UPDATE VAN 24 LIVESTREAM

HALLO LUITJES,

Ze hebben er al bijna 17 uur opzitten.

Ze hadden wat kleine opstart probleempjes maar die hadden ze zo opgelost, ook was even alles uit gevallen ( te veel /verrast de lijn denk ik )

Hier kun je ze nog live volgen. ; TheFpsGamerNL-Twitch

Guus was al eerst van start gegaan, de ander kwamen wat later , ales opgezet en spelen maar.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJa, het is zowat FIVA 24 LIVESTREAMSONY DSCgeworden . Ja, zeker voetbal alle 3 een gejuich en gekaffer dat zich afwisseld. Het is in een beperke netheid gebleven. (hummmm)

EN WAT GAAT ER AAN voedsel en drank doorheen/ naar binnen.

Een flink wat energie drank, en vers vruchtensap,( thee en koffie Organo Gold natuurlijk ),chips, kleine vleesschotel,natuurlijke snoep, ontbijt, en vanavond kip met verse groente. Ja dan hebben ze de buik wel vol en de energie van hun eigen weer helemaal op pijl ????!!!

Ach als ze maar gezellig hebben en veel spraak water laten vloeien en samen werking in al die uren dat is geweldig toch.

Wel veel gelachen hebben ze, toen ik naar bed ging heb ik niks meer vernomen dat is wel zo. Ze zijn dan geconcentreerd bezig dat het zowat muis stil is. Net zo als bij First Look 2014. Daar is en heerst een respect volle stilte. een ding ben ik nu wel teweten gekomen en dat is waar niemand bij stil staat maar ik wil het wel even melden omdat ik dit heel belangrijk vind.

De CO2 uitstoten van de computers, brengt een soort irritatie op de huid – ogen,ook op gedrag dat merk je wel. Ik heb vaak de ramen opgehad om te luchten en een verfrissing te krijgen in de ruimte,ook nemen ze al van zich zelf even een kleine pauze. Zelf luchten en de ruimte BELANGRIJK. ALS JE DIT GOED IN ACHT NEEMT DAN KRIJG JE GEEN OVERDOSIS.

Als je de scholen – kantoren en andere gebouwen die computers /kassa’s hebben zit vaak alles pot dicht geen ramen open Nee, Airco staat aan zo kunnen er nog meer gespuis tot ons komen: Heb je daar al eens aan gedacht ??

Maar goed het is een belangrijk gegeven voor ons want zo weten we meteen waar we rekening en zeker nodig hebben in de verbouwing om het meteen aan tesluiten en toe te passen. Wat belangrijk is voor later als we het geheel in gebruik gaan nemen.

Zo ga gauw weer naar de stream en have fun

Groet van de GAMERS.