitgelezen worden. Het complete systeem kan maximaal elke 15 minuten de meterstanden doorgeven aan de netbeheerder. Daarnaast bevat het apparaat poorten waarmee op afstand andere apparatuur bediend kan worden. Zo kan via een signaal de elektriciteit afgesloten worden, bijvoorbeeld bij wanbetaling of bij (dreigende) overbelasting van het net (bron: Wikipedia.nl).

sundaymorning

Zo dit was het zondags nieuwtje van mij uit gezien.

WHITE LOVE = FOR YOU ALL

 

BRON VAN DEZE INFO EN MEER LEESWETJES VIND JE HIER ;

SLIMME HACKERS IN SPANJE

WantToKnow EMS

verzamel artikelen

foto is van ; ZZPBASIK

Naturel News sick off light bulb