Pillen en de grillen ervan. Deel 1.

Hallo Lieve mensen en trouwe bezoekers. Hier val ik mee binnen. Over dit gaat het hele artikel en het gebeurt hier ook in ons Nederland. Ik had geprobeerd om meer info van youtube te delen met jullie maar het wordt mij onmogelijk gemaakt en dit artikel is nu voldoende om het te delen met jullie. jullie kunnen zelf ook op onderzoek uit gaan , je hebt nu een handvat en dat is belangrijk.

Ja jullie weten vast wel wat pillen / medicijnen doen  , het ligt er ook geheel aan welke situatie je in verkeerd en waar ze voor zijn. Maar laten we nu eens de psychologische kant gaan benaderen en uit lichten misschien bijlichten mocht het nodig zijn. Zoals we weten

Citeer uit Metro van 21-11-2013 door Tjerk De Vries ;  Joost van der Wegen schrijft en maakt melding in zijn boek die vandaag uit gebracht wordt ;

Schrijver Joost van der Wegen hoopt dat zijn bevindingen een eye-opener voor het Nationale Politiekorps zijn. “Agenten zien de donkere kant van de samenleving. Ze krijgen heel veel kritiek, maar mensen beseffen niet wat ze allemaal meemaken. En het is vaak onverwacht. Een ongeluk met letsel waar ze heen worden gestuurd kan een gebroken been zijn, maar ook een dood kindje. Ik heb een politieman gesproken die eerst jarenlang kinderporno moest onderzoeken en later zes dode kindjes in een afgebrand huis aantrof. Hij is zelf vader. Zijn emmertje liep over.”

Ongeveer duizend agenten werken in Nederland onder invloed van medicijnen die concentratieverlies en sufheid veroorzaken. Het gaat om anti-depressivapillen en slaapmiddelen die worden geslikt omdat de politiemensen lijden aan de verschijnselen van posttraumatische stress (PTSS).

Onderzoekers van de Politieacademie noemen het gebruik van medicijnen door politiemensen “een serieus veiligheidsprobleem”. Dit alles onthult schrijver Joost van der Wegen in zijn boek Onder Spanning dat vandaag verschijnt. “Uit internationaal wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ruim 7 procent van alle politiemensen kampt met de symptomen van PTSS. In Nederland werken 55.000 mensen bij de politie, en gaat het dus om zo’n vierduizend politiemensen. Minstens duizend van hen gebruiken antidepressiva”, zegt Van der Wegen.

Volgens hem hebben de medicijnen directe invloed op het werken op straat. “Het tast het beoordelingsvermogen aan, het geeft dubbel zicht, weinig focus en het kan agenten suf en minder alert maken. Het kan echt gevaarlijk zijn.” Ook autorijden onder invloed brengt risico’s met zich mee. Zo meldt Apothekers.nl hierover: “Antidepressiva beïnvloeden net als slaap- en kalmeringsmiddelen het reactievermogen.”

En dat gebeurt bij steeds meer agenten, ondervindt ook oud-politieman Rick Frankx. Hij is een platform gestart voor agenten met PTSS. “Daar heb ik inmiddels 500 gebruikers en wekelijks krijg ik 3 tot 4 aanmeldingen. Ik heb ook onder invloed van medicijnen gewerkt. Het hoeft geen probleem te zijn, maar kan je wel suf maken.”

Van de duizend patiënten die de afgelopen jaren werden behandeld bij de Politiepoli, het landelijke psychologisch centrum voor politiemensen, bleek een derde medicijnen te slikken, terwijl ze nog in actieve dienst waren. “Maar het werkelijke aantal agenten met PTSS is vele malen hoger”, stelt Van der Wegen. “Ze zoeken lang niet allemaal hulp bij de werkgever. Ze zijn bang voor hun baan en het is niet iets waar ze mee te koop lopen. Vaak gaan ze naar de huisarts.”

Sommige agenten draaien volgens Van der Wegen volkomen door. “Die krijgen echt moordneigingen. Of worden suïcidaal.” Hij stelt dat tientallen politieagenten met trauma’s zelfmoord overwegen, of daar soms daadwerkelijk toe overgaan. De politie heeft nooit het aantal gevallen bijgehouden, maar onderzoekt volgens Van der Wegen momenteel wel twaalf zelfmoorden om erachter te komen wat de slachtoffers zo ver heeft gekregen.

Dit gaat toch veel te ver lieve lezers, mensen die in dienstbaarheid zijn van de samenleving in deze condities leven en handelen als een robot !!!!!!

 

Maar dat geld niet alleen voor hun wat dacht je van Artsen, verpleging !!!??

Laten we eens nakijken wat Antidepressiva nu doet en wat het is oké.

http://www.youtube.com/watch?v=gSUiDUWQk1I

Gebruik van antidepressiva heeft invloed op het autonome zenuwstelsel en kan de
kans op hart- en vaatziekten vergroten.Dat blijkt uit promotieonderzoek van
Carmilla Licht, werkzaam bij VUmc en GGZInGeest.

Vergeet je steeds meer? Kijk voordat u het aan uw leeftijd wijt eens naar de medicijnen die u slikt, vooral als die bedoeld zijn tegen slapeloosheid, angstgevoelens of allergie. Tot 90 procent van de mensen ouder dan 65 jaar gebruikt minimaal een geneesmiddel op recept, en 18 procent van hen heeft last van geheugenverlies en algemene cognitieve problemen.

Doordat ze een verband vermoedden tussen de geneesmiddelen en geheugenverlies, ontdekten onderzoekers van het Montreal University Institute of Geriatrics dat benzodiazepinen – die gebruikt worden tegen slapeloosheid en angst –leiden tot geheugenverlies en concentratieproblemen, terwijl antihistaminica (tegen allergie) en tricyclische antidepressiva leiden tot aandachtstekort en een verminderd vermogen informatie te verwerken.

Dit onderzoek ondersteunt de aanbeveling van de American Geriatrics Society van afgelopen jaar, om aan 65-plussers ‘onder geen beding’ slaappillen voor te schrijven en ook geen eerstegeneratie antihistaminica en tricyclische antidepressiva.

Het is het tegen gestelde ze schrijven ze wel voor , en dan weet en kun je ook het gedrag  en handelingen die mensen doen eigenlijk geheel ontwellend uitvoeren .Zo krijg je een toedracht van info en wat zich nu afsleept hier maar WERELDWIJD. dit meldt Wij worden wakker.

read more; http://www.huffingtonpost.com/2012/11/10/memory-loss-meds-to-blame_n_2094842.html  = bron.

Dus het is bekent maar JA WAT DAN NOG  laten we het gewoon maar eens doen en kijken wat er gebeurt met de personen die het nemen. ja sorry dat ik zo door de bocht vlieg maar dat gevoel krijg ik en het bekruipt mij ook. Dat is mijn beleving ,en wat is die van jouw nu je deze kant gaat onderzoeken en belichten ??

EEN COPLETE NACHTMERRIE WAAR JE NU INBELAND BENT EN WAT ER ALLEMAAL ACHTER GEHOUDEN EN VERBORGEN IS GEBLEVEN  ,gelukkig krijgt het nu dag licht, ik weet dat het schokkend kan zijn en dat je letterlijk van je stoel valt daarom is het zo belangrijk dat je op zelfonderzoek uitgaat zodat je 100% achter de behandeling staat of dat  je een combinatie maakt van regulier en alternatief wat vaak effectief is en werkt. WEET WAT JE SLIKT EN WAT ER MET JE GEBEURT.

DAAR HEB JE RECHT OP.

Jim Stone: “Na het lezen van deze documenten, ben ik tot de conclusie gekomen dat anti-depressiva aan de basis liggen van het voortschrijdende verharden en egocentrische gedrag van de Amerikaanse en wereldwijde samenleving”..!  Bron en read more

 

Een artikel van Niburu op  zondag, 21 oktober 2012 13:02

Antidepressiva verhogen kans op hersenbloeding .

Mensen die antidepressiva slikken hebben iets meer kans op het krijgen van een hersenbloeding. Dat meldt Reuters.

Het gaat om de zogeheten selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI’s). Daarbij valt te denken aan fluoxetine (Prozac), sertraline (Zoloft), citalopram (Cipramil) en paroxetine (Seroxat).

SSRI’s worden al geassocieerd met een verhoogd risico op maagbloedingen. De onderzoekers namen in totaal 16 studies naar mensen die al dan niet antidepressiva slikten onder de loep.

Zeldzaam

Mensen die SSRI’s gebruikten bleken 40 tot 50 procent meer risico te lopen op bloedingen in en rond het brein, merken de onderzoekers op in het tijdschrift Neurology.

Omdat hersenbloedingen niet vaak voorkomen, zou er volgens het verhoogde risico één extra hersenbloeding op de 10.000 mensen per jaar plaatsvinden, aldus hoofdonderzoeker Daniel G. Hackam van de Universiteit van West-Ontario in Canada. Hij benadrukte dat hersenbloedingen zeldzaam zijn en dat het risico voor de gemiddelde persoon klein is.

Hij wees erop dat mensen die in het verleden al een hersenbloeding hebben gehad of bloedverdunners nemen, zoals warfarine of een combinatie van clopidogrel (Plavix) en aspirine, wellicht voorzichtig moeten zijn.

Lees het verhaal van  iemand die verteld hoe zij er mee omging en zich afwendt van het systeem ; 5 Jaar lang was ik ernstig depressief. Nadat ik ontslagen werd, was ik een maand lang erg verdrietig.Read more

Ik wens jullie een fijne dag toe .

Warme Hart Groet

Met dank aan de infobronnen die ik erbij gemeld heb en dat hun ons eigenlijk al gewaarschuwd hebben een periode geleden. Niburu, gewoonnieuws en wijwordenwakker en vergeet metro niet .