Wat mag je nu nog wel !!!!!!?????

Hallo Allemaal,

Dit is om misselijk van te worden sorry dat  ik zo uit de bocht vlieg en binnen val, de energie zal ook wel te voel zijn aan de woorden die je leest. Waar gaat het hier over , de haren rijzen je te bergen.

De school een een 6 jarig kind de deur wijst door een hand kus te geven ?? Zijn we zo ver weggedreven van contact op een kinderlijke manier en gevoel laten verstikken en bevriezen . ja lieve mensen want als wij gevoels- en behoefte dood zijn gemaakt dan zijn we robots van de overheid en instanties en  zombie’s en doen wat hun willen .

Knuffelen en omarmen doen we niet meer aan dan raak ik de ander aan ; jo jee dan mogen we geen tikkertje meer spelen, en ook niet koekhappen en ezeltje prik, en niet meer met elkaar spelen thuis of school of waar dan ook ? nee neee, Maar elkaar nok-out slaan dat mag wel dat is toe gestaan ??!! Daar wordt je niet voor gestraft en pesten ook niet dat mag allemaal, want dat doen wij volwassen mensen ook !!

lees hier ;

Seksuele intimidatie

Hunter Yelton

Een 6-jarige jongen is wegens seksuele intimidatie van school geschorst omdat hij een klasgenootje had gekust op haar hand. De eerste klasser, Hunter Yelton, zit op de “Lincoln School of Science and Technology” in Canon City (VS).Het jongetje zei: “Het was tijdens de leesles ja, ik leunde voorover en kuste haar op de hand, dat is wat er gebeurd is”.

Als gevolg van dit ‘incident’ staat er nu in Yelton’s schoolverslag een melding van “seksuele intimidatie”. Het jongetje maar ook het meisje claimen dat ze een ‘oogje’ op elkaar hebben. Zijn moeder, Jennifer Saunders, zei: “Ze vond het oké, ze zijn ‘vriend’ en ‘vriendin’. De andere kinderen zagen het en gingen naar de muziekleraar. Op de dag dat ik een onderhoud met het hoofd van de school had werd voor het eerst gesproken over ‘seksuele intimidatie’. Op die manier wordt het in het extreme getrokken die je een jongetje van zes niet hoeft aan te doen. Het is nu zo dat mijn zoontje mij vragen aan het stellen is zoals: “Wat is seks mama?” Deze zouden nooit gesteld hoeven worden, althans niet in deze context met een 6-jarige.

Jennifer, Hunter’s moeder

Jennifer Saunders is woedend dat er nu een smet ligt op het schoolverslag van haar zoontje. Ze beweert dat het schooldistrict overdrijft. “Hoe kunnen ze dit zeggen over mijn kind?”, zei ze “De zin met de woorden ‘seksuele intimidatie’ moet uit het schoolverslag verwijderd worden. Ik zal net zo lang vechten voor hem om dat voor elkaar te krijgen, want er is nl. totaal geen sprake van seksuele intimidatie.”

Maar de school grijpt naar zijn wapens. Het hoofd van de school, Robin Gooldby beweert  dat, hoewel Jennifer geen kwaad ziet in de handkus van haar zoon, het district het daar niet mee eens is. Het jongetje werd geschorst als gevolg van het beleid van de school tegen ‘ongewenste aanrakingen.

Bron ; http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/12/zes-jarig-jongetje-van-school-geschorst-vanwege-een-handkus/#.Uq69N_TuLX4

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bHoAVdS51Os

Ik vind het moedig van de moeder om haar verhaal te vertellen en voor haar kind op te komen, het gebeurt hier ook het is realiteit, in wat ? Rampzalig is het gesteld met de mensheid , LAAT KIND ; KIND ZIJN ;  De gene die naar buiten toe treden krijgen zoveel tegen werking dat is ongekend, en on gehoord.maar spreek met je Hart en handel vanuit je Hart , dan is het een leerproces voor ieder die in de situatie of kennis er mee maakt . weet dat wijsheid van uit het Hart altijd zege viert.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8MkxMoKTiuc

Ik geef een handkus aan ieder . en kracht en white love voor dit gezin en de gezinnen die in een gelijkwaardige situatie zich bevinden.

Warme Hart Groet