Toch een Basis Inkomen ?

Hallo Lieve mensen ,

Ja jullie lezen het goed. Ja Ja

Citeer uit  New York Times ;*****  Dit najaar, een vrachtwagen gedumpt acht miljoen muntstukken buiten het parlementsgebouw in Bern, een voor elke Zwitserse burger. Het was een publiciteitsstunt voor de voorstanders van een gedurfde sociaal beleid dat zou wel eens werkelijkheid worden in het kleine, rijk land. Samen met de munten, activisten bezorgd 125.000 handtekeningen – genoeg om een ​​Zwitsers referendum, dit keer triggeren op het bieden van een maandelijks inkomen voor iedere burger, no strings attached. Elke maand, zou elke Zwitserse persoon een controle van de overheid, ongeacht hoe rijk of arm, hoe hard of lui, hoe oud of jong te ontvangen. Armoede zou verdwijnen.Economen, onnodig te zeggen, zijn scherp verdeeld over wat er zou verschijnen in zijn plaats – en of een dergelijke fundamentele-inkomen regeling enkele aantrekkingskracht voor andere, minder socialistische landen ook zou kunnen hebben.

Er zijn sterke argumenten tegen minimale of basisinkomen, ook. De kostprijs is een.Creëren van een enorme belemmering om te werken is een andere. Maar sommige experts zeggen dat het effect misschien kleiner dan je zou denken zijn. Een basisinkomen genoeg om van te leven zou kunnen zijn, maar niet genoeg om goed van te leven. Zo’n programma zou worden ontworpen om armoede te beëindigen zonder dat er een natie van nietsnutten. De Mincome experiment biedt een aantal back-up voor dit argument, ook. “Voor veel economen, het probleem was dat je werk zou disincentivize,” zei Wayne Simpson, een Canadese econoom die Mincome heeft gestudeerd. “Het bewijsmateriaal bleek dat het niet zo slecht als sommige van de literatuur had voorgesteld.” *** .

Gewoon Nieuws geeft aan dat : * . Hoe banken zelf geld maken en waarom de overheid daar vanaf moet blijven. Ja nu Vraag ik je toch wat een rare toestand zeg. zelf drukken en de Overheid moet er af blijven jeee wat een wir war.

Maar waarvan het bezit voor een Rothschild bankier geen enkel probleem oplevert. ja deze familie zijn ook aanwezig of beter gezegd van de partij?

HET IS NOG ERGER  o oo jaaaaaa.

“Wangedrag zonder precedent, uitzonderlijk laakbaar gedrag, waardoor de wetenschap in hoge mate is geschaad. We zijn van de ene in de andere verbazing gevallen”, aldus voorzitter Levelt.  En dit stuk gaat over de BEERPUT OPEN DOEN. 

En deze dan daar zakt je broek van af . ja sorry lieve mensen maar waar gaat dat heen zoete lieve Gerritje ??

Je geeft aan een Goed doel en poef weg is het . Niet alle laten we daar met een hartvertrouwen van uit gaan oké anders valt het wel heel zwaar op de maag !!!!!!!

Citeer uit Gewoon nieuws ; ** Over de ‘zee’ van goede doelen waarin we kennelijk zo sterk moeten geloven is veel kritiek ontstaan. Fraudes, tonnen aan salarissen, disproportionele overheadkosten, vertrekpremies, grote lease-auto’s, panden op A-locaties, vrijwel de helft of meer van het vermogen belegd en dan ook nog eens in controversiële zaken zoals clusterbommen, landmijnenproducten (onderzoek Zembla 2007), zwaar vervuilende mijnbouw, tabak, kinderarbeid, en ga zo maar door.**

Maar goed en NU ?!

Een Euroscepticus is dan ook geen geestesgestoorde complotdenker, maar iemand die zijn ogen open doet en ziet hoezeer deze wereld wordt beheerst door een kleine groep mensen, die van achter de schermen de touwtjes in handen hebben en allerlei evoluties sturen in de richting van hun eigen belang.

Niet in de richting van een vrije, gezonde, welvarende, hoopvolle en houdbare toekomst.

Wordt wakker, dames en heren, en neem uw verantwoordelijkheid ! Deze is van wij worden wakker en als ik het lees dan draaid mijn maag o ja dat komt omdat de fraude en het goede doel er al in zitten. En door dat gehutsel ja daar kan geen Paard tegen op en Zwarte Piet ook niet .Maar goed Ik blijf positief en optimistisch dat er altijd een rede voor is dat dit alles nu gelukkig naar buiten mag komen. En de gewone burger zal het ophoesten ?! bezuinigen omdat hun geld over de balk gooien en de rare dingen mee doen . Waar of waar ?!!

O ja . ik sta ieder morgen vrolijk en zielsgelukkig op en laat de nieuwe dag ontvouwen aan mij zichtsveld en leef in het moment genieten van mijn huisdieren mijn kids en mij zelf de mooie Moeder natuur om mij heen naar de kleine Bosspecht die voorbij vliegt een zonnestraal . Dit mooie van gelukzaligheid kunnen ze niet van mij afpakken, ik kan en mag het wel doorgeven gratis en voor niks zoals ieder van jullie dat mag.

Michael Jackson was ook een klokkenluider dus ???!!! En hij wist meer dan wij wel weten ,je kunt het zien en luisteren in zijn songs geeft hij het geheel aan.

http://www.youtube.com/watch?v=-wx7tXUrxgY

Bron : Youtube , Gewoon nieuws, New York Times.

Zo nu snaveltjes toe en oogjes dicht fijne avond vrienden.

Warme hart Groet