Bof jij ?! of heb je Mazel !?

Hallo en goede Dag lieve mensen,

Bof jij of heb je Mazel ?!!

Ja ik wil je mijn verhaal vertellen en waar ik op uit ben gekomen.

Van de Zomer  eigenlijk het begin ervan, ja het was half /eind voorjaar . Ik heb Formaldehyde allergie ;

Immuunsysteem Onbalans

Formaldehyde Allergie Symptomen en verschijnselen ;

Brandend – Huid,Roodheid – Huid,Kortademigheid,Waterig – Ogen,Benauwdheid – Keel
Piepende Ademhaling,Hoesten,Ergernis – Keel,Ergernis – Ogen,Brandend – Ogen,Loopneus,Huiduitslag,Schilferig – Huid
Breken – Huid,Verkleuring – Huid Ergernis (Extreem) – Huid,Hives,Tranende (Overmatig),Wazig Zien,Pijn – Maag,Overgeven,Misselijkheid,Vermoeidheid,Hoofdpijn,Migraine,Diarree
SAM_0225 SAM_0226
Deze is gemaakt door mij zelf in de maand Augustus na de 3 de keer dacht ik wtf.
Ik heb dit al jaren en kan het heel goed onder controle houden en er mee omgaan. Momenteel ben ik aan het genezen ervan dat mijn rechterhand geheel open is en brand en jeukt , maar met de Zalf van Alfons Ven en de korrels die ik dan weer neem als kuur , Lava Zand erop smeer die heerlijk verkoelend werkt en uitdroogt, Kruidenthee drink is het ergste al weer voor bij. En de Schumann Resonatie die ervoor zorgt dat mijn bloed gezuiverd wordt want ik heb ook nog een bezoek bij me die heet ; herpesviridae mooi naam hé dat is uit het onderzoek gekomen toen ik in de molen van Ziekte van Bechterew ja wat er toen gebeurde zag ik de verbindingen die met elkaar waren verbonden en nog in verbinding staat. En wist toen heel goed dat het gesprek wat ik had jaren geleden in het Maastrichter Academisch ziekenhuis met de professor Maas van de  Dermatologie. De gesprekken kwamen allen weer naar boven , en voor mij een bewijs van wat ik toen al wist en vertelde  niet in dank werd af genomen en al zeker niet naar geluisterd dat ik mijn eigen weg hierin diende te zoeken en te vinden en geloof in mij als interne persoon te behouden . Dus daarom kom ik met mijn zelf onderzoek nu en als je nog aanvulling hier op hebt graag voel je welkom.
Het is ook op en neer dat ik de uitslag krijg, maar nu dit jaar was het een extreme  ontdekking- ervaring en het ziekte beeld en het gevoel was vele malen heftiger, namelijk ik heb altijd gedacht er zit iets in de lucht dat het veroorzaakt dat het erger wordt, Dus liep vaak naar boven te kijken we kennen het wel Chemtrails. Maar dat is al lang en NU  krijgt het gelukkig de AANDACHT  die het verdient .
Gewoon gezien vanuit een perspectief van een  buitenstaander en op mijn gevoel en geweten en mijn intuïtie afgaand weet ik dat het zo is. De indianen vertelde het al ;” ALS DE BLANKE MAN EEN WEB GAAT WEVEN IN DE LUCHT IS DE VERWOESTING VAN HET LEVEN NABIJ. ” en dat heb ik altijd onthouden. Maar we leven erin en hou kun je je staande houden in dit circus, dat is de doelstelling. Ik zag het ook aan mijn tuin zodra het geregend had , een grijze massa wolken die de hemel/lucht afdekte en het stonk, mijn gezicht kreeg een kriebelend gevoel ,mijn hond liep te niezen wist ik binnen blijven zo weinig mogelijk naar buiten dit doet komt je niet ten goede. Dan was het eigenlijk al te laat en de reactie was er al een opgezet gezicht en de ademhaling was laag en moeizaam koste veel energie ,dus dan maar weer in de middag plat om de nadenmiddag en avond tot 21;00  door te komen  jajjaj wel goed koop zo hé.!!!  Ik had al veel onderzoek zelf gedaan over de Formaldehyde , maar je wordt er echt niet vrolijk van. En dat is nu net mijn kracht en kwaliteit dat ik daar wel vrolijk van wordt want het geeft mij net de  Opportunity om wel door te gaan.

Volgens Dr Lenkei hij schrijft vanuit zijn positie  als Dokter die de mensen helpt ,maar ervaar zijn wetenschap zelf . Hij schrijft het volgende ;  Moderne “Industriele” planten krijgen veel ziekten. Gezonde planten zijn erg resistent en worden niet snel ziek. Onze gewassen, die kunstmatig versneld groeien en met ernstige voedingstekorten te kampen hebben, zijn wel zwak en gevoelig voor aandoeningen. Hierdoor ontstaat een bijkomstig probleem. De landbouw moet enorme hoeveelheden chemische stoffen gebruiken die de grond verder vervuilen, net als het water en zelfs de lucht. De wind draagt de insecticiden waarmee gesproeid wordt ver mee. Chemische stoffen die zich in of op de gewassen bevinden, belasten ons lichaam verder. We moeten hieraan tegenwicht bieden.

Dan weet je ook waar de Bijensterfte vandaan komt ??!!

Maar wat heeft dat met de Mazelen en de Bof te maken hoor ik je zeggen en denken a hahaha

Nu het volgende ;

Waarom Big Pharma medicijnen bedenkt die falen..
Het vaccinatiedogma blijkt diep geworteld in de geesten van artsen, journalisten, maar ook in het collectieve veld van de bevolking. Want zodra een normale ziekte, zoals mazelen, bof of griep zich verspreid, springt iedereen uit angst naar de vaccinatie-strohalm, te horen in de angstschreeuw: ‘ER ZIJN MEER VACCINATIES NODIG’..  Een bijna Pawlov-achtige reactie in de hersenen van de gebrainwashte menigte. ‘Verspreiding van ziekte = gebrek aan vaccins’.

En dan vragen we ons of hoe komt het dat er zoveel chronische zieken zijn ??

Ik leer iedere dag en krijg zo weer nieuwe aanvulling naar mij toe, en ga geheel op mij  zelf te werk en zoek het uit geheel het en wissel het uit met de personen die mij benaderen.  Zij benaderen mij over hun eigen ervaringen en belevingen in hun ziekte wereld van hun zelf, gezin en omstanders . Door samen te zijn geeft kracht en houd je op de been want het leven is veel te mooi ondanks wat anderen veroorzaken . Jij neemt en maakt deel daar uit maar hoe ga je er mee om en kun je het hanteren dat is de kwestie die voor ieder anders geld ,maar ondersteuning kan ieder gebruiken en mag het ook heel zeker ontvangen.

Niet alleen de mensheid maar wat dacht je van Moeder Aarde, Dierenrijk en het Plantenrijk weet dat wat er met ons gebeurt zich weerspiegelt in je omgeving en wereldwijd lief mensenkind.

Read more; https://www.niburu.nl/gezondheid/5361-ministerie-van-volksgezondheid-spekt-club-farmaceuten

Read more ; Wat je niet over je gezondheid mag weten. Door DR. Lenkei je kunt het ook bij ons op de site terug vinden zie ; Gezondhied.

Read more ; gewoon nieuws. , Pseudo- leven.

Warme Hart Groet en een fijne dag