je hebt geen idee = KILL THE MESSENGER film

Hallo Lieve lezers,

Een verslaggever wordt het doelwit van een vicieuze lastercampagne die hem drijft tot het punt van zelfmoord, nadat hij de rol van de CIA in het bewapenen van Contra-rebellen in Nicaragua en het importeren van cocaïne in Californië blootstelt. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Gary Webb.

Jee, en dan te weten dat wat er nu in de wereldwijd speelt ook in de Bios draaid, de waarheid is/ weerspiegelt en dat je zelf ook nog eens mag kieze hoe je de film uitlegt TEGEN JEZELF OF IN JEZELF OPNEEMT ZOALS JIJ DAT WILT ZIEN EN HOREN.? Jeemig,zeg.

Dat zijjn nog eens FEITEN en INFO zeg wat hier voorbij masjeren komt.

Ja,COMPLOTDENKER wordt gedacht en gezegt hé, maar luister eens goed en kijk wat er om je heen gebeurt allemaal, hoe Bewust ben ja van alles ??! En JA, je hebt een keuze, en JA een keuze die jij zelf geheel maakt tot hoever je iets binnen laat komen en annalyseert en uitzoekt, zo dat JIJ HET HENDELEN kan. Heel belangrijk anders wordt je knettergek jipjip. Ik ben prettig gestoord om het zo maar te zeggen hahah en vind het heerlijk om dit soort dingen te annalyseren ja, is wel eens eenzaam. Ach wat geef het !! Ik heb fun en daar gaat het om. Zodoende ben ik ook gewent hoe mensen over mij spreken en infeiten hebben ze het over zich zelf alleen ze hebben het nie in de gaten.

Zoals Alex Jones ook al aangeeft weet ik als je deze theorie haast met weinig kunt delen, maar ook personen die al ervaring hebben in stilzwijgen op welke manier of welke vorm dan ook. Deze personen komen ons dan ook bezoeken bij de Peyote, om zo hun gedachte uit tewisselen zo dat ze gehoord worden en het delen kunnen. Ik heb al vaker dit aan gekaart met de Films die ze maken en ons mensen laten zien wat er achter zit aan boodschap; ook de boodschap kan persoonlijk zijn in je lifestyle die je hebt. De waarschuwen van de klokkeluiders en hun bedreigen terwijl de Overheid  nog wel zo lief zei ; ” Geef je aan Klokkeluiders van Nederland  ,dan kunnen we je helpen ?!!” Dat had je gedacht de jacht is geopend op deze mensen om tot zwijgen te komen . Alex geeft het ook nog eens aan dus ?????? net zoasl de Journalisten die het zwijgen ook opgelgd krijgen.

Darom laat ik je deze ook eff zien luister er maar eens naar.

https://www.youtube.com/watch?v=rcArA8D9KLw

Gepubliceerd op 17 okt. 2014
Alex Jones een overzicht van de nieuwste film Kill The Messenger en verklaart zijn real life interactie met Gary Webb wie de film is gebaseerd op. Hoe de producenten en regisseur de waarheid verteld over hoe de CIA en onze regering onderdrukt het echte verhaal van hun misdaden en corruptie in de jaren zestig, zeventig en nog steeds vandaag.

Wat doe jij ??!!

images (3)

of doe je dit ?!!

index

je kunt ook dit doen.

Roodkapje 2

Dit is ook een mogelijkheid ;

acfa63793b68f9393f8f7aa887000ab8

SO  HAVE A NICE WEEKEND MY FRIEND AND ENJOY YOUR LIVE BUT IN YOUR CONSCIOUSNESS AND YOUR MORAL COMPASS. NOW THAT THIS AWAKENING IS ONE OF THE MOST IMPORTANT SIGNALS OF OUR TIMES.WHITE LOVE FOR YOU ALL,