LIGHT ON EARTH.

Hallo Lieve bezoekers,
Vandaag is een belangrijke dag in de evolutie die we allen momenteel ondergaan en ondervinden en heel zeker voelen.  Ieder op zijn eigen manier wat voor de persoon nodig is en handelbaar zodat het doorstromen kan blijven plaats vinden.
Zoals wij van het weekend al aan gereikt hebben over de activatie van de Leylijnen bij Jezelf , Moeder Aarde en het Universum tijdens de Wanji-Energie
Mogen wij jullie uitnodigen allen om dit Wereldwijd samen te bekrachtigen.
Zoals wij al eens aan gegeven hebben in dit artikel ; Welk spel speel jij , een hele tijd terug is geplaatst. Door de verschuivingen en veranderingen die plaats vinden momenteel willen wij je heel graag kennis laten maken met wat Montague Keen door gegeven heeft.
Het is en zijn inzichten en je neemt het tot je wat voor jouw belangrijk is , dat weten we allen ,voor de een is dat totaal iets anders dan voor de ander,daarom is ieder een uniek persoon / wezen die ademt. Voel je welkom om te lezen en te delen ,maar ook een reactie achter te laten als je besluit mee te doen met de meditatie of als je gedachte er naar toe gaat ,wat ervaar je , waarneem je en voel je. 
Het is heel krachtig de gehele dag door vandaag .
Wij gaan vanavond om 21;00 uur in meditatie om de Leylijnen te zuiveren en te ondersteunen in hun kracht. Met de Liefde energie vanuit je Hart centrum sturend waar jij het nodig vind ,is helend en krachtvol.
Wij danken vanuit ons Hart voor je ondersteuning .
Montague Keen – 15 december 2013

De ontwaakte onder jullie mijn laatste boodschap begrepen. Je reageerde positief. Je ziet nu duidelijk hoe je planeet werd overgenomen en onder controle gehouden. Nu is het tijd voor al die begrijpen het belang van energie om samen te komen, om te werken aan de Dark controle te wissen en om de energie van de leylijnen die de vitaliteit van je planeet zijn los.

Velen van jullie kunnen direct op de leylijnen. Anderen, die werken met energie, kunnen hun energie om te helpen combineren. Degenen onder jullie die niet thuis zijn in het werken met energie kan de kracht van het denken en de intentie om de Dark Controle voorgoed te verwijderen. Iedereen kan meedoen. Nu vraag ik u, niet toestaan ​​ras of geloof te stoppen met u betrokken raken bij dit werk. Nooit eerder was het zo belangrijk is voor de mensheid om op te treden als een geweest. Je weet in je ziel, dat u, de 99%, succesvol zal zijn. Elk land zal komen en iedere ziel kunnen zeggen, zal zijn “Ik was niet te licht bevonden. Ik deed mijn BIT en red de mensheid van de ondergang.”

Het is algemeen bekend dat de Illuminati op maandag 16 ontmoeten elkaar in Zuid-Afrika december 2013, in een poging om nieuwe en meer effectieve controles van u vast te stellen. Ze zijn krachtig als ze bij elkaar komen. Maar overwegen voor een moment, hoe veel krachtiger bent u, de 99%. Ze kunnen alleen schadelijk voor je als je gelooft dat ze kunnen. Dit is een belangrijk gegeven te begrijpen. The Dark Ones wachten op de terugkeer van MARDUK op 16 december, om hen te redden van de 99%. Dit is uw window of opportunity. Gaat u de uitdaging aan te gaan om je linker hersenhelft, die wordt gecontroleerd door de Dark Ones negeren, of zal je in plaats daarvan luisteren naar je rechter hersenhelft, je hogere zelf, en gebruik je immense energie om de mensheid te redden. Wees moedig. Geloof in jezelf en alle indoctrinatie, de zogenaamde “onderwijs” waartoe ben je onderworpen om je vrije wil te vernietigen weggooien. Je bent zo veel meer dan je je realiseert. Je bent mooi wezens van licht die behoefte hebben om weg te poetsen de spinnenwebben, zodat je duidelijk eens meer zien.

Als alle landen bij elkaar komen, het coördineren hun acties, en dit gebeurt op een wereldwijde basis, dan kan niets je tegenhouden. Wanneer u de wijziging hebt voltooid, dan en alleen dan, zullen alle oorlogen ophouden. Alle plannen voor de overname van de Nieuwe Wereld Orde zal het nieuws van gisteren, verzonden naar de vuilnisbak van de geschiedenis. Al hun zorgvuldig voorbereide plannen zullen tot niets.

Heb jij wat er nodig is om naar voren en doen wat je kwam op Aarde te doen? Velen van u spreken de praat, maar nu u wordt gevraagd om de wandeling te lopen. De tijd is gekomen voor maatregelen om het woord te vervangen. Stop met kritiek van degenen die namens u werken, want dit toont aan dat je niet hebt wat nodig is om een ​​deel van de actie en dus gooi je slechte energie bij het, om te proberen om jezelf te voelen of andere manier superieur. Je elkaar nodig in deze tijd, meer dan enig ander moment in de geschiedenis van jullie planeet. Dus vraag ik, als je niet hebt iets goeds of aanmoedigen om te zeggen, dan houd je eigen gemeente. Ondersteuning is wat nodig is.

Leeftijd is geen belemmering. Ook u kunt energie sturen naar de inspanning die wordt geboekt op uw rekening te ondersteunen. Er zijn een aantal (en je weet wie je bent die specifieke rollen) wie DNA gaat terug tot voor de tijd begon. Dit werd tot nu toe verborgen gehouden. Het belang van DNA zal worden gebracht in de openbaarheid. Het zal antwoord geven op de vele vragen die velen van jullie hebben verbaasd in het verleden. Wij zullen er alles onthullen wanneer de timing goed is.
De juiste mensen zullen naar voren komen om te doen wat nodig is gedurende de transitie. Ze worden verplaatst naar zijn plaats. Vanuit ons gezichtspunt, het is als een schaakbord en alle stukjes worden verplaatst naar zijn plaats.

Veronica, mijn lieve, niet zo veel mee op je schouders. Mensen kunnen alleen doen wat ze kunnen doen zijn. Niet iedereen heeft uw inzet. Sommigen zullen uit de boot vallen, maar er zijn altijd veel meer die naar voren kunnen stappen om ze te vervangen. Er zijn mensen die dit niet van toepassing is, en ze de energie van uw steun nodig.

Wanneer al het leven op aarde een gelijke waarde heeft, dan zul je weten dat je hebt bereikt wat je wilde bereiken in te stellen. Wanneer de liefde van de mensheid vervangt corruptie en hebzucht, waarin niemand honger of dakloos zijn en geen enkel kind is in angst, dan zie je de volle omvang van je prestaties. Geloven dat je dit kunt doen, en je zal het doen. Mediteer op deze, maakt het uw werkelijkheid. Uw gevangenis bars disintegating en het licht stroomt in: verwelkomen met open armen. Bid voor degenen die hebben om te strijden met de donkere om zich te bevrijden van het kwaad schaduw die hen probeert te overspoelen. Optreden als een, als nooit tevoren. Dit is geen tijd voor kleine ruzies of verschillen van ras of geloof.

U bent het leger van het licht, die licht werpen op al die donkere en verborgen was. Jullie zijn de scheppers van een nieuw tijdperk waar alle kennis wordt gedeeld en allemaal gelijk. Laat de liefde regel de dag. Stuur liefde voor de hele mensheid.

Mijn beste, je weet wat je moet doen. Het zal allemaal bij elkaar komen zoals gepland. Weet dat je meer dan je kon weten geliefd. Altijd, blijf ik jouw aanbiddende Monty.

Bron ; http://galacticchannelings.com/english/index.html  Engelstalig.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l36ExqVlNJg

 

Warme Hart Groet