Wat is het mooi Vrije Energie.

Hallo Lieve Mensen,

Vrije Energie wat zou dat mooi zijn , voor ieder die hier op Moeder Aarde leeft tot zijn of haar beschikking. En zo is het eigenlijk ook bedoelt.

Maar wat zien we eigenlijk echt om ons heen gebeuren , personen die iets in deze style of een aanvulling hebben op Vrije Energie worden zo tegen gewerkt dat sommige het zelfs met de DOOD HET BEKOPEN HELAAS.  En dat is al eeuwen aan zet dit spelletje Hoor !

Waarom houden mensen vast aan wat ze al hebben ? Weten ze dan niet dat als ze al iets heel lang bezitten er moeilijk afstand van kunnen doen !

Hoe komt het dat ze weerstand hebben ? Hoe komt dat toch dat ze zo’n weerstand hebben in verandering ?

Is het mogelijk om niet zo lang te discussiëren en over te gaan in actie? Voordat we omvallen daar door en de verandering stopt !!

Is het misschien dat we mensen de Nadelen zwaarder wegen dan de Voordelen ? Mensen waarderen bezittingen gemiddeld 3 x meer en hoger dan dat ze nieuwe producten , vrije energie,  nieuwe economie, toe laten. Maar ook onder de druk van financiers, aandeelhouders en  de toenemende concurrentie krijgen innovaties steeds minder tijd om zich te bewijzen en om toe te passen  en gewaardeerd te worden. Maar haastige spoed is zelden goed zeggen we in de volksmond en de massa dient er klaar voor te zijn ?

Vrije-energietechnologie verandert de waarde van geld.  oeps en daar zit NU net de clou, de wringende schoen.  We weten nu toch onderhand dat de rijkste families en de kredietverleners willen geen concurrentie. Zo simpel ligt het. Ze willen hun huidige beheersing van de geldvoorraad houden. Voor hen is vrije-energietechnologie niet alleen iets wat moet worden onderdrukt maar zelfs blijvend verboden moet worden en het liefst in stilte!


Ja en dat Imperium hebben we achter ons gelaten er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden technieken en werk gevende wegen die nu open gaan. Maar gaan we daar in mee ??!!!

 

Ik Citeer uit ;  De wereld van vrije energie van wij worden wakker   Nikola Tesla’s Magnifying Transmitter, T. Henry Moray’s stralingsenergieapparaat, Edwin Gray’s EMA motor, en Paul Baumann’s Testatika machine werken allemaal op stralingsenergie. Deze natuurlijke energievorm kan direct uit het milieu worden gehaald (foutief genaamd statische elektriciteit) of uit gewone elektriciteit worden gewonnen via de fractioneringsmethode. Stralingsenergie kan dezelfde wonderen verrichten als gewone elektriciteit, tegen minder dan 1% van de kosten. Het werkt echter niet precies als elektriciteit, hetgeen heeft bijgedragen aan het onbegrip van de wetenschappelijke gemeenschap. De Methernitha Gemeenschap in Zwitserland heeft momenteel 5 of 6 schaalmodellen van brandstofvrije, zelfwerkende apparaten die op deze energie werken.

 

En als je dit ziet dan is dat een geweldige ontdekking geen OLIE, GAS, KERN en weet ik wat nog allemaal . We willen het wel en ondersteunen het in een goed doel -fonds maar we doen er geen zak mee ?/ hahahah wat een geld verkwisting en maar bezuinigingen ; de prijs van OLIE,GAS  om hoog schroeven, laat de burger maar betalen die zeggen niks en sputteren niet tegen ze slapen allemaal .

Laten we daglicht na bootsen dat de burger goed als ze in een kantoor werken en energie besparend ; lees eens goed lief mensen kind wat het echt inhoud ?!

De veel zedigheid van Hennep wordt daar wel eens goed naar gekeken ?? Beton – Textiel – Brandstof – Medicijnen.

Het geeft zo een meerwaarde aan het gehele ecosysteem en aanvulling op de gezondheid. Maar helaas wordt het uit de context gehaald door de blow affaire  op het criminele vlak en niveau . Dat is zo jammer, maar goed de veranderingen komen toch en dan verandert dit ook.

Wat stelt de Zwijndrechtse PvdA-burgemeester Dominic Schrijer tegenover NU.nl Lees deze boodschap ook maar eens !?

Wat hun doen en willen is graaien en het geheel weer uit de context halen.

En dat is wat ik hier boven ook al aanhaalde en duidelijk wil maken het kan ook anders. Ben je ervoor om de verandering toe te passen ??!!

Bron : Nu.nl , Niburu , Wij worden wakker, Youtube,

Warme Hart Groet