Mexicaanse Griep = Varkensgriep .

Hallo Trouwe bezoekers,

Ja ik wil hier graag de aandacht op vestigen.

En waarom hoor ik je afvragen  ; NU het zet me aan het denken , mijn ouders krijgen er een ze zijn op leeftijd en zijn COPD patiënt en voor kort is moeder ook nog waarschijnlijk Astma patiënt . En we hadden het erover het is hun keuze laat dat duidelijk zijn het is ieder zijn eigen keuze. Het is nog open gebleven dit gesprek maar er komt wel een vervolg achter aan dat weet ik zeker. En ik denk bij vele onder ons.

Het is belangrijk dat je achter jou keuze ook 100% staat.  

Daarom wil ik het eens graag gaan belichten en mijn visie erop laten schijnen als dat mag.

http://www.youtube.com/watch?v=WYAO0xipc3s

 

De r is in de maand en dan gaan we de spuit halen of krijgen een oproep om het te komen halen

**** Voor de farmaceutische industrie belangrijk want ontzettend veel mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich te laten inenten tegen de griep.****

Commercie en Economische eigenbelangen die hier de Hoofdrol in spelen denk aan de kartels? In het artikel van Mens- en – gezondheid  wordt hier ook aandacht aan gegeven.

Maar ook dit in NU jij Citeer er uit ; Het Nederlands bijwerkingencentrum Lareb gaat aanvullend onderzoek doen naar de bijwerkingen van de griepprik. Ruim 80 huisartsenpraktijken werken mee aan het onderzoek.

Raar dat je er geheel niks meer van hoort of ziet ??!! toch . Waar of Waar ?!

http://www.youtube.com/watch?v=2J1s-0hoiG4

 

Citeer uit wij worden wakker ;

Achtergronden van de Mexicaanse griep
De Mexicaanse griep heette voorheen ‘varkensgriep’ en zou in Mexico zijn ontstaan. Het virus leek afkomstig uit het dorpje Perote in de staat Veracruz, waar men leeft van intensieve varkensfokkerij. Sinds december 2008 is er een vernietigende golf van ademhalingsproblemen. In maart 2009 hadden 1600 van de 3000 inwoners daar last van. Twee baby’s overleden aan longontsteking. Volgens een woedende gouverneur Fidel Herrera kwam het virus niet uit Perote, maar uit Azië. (Volkskrant 29 april 2009)

Om de varkenssector niet te schaden en omdat er nu ook ménsen door het virus werden geïnfecteerd en het niet aangenaam klinkt als iemand moet zeggen dat hij de ‘varkensgriep’ heeft, wordt er vervolgens gesproken van de nieuwe griep, wat op een geheel nieuw virus wijst, aangeduid als H1N1. Deze nieuwe griep is overigens geen gewone seizoensgriep. Omdat volgens de WHO Mexico de haard was, werd uiteindelijk besloten om te kiezen voor de benaming ‘Mexicaanse griep’. In feite is het H1N1-virus van deze griep tot op de dag van vandaag noch door de WHO, noch door enig CDC (Centre for Disease Control) met een elektronenmicroscoop geïsoleerd en het muteert nog steeds. Dit roept natuurlijk meteen de vraag op welke bescherming de honderden miljarden kostende vaccins kunnen bieden tegen een zich muterend virus, waarvan de structuur niet eens volledig bekend is. Onder virologen en epidemiologen is er bovendien ook nog een verschil van mening over dit H1N1-virus, zo blijkt uit commentaar van Dr. Christian Sandrock, assistent-professor klinische geneeskunde van de afdeling besmettelijke ziektes van de UC Davis School of Medicine in de VS. Woordvoerder Thomas Abraham  van het Amerikaanse CDC verklaarde dat men zich ‘zeer, zeer veel zorgen’ maakt. Het openbare leven in Mexico-Stad en deels daarbuiten kwam al spoedig bijna geheel tot stilstand door de wurggreep van de angst. Mexico-Stad veranderde in een spookstad. Paniek alom. Geen beste zaak voor het economisch toch al verzwakte land, dat bovendien met de VS nog steeds op gespannen voet leeft.
Gevreesd werd trouwens dat Obama mogelijk besmet zou zijn, die op 16 april (exact op het tijdstip van de uitbraak) in Mexico-Stad een rondleiding in het Nationaal Antropologisch Museum kreeg van directeur en archeoloog Felipe Solís. Gelukkig was er niets aan de hand. Voor de BBC verklaarde Obama dat hij nergens last van had en vernomen had dat op 23 april, na zijn bezoek aan het museum, de directeur, wiens hand hij nog had geschud en die kennelijk al langer verkouden was, overleden was. Even werd er gedacht aan een bioterroristische aanslag op Obama, hoewel het toch zijn gastheer was die stierf en niet Obama.

De griep verspreidde zich snel. Van Mexico naar de VS, Europa, Nieuw-Zeeland, Azië, Rusland, de Arabische wereld… Enkele maanden later was er al sprake van een pandemie. In Caïro kwam het tot heftige botsingen tussen oproerpolitie en varkensboeren. 400.000 varkens moesten worden afgeslacht. Op 28 april waren er ‘al’ 159 dodelijke slachtoffers van de Mexicaanse griep, aldus de officiële kanalen, waaronder de WHO. Ook in andere landen vielen nu slachtoffers, al waren het er nog maar weinig. Al snel bleken ziekte- en sterftecijfers niet te kloppen. Er was sprake van desinformatie en verkeerde tellingen. Niet 159 mensen waren gestorven, maar 7. De molens van de WHO, regeringen en gezondheidsraden begonnen plotseling snel te draaien. De ‘echte griepgolf’ kon wel eens dit najaar of in de winter komen, als het virus zou muteren en dan vele malen gevaarlijker zou zijn. Het Spaanse virus, zo weet men nu door reconstructie, bestond uit een combinatie van het varkensgriepvirus, het vogelgriepvirus en het menselijke griepvirus. Hoe zit het dan met het virus van die nieuwe griep, voorheen varkensgriep genoemd en nu officieel Mexicaanse griep geheten?

Read more ; wij worden wakker  Vaccineren of niet vaccineren? Het is een intrest artikel die een aanvulling op vragen kan zijn en o ze beantwoorden of je net tot zelfonderzoek aan zetten, neem er wel de tijd voor .

Ik dank hun dan ook dat zij hun kennis en wetenschap met de mensheid delen .

Mijn keuze heb ik al gemaakt en JIJ ?? en ik sta er 100% achter.

Bron ; Youtube ,nu jij .nl, , mens en gezondheid.

Warme Hart Groet