Straling + EM velden wat doet het met je ?!

Hallo Lieve  bezoekers,

Dit kwam en trok mijn aandacht en wil dit graag met jullie delen.

Hoe belangrijk het is,waar ook vele ziektes van af komen, HSP personen hier op stuiteren. Het is onzichtbaar en maakt het zichtbaar door dat het Lichaam  “JIJ ” DUS  hier op reageert.

Eigenlijk weten we hier heel weining van, en dat de frequentie ,golf van straling,geluid.

Hoe bescherm je je er tegen, belangrijk wat doet het met je, en waarom is daar zo weinig aandacht voor.??!!

Weet dat ieder persoon anders is,zelf een andere frequentie heeft.

Maar ook hoe bevanglijk ben je hier voor en vooral BEWUST. Maar de Wanij Energie kan ook hier weer een uitkomst brengen en geven. Simpel is blijkbaar heel moeilijk te handhaven en eigen te maken ?!  Maar ja, JIJ bent hier op Moeder aarde om te ervaren dus welke weg je ook kiest het is jouw weg om te ontdekken dus geniet ervan enjoy it.

Dit hoort ook bij het ontwaken lieve schat !

Deze video boodschap geeft inzicht en geeft al antwoorden op je vragen. neem het zelf waar veel plezier.

 

 

Vele mensen hebben klachten, zowel emotioneel als psychisch, fysiek en spiritueel, die vaak te herleiden zijn naar straling. Zowel elektromagnetische straling, als water-aders, ley-lijnen, kosmische straling en geo-straling (uit de aarde zelf).
Mensen zijn vergeten dat in de oudheden, er eerst gependeld werd, en met wichelroede werd gelopen voor ze een huis gingen bouwen. De plek van je huis, de bouwmaterialen, en het afschermen van gevaarlijke straling van apparaten bepaald mede jouw gezondheid! Gezond wonen, is dus zeer belangrijk! Artsen houden in Nederland hier helemaal geen rekening mee. De regering laat overal maar lukraak zendmasten plaatsen, telecom-providers verkopen wifi alsof het de normaalste zaak is van de wereld! Onze volksgezondheid staat momenteel op het spel. Ook ADHD, ADD-klachten komen vaak af van straling (wifi op scholen, I-pads, kinderen die gsm bij zich hebben).

 

De 230V wekkers hebben een sterke straling, daarom is het advies dan ook ; probeer je slaapkamer vrij van deze apparatuur te houden. En stel je zelf de vraag is het wel waard om een tv op de slaapkamer te hebben ? Computer ? Het is heel dubbel want bij mijn kids staan ook de computer en tv , kabels op hun slaapkamer ,ik weet. Ik kan er nu met deze wetenschap iets tegen doen dat die vele malen minder sterk worden zodat het ons belaagd/ belast.
Wetenschappelijk gezien en wat nog erger is dat het bekend is bij de overheid, dat het ziektes opwekt; Hartritmestoornissen – vermoeidheidsklachten – hoge bloeddruk – gedragsproblemen enz. Deze worden veroorzaakt door elektrische en magnetische velden of te wel “EM Velden” genoemd.

Leukemie en kanker is ook 1 van de grootste oorzaken: Straling. De enorme ziekte-uitval, psychische klachten en slaapproblemen onder het volk, word niet herleid naar als grootste boosdoener: straling! Leda heeft hier al tien jaar onderzoek naar gedaan, en is van mening dat je woonplek en je leefstijl je gezondheid voor het grootste gedeelte bepaald.

Het is voor iedereen een MUST om je woning 1 keer helemaal uit te laten kammen. Zodat jij weet waar je eventuele klachten vandaan kunnen komen, of jij wel gezond slaapt, en hoe je zaken kan veranderen.

Wim Massop kan jouw woning helemaal ‘ screenen’, en je hierin adviseren. Ook werkt hij met een bio-tensor, spiertesten, wichelroede en bio-resonantie (Wat zijn vrouw in je lichaam kan doormeten in haar praktijk.) Hij test, met jouw lichaam uit, wat wel en niet goed voor je is, voor een persoonlijk en uniek advies.

Met de kortingscode ‘ Enlighteningmedia’, krijg jij 10% korting op een stralingsmeting. Het is echt heel belangrijk om te weten hoe je woont, wat er is, en wat de oplossingen zijn.

Zie voor meer infomatie over Wim’s werk, bedrijf, visie en zijn ‘ Home protect system’, de website: Www.stralingsvrijhuis.nl is echt te moeite waard om te ontedekken.

Download hier het PDF  voor een stekker om te draaien. Wil je site bekijken zie onder bij bron vermeldig; straling.nl  Dit zouden ze op scholen als les materiaal moeten geven vind je ook niet ??!!

****** De Overheid wat weet die er eigenlijk van ?! ******

Dit is een citaat van hun ; ” Straling is de uitzending van energie door golven of als deeltjes. Er zijn verschillende soorten straling, bijvoorbeeld de straling van magnetrons en telefoons, radioactieve straling en röntgenstraling. Of straling schadelijk is voor de gezondheid, hangt af van het soort straling en de hoeveelheid straling. De overheid wil voorkomen dat mensen onnodig blootstaan aan gevaarlijke straling.” Dit staat op hun site ; wel tegen strijdig en geen uitgebreide info hier over ??!!!  Halluloojjaaaa , en ze doen het toch ???

Dus eigenlijk brengen zij het aan ,dus de ziektekosten zijn voor hun ( vandaar de rommel in de zorg !! ), hun zijn in overtreding, zij zeggen en beschrijven iets en komen het niet NA, machtsmisbruik,leugens en bedrog, gaat daarom alles onder de grond in, zodat mensen het vergeten ?!

Wie durft het aan om dit aan tepakken met handschoen wel te verstaan. JEEÉ HEFTIG als je het zo bekijkt?? jazeker een WAKE UP CALL.

 

 

dus het KENNISPLATVORM IS ER AL ?? HÉ.!!??  Hij verteld dit maar ze doen er niks tegen  houden het bij de mensen vandaan ? vreemd en tegen strijdig vind je ook niet ??

Nu ik wens je veel succes met dit onderzoek wat je nu gaat uit pluizen. Deel dit artikel dat het onder de mensen komt zodat ze  lezen hoe ze voor de gek gehouden worden, en weet wat hun te doen staat !!??  Thanks.

White love for You All.

 

Meer info Bron ;

http://www.stralingsvrijhuis.nl/

http://www.straling.nl/

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straling

http://www.arboportaal.nl/onderwerpen/fysische-factoren/elektromagnetische-velden-niet-ioniserend.html

https://www.youtube.com/user/kennisplatform