Elektrische storing Ja of Nee ??

Hallo mensen ,

Ik was mijn FB aan het lezen en zag dit staan heb het bekeken en het een en ging zoeken  hierover tot zover ik kan natuurlijk ik heb Het vermogen niet om alles om te woelen maar misschien heeft iemand hier wel aanvulling op graag deel het zou ik zeggen.

“Ik heb doorhalingen gebruikt om materiaal te geven om te negeren in mijn eerder herzien hieronder posten. Hoewel er velen zijn die geen vertrouwen in publieke verklaringen van overheidsinstellingen en voelen we moeten ons wel voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen (zie de opmerkingen aan het einde van dit bericht).” Dit komt van de bron ; etheric.com  kun je meer lezen hier over.

Maar ook wat  Minister Opstelten gezegd wat geschreven is door: bron de Volkskrant Joost de Vries − 05/11/13, 15:19  Namelijk het volgende ;   In noodsituaties zijn er genoeg mogelijkheden om de burger te informeren, ook als de publieke omroep met een stroomstoring kampt. Dat zei minister van Justitie Opstelten vandaag in de Tweede Kamer. ‘Wat doen we met ons gewone verstand als alles uitgevallen is? Dan gaan we met alarmwagens, politieauto’s en brandweerauto’s de wijken in.’

Kan ik hier uit opmaken dat er al speculaties zijn van een grote gebeurtenis en dat de stroomstoring van het net toen een voorproefje was???!!!!!

Of is het gewoon maar een Hacker geweest om te kijken in opdracht van iemand tot hoever gaat het als je dat doet ?? en hoe reageren de mensen erop ?

Maar op Disclose  zou je toch zeggen dat wat hun laten zien ?? oproepen.Hij gaat over het lint heen luister maar een snaar wat hij te vertellen heeft en dat is meer dan alleen maar Monsanto.

Description:

Max Keiser: ‘US/EU deal makes genocide a legitimate business model!’

A single market for Europe and America means not just regulatory differences between the two sides will be removed – but it’s claimed big business will also be able to overrule the will of governments. However, the EU is promised big benefits – of 119 billion euros annually. RT discussed this Max Keiser, and he was very critical about the deal

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/156965/Max_Keiser_USEU_deal_makes_genocide_legitimate_business_model/

Zoals zij al aangeven ; De klimaatcrisis en corporate controle over de regering en de media komen voor de geest. Maar de snel groeiende anti-GGO beweging illustreert de krachtige synergie die kan ontstaan ​​uit het gecombineerde gebruik van sociale media, markt druk en politieke actie. Recente ontwikkelingen in deze sector geven aan dat out-of-control bedrijven, media, politici en de spreekwoordelijke “een procent” kan worden te slim af en te slim af. En heel misschien versloeg.

Maar wat heeft dat met de elektrische storing te maken , ik denk meer veel meer dan wij eigenlijk wel echt weten ?

Zo geeft Wij worden wakker aan  lees het volgende eens door : ** Het ’Butterfly Effect’ krijgt in de context van geo-engineering een dramatische betekenis, omdat er rondom onze blauwe planeet nu eenmaal nooit iets in een vacuüm gebeurt. Hoe meer de wetenschap de weersomstandigheden proberen te sturen, hoe groter het boemerangeffect zal zijn. Een vlinder klapt ergens met zijn vleugels, de wind verandert en een warm weerfront raakt een koufront voor de kust van West- Afrika. Voor je het weet heb je een orkaan.  

Zou dat iets te maken hebben met de  Filipijnen.  ??  Je hoort hier niks meer van. Maar ja je weet het nooit dat heeft mij zo aan het denken gezet. al met al . Zouden hun nu ook hulp geven of vechten ze gewoon door ??

Read more ; volkskrant  ,  Diclose. ,  wij worden wakker.

Bron ; grenzeloos.org.

Fijne avond ieder en veel plezier met de zoektocht.

Warme Hart Groet