Zie jij wat ik zie???

Ja dit is en gebeurt ook hier, niet alleen maar in Amerika , Nee Europa , eigenlijk over de hele wereld.

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/157488/Anonymous___Barack_Obama_Do_You_See_What_We_See/

Bekijk deze maar eens dan zie je wat ik zie ?!

En als je luistert maar dan echt luister naar wat zij zeggen dat is hier ook hetzelfde liefde liedje lieve mensen.

deze foto is van ; mijnzuidafrika.nl  maar hoe lang nog ???

dolfijn

Onder de talrijke items verbruikt door de trash eiland zijn boten, huizen, elektrische apparaten en consumentenproducten – alle weggesleept uit de kust van het noorden van Japan in de nasleep van maart 2011 de verwoestende tsunami.

Als een koudegolf naar verwachting laatste twee weken vestigt zich over het geheel van Groot-Brittannië, heeft de Met Office waarschuwingen voor noodweer voor sommige gebieden beïnvloed door van ijs, wind en sneeuw op de hogere grond uitgegeven.Grote delen van Schotland en een deel van Noord-Engeland werden verteld om schrap voor de voorwaarden “waarschijnlijk enkele lokale verstoring te reizen veroorzaken”, terwijl gisteren sommige gebieden van hogere grond zagen tot 10 cm (4 inch) van sneeuw. De weer omslagen en afwisseling gaan vaak naar het extreme toe.

read more ; Toxic Monster  Waarschuwing, deze zijn van The Independent.

Eerder dit jaar berichtte Trouw dat rijksarchieven sinds de jaren ’70 regelmatig samenwerken met de wereldwijde Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (zoals het genootschap voluit heet). Mormonen hebben bijvoorbeeld grote delen van de burgerlijke stand omgewerkt naar microfilm en digitale scans.

Kerkleden laten zich daarbij in naam van een overledene onderdompelen in een tempel, zodat iemand die tijdens zijn leven niet mormoon was alsnog de kans krijgt om in de hemel te komen. Ook leden van het Nederlandse koningshuis zijn op die manier gedoopt.

VVD, PvdA, CDA, GroenLinks en de Partij voor de Dieren riepen Nederlandse archivarissen dit voorjaar op om twee keer na te denken voordat ze in zee gaan met de kerk. Volgens de partijen werkt de overheid actief mee aan het doopgebruik als ze collecties laat digitaliseren door mormonen. Staatssecretaris Zijlstra denkt daar anders over. Wat hem betreft valt het doopgebruik onder de vrijheid van godsdienst.

Dit is geschreven en deelbaar gemaakt door  bron; wijwordenwakker 

ZIE JIJ WAT IK ZIE ?!

We worden ook ingelicht lieve mensen hoe bewust ben jij ervan ?

Ja dit is eff schrikken , nu je wakker bent kun je weer volop deelnemen aan het Leven.

Fijne avond en warme Hart Groet