Gehuld door de Mist.

Hallo een hele goedemorgen deze morgen mensen,

Ja gehuld door de Mist.

Dat voelde bij mij vanmorgen echt zo, ondanks dat het koud en grimmig is. De luchtvochtigheid toren hoog wat vandaag voor de COPD en Astma , Reuma (mag ook mee doen vandaag) mensen een dag wordt als een vis op het droge. Stinkend is de lucht die je in je neus binnen krijgt door de ademhaling, gifgassen , chemische rommel, en toch ruik je Moeder Natuur er door.

De Herfst geur noem ik het.

mist 1

ww.fotoplatforma.pl = de foto bron.

Een hulde aan de Mist.

Dat is eigenlijk het mooiste wat er is , het is vervormbaar wat je ziet , de structuur is geheel anders, mystieken kunnen beangstigend zijn.je Ziet iets maar wat nadert je ?  Met de auto is het oppassen geblazen, je kunt de afstand niet zo heel goed in schatten omdat je ziet vertroebeld is door de Mist.

Als ik om mij heen kijk in de ochtend die zich aan mij ontluikt met zijn eigen patronen die gevormd worden door de Mist zie ik de vergelijking van en met het Heden  Ik zie de artikelen terug die ik geschreven heb om iets duidelijk te maken aan de mensheid in een uit-drukkingsvorm, te analyseren . Bewust te maken wat er om hun heen gebeurt. En ook wat er in hun zelf gebeurt. Er is zoveel gebeurt in een korte tijd bestek dat geen ruimte heeft voor zich te bewegen, het afknellings gevoel neemt in grote stappen zijn plaats in. Dat zelfs de mensheid er dol van wordt en dat Wereld-wijd.

Ik luister nu ook de vogels af ik zie ze niet maar hoor ze wel,mijn voetstappen zijn licht in geluid en toch maak ik contact met Moeder Aarde. Bij iedere voetstap die ik zet zacht neer komend op haar net als de vocht in mijn gezicht en haar. Ahea loopt bewust en Allert mee doet zijn ding met een opmerkzaamheid die mij leert hoe ik mijn intuïtie aan- zet en beter leer kennen en nog meer eruit haal zoals het hoort het functioneert optimaal.Toont mij  alle vervoegingen die het bezit om te doen wat je moet doen. Ik ben Dankbaar en voel een Gelukzaligheid over mij heen komen .

Het is voor mij een ode aan rust, ruimte voor bezinning en creativiteit. dat geeft het mij ; Gehuld zijn door de Mist.

Door de ochtendwandeling die mij vele inzichten heeft gegeven en onthuld de dingen die werkelijk zijn.

mist 2

Het is ook het element Lucht = en zij staat ook voor  : Verantwoordelijke Relaties.

Hoe dat alles in elkaar geweven en nauw met elkaar in verbinding staat. Zowel voor het Mensenrijk als het Dierenrijk en Moeder Natuur. Hoe de voedsel keten loopt ; de Zonne-enrgie laat  de Planten het omzetten naar zuurstof en voedsel zodat het rijpen kan. Zo mag de zuurstof bron extra een Boost en een Dimensie ontvangen en omzetten tot  een bron aan Vitamines. Deze is helend voor mens en dier maar al wat leeft. Die de mensheid veel te weinig binnen krijgt en vele oorzaken is van vele ziektes. Een ander gedrag weer geeft als dat het oorspronkelijk hoort en geuit wordt het is uit de context getrokken het geheel. Alles voedt zich met alle levens vormen en structuren die het heeft . Wat de energie -frequentie uitdraagt. Wat zich nu aan mij voorbij trekt en ontvouwd in de Natuurlijke Wereld is ook bij de Mensheid terug te vinden. Ze is ook gehuld in de Mist in het Hoofd maar zeker in het Hart. De Eerbied van het leven is bijna verdwenen, de Waardering is opgejaagd door het Materealisme als een opgejaagd dier vliegen ze door de dag.!!  Het is belangrijk , zo niet cruciaal dat we bewust worden van ons handelen en onze acties die we verrichten en daar de volle verantwoording voor nemen. Om zo de onderliggende verbindingen weer tot ons te nemen en te laten integreren wat we vergeten zijn. Vergeten om ze aan te voelen ,bedolven en in de Mist gehuld.

Zelf weer de Heerser zijn over je eigen ik , oorzaak en gevolg vind plaats zodat je groeit In alle Eerlijkheid en Waarheid.Lucht verbind Aarde met de Hemel, Symbolisch de 1heid, van de subtiele schakel van het LEVEN.

Maar wat is de Waarheid ; Geestes-verruiming in alle Levens vormen, verbanden te zien  tussen Aarde , Dieren, Planten, al wat leeft. Of ze nu in mindere of meerdere relatie tot je komen maakt geheel niks uit.weliswaar onzichtbaar als zichtbaar dat is wat de Mist mij verteld maar ook naar jullie toe. Alles is zo met elkaar connected om te laten zien vanuit een nieuw perspectief en de uiteindelijke leerdoelen tot dat de daden en gebeurtenissen in het verleden oplossen en de toekomst gehuld in de Zonneschijn voort gezet kan worden,ook al voelt het soms niet zo maar is wel zo. Als je bewust bent van de deze verbanden en gevolgen in het eigen leven dan loop je stralend de toekomst in iedere nieuwe dag opnieuw. Het ontvouwt zich zodra jij je ogen open doet !! 

Het is het los laten van de oude patronen en de sprong maken gehuld in de mist geen zicht hebben op vanuit het Hart handelen. Luisteren naar je zelf en dat is jouw waarheid en die kan voor ieder anders zijn.Het is een onbepaalde kracht, die in alle dingen leeft en tot leven komt. Zonder dit gegeven zou er ook geen leven zijn ! en geen waarheid zijn ! Het wordt geuit in spreken en spreken kan in vele bochten gaan tot een grote leugen ontwikkelen !! Dat is ook een waarheid want de Adem liegt niet en is waarheid voor het leven zelf in in zich zelf. Als iets wat ademt niet meer ademt dan sterft het en is dood .Meer is er niet. Net als een vis die naar adem hapt als zij uit het water is , wordt zij meteen dof en verliest haar glans net zoals met al wat leeft. Dus de Waarheid bevind in jezelf en geheel in je zelf je mag er uiting aan geven en door dat te doen krijg je oorzaak en gevolg.  In wat voor opzicht dan ook.

mist 3

www.papendrecht.net =  bron foto.

De onthullingen komen tevoorschijn door het langzaam optrekken van de Mist, het daglicht wint meer terrein maar geeft ook de triestheid waar. De vocht druppels die naar beneden vallen en de grillige koude vochtige lucht die klammig en onbehaaglijk aanvoelt net zoals het wereldbeeld zich laat zien. Maar de zonnestalen zijn krachtiger dan wat dan ook. Net zoals het leven zelf aan ons toont. Bijv: Een Vlinder die je ziet en waarneemt of kinderen die spelen buiten. Het is onmogelijk om het anders te delen wat zich aan je toont je ziet maar je gevoel is voor jouw en dat is een aparte eenheid en intentie die kun je delen maar het is jouw waarheid. Het is jouw  wereld dat zich in zijn  eigen bestaan reeds tot raadsel geworden is maar ook voor de mensheid. Het heeft vele wijsgeren tot beschouwingen aangezet, dat zich nu voltrekt Wereldwijd. Maar ook in  je eigen omgeving ; Uitkeringen waar aan gesleuteld word, Verzorging en welzijn dat steeds meer glans verliest , Onderwijs dat wijs ten onder gaat , Voedsel en Natuur dat gemanipuleerd wordt,enz.

Een levend wezen is geen wezen meer maar in hun ogen een ding waar je iets op uit probeert als ik het kort door de bocht neem. Maar ook hier geld OORZAAK EN GEVOLG dat een  weerderkeer heeft van ongekende kracht.

Het is een herhaling van vervlogen tijden die zich NU weer herhaald maar of jij mee daalt -dwaalt  is geheel aan jouw.

Wat zich Nu afspeelt in de Filipijnen is reeds al een keer gebeurt gestuurd door de mensheid  en ondergedompeld in Mist.

Laat de Zonnestralen haar werk doen en loop je toekomst in met Vreugde en Plezier met een Liefdeskracht die alles Kleurt en Zingend is. Wonderbaarlijk en betoverd is haar schoonheid zoals jij zelf ook bent mijn lieve mensen kind.

www.moederaarde.org  daar is deze prachtige foto van wat verder geen uitleg meer behoeft.

download (1)

 

WHITE LOVE FOR YOU ALL, DEAR LOVELY PEOPLE AND ANIMALS AND THE PLANTS. IN YOUR  HEALTY AND BEATY. YOU ARE YOU .

Warme Hart Groet