I feel , I need to……

Hallo Lieve mensen,

Dit krijgt de volle Aandacht van mij en ik hoop van jullie ook.

Hoe me vast = De officiële titelsong van Carry Slee film “Spijt!”, van Dave Schram.

De allerlaatste Nederlandse speelfilm spijt is gemaakt door Dave Schram en gaat over een zeer actueel onderwerp ; Pesten op school. Op deze zeer realistische wijze wordt het weer gegeven en soms zeer confronterend en is daar door ook schokkend  . Vooral voor de gene die weten wat het is om zo Belaagd te worden.

Niet alleen op deze manier hoe mooi ze het weergeven in deze film zowel het slachtoffer maar ook de kant van de gene die het doen, zowel de volwassen de leerkrachten, maar ook thuis wat er gebeurt en wat voor inpackt het heeft op alle fronten.

Het laat zien wat er aan emoties de revue passeren bij een persoon die het beleeft en meemaakt net zo als de personen die met deze persoon verbonden zijn.

We hebben het al eens aan gekaart in een artikel dat ik geschreven heb dat hier op de site te vinden meerdere malen zelfs. Ga bij je zelf eens te raden ;  wordt jij gepest en hoe gaat dat in zijn werking, is het op school , werk , thuis, sportvereniging.Het kan ook in een Psygologishe mishandeling zijn of Manipulatie is ook een vorm van Pesten. Het is realiteit.

Het is moeilijk om het te vertellen ,om je te weren in zo’n situatie, dat merk ik ook bij de begeleiding die ik geef. Het heeft vele kanten die ondersteuning nodig heeft , uitleg , begrip en de ruimte creëren die het nodig heeft om te vertellen en te luisteren.

Vandaar dat wij ook het 0900 -0615 bij onze organisatie hebben, de bijeenkomsten die wij organiseren voor jong en oud om zo maar te zeggen.( Kitchentabel Sharing en Meet en Greet )

Daarom heb ik het See You 2 project ontwikkeld en volgend jaar in de Mei_vakantie 1 onderdeel ( Try-out) apart genomen om daar mee te gaan werken. Het is een verbindende factor in het geheel, maar dan op een manier verwerkt dat het plezier geeft, je krachtig maakt. Je zult hier meer over lezen en horen.

Het is niet genoeg om onze handen te wringen en te zeggen dat het ons spijt.

It is not good enough for us to wring our hands and declare we are sorry.

Het spijt me dat ik zo uitwijd Maat het is een zeer belangrijk en zeer gevoelig onderwerp.

I am sorry for going on, but it is a very important and sensitive subject.

Tot mijn spijt blijkt deze gevaarlijke manier van denken dus nog altijd springlevend.

Unfortunately, we must point out that this dangerous state of mind is still very much alive.

Tot mijn spijt, moet ik zeggen dat met die kritiek weinig is gedaan.

To my chagrin, I have to say that little has been done with this criticism since.
Het is en blijft heel actueel ,en het grijpt je naar de keel. Daarom mogen we de ogen niet sluiten voor de realiteit lieve mensen. NU NIET EN IN DE TOEKOMST OOK NIET.

Warme Hart Groet