Jeugdzorg en …………..

Hallo Lieve mensen,

Ja, dit gebeurt en je weet het alleen als je er zelf mee te maken hebt. Het gebeurt, het is realiteit. Daarom hulde aan de Digi-apperaten NU kun je via mobiel een opnamen maken, om jezelf safe te stellen. Vooral in zo’n situatie.

Gelukkig komen de mensen NU met hun verhalen naar buiten toe, zodat de buitenwereld ook weet hoe het er aan toe gaat. Het gebeurt zowel bij een moeder als vader, en ik ben zelf ook gescheiden en er zijn altijd 2 kanten van een verhaal en ieder heeft zijn eigen waarneming en beleving in de situatie waar men zich in bevind. Het gaat om het KIND en slaan dat is al heel uit de bocht gevlogen actie, PUNT. OOK KINDEREN HEBBEN RECHTEN.

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RR8cZuXPiYU

 

Omroep Brabant heeft het geplaatst en kijk eens .

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MaGMwEKYejs

 

Hier kun je het verhaal lezen,

http://helphansterugnaarzijnmoeder.jimdo.com/gastenboek/video/

Citeer een stukje uit de Telegraaf van 12 juni 2014 ;

De huilende Hans wordt gedwongen opgenomen door Jeugdzorg. Met tegenzin overhandigt moeder Irme haar 6-jarige kind aan de hulpverleners. De kinderrechter bepaalde woensdag dat Hans moet worden ondergebracht in een pleeggezin, zodat haar ex-man Gerland na anderhalf jaar weer zijn kind kan zien. Irme begrijpt niets van de beslissing: „Hans wordt mishandeld door zijn vader. Zijn halfbroertjes stompen hem in zijn buik en gooien hem van trampoline. Ze hebben gedreigd hem te vermoorden.´

Vader Gerland zou zich, na hun scheiding, ernstig hebben misdragen: `Mijn ex-man is een narcistische psychopaat die zich bezighoudt met oplichtingspraktijken, illegale wietteelt, chantage en twee van mijn vriendinnen heeft aangerand. Hij heeft mij klemgereden, bedreigd en in elkaar geslagen, in het bijzijn van Hans. Zes keer heb ik aangifte tegen hem gedaan. ( via link onder het hele verhaal te lezen)

De kinderombudsman Marc Dullaert is er ook bij betrokken Nu en kijkt na dat hij besloten heeft een feitenonderzoek te willen doen. ‘Ik wil weten wat er aan de hand is en wat er is gebeurd’  Hij was geschokt na het zien van de filmpjes die op youtube staan.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BzR5opRZ10U

Bureau Jeugdzorg doet ook even een woordje van handel en wandel hoe zij het toepassen.

Wij hebben al eens eerder hier bij stil gestaan in vorige artikelen verborgen-beeld-geluidopnames-binnen-jeugdzorg/

en we mogen de Geldstroom die daar rijkelijk vloeit zeker niet vergeten !! Want weet dat pleeggezinnen ook bonus krijgen van kids die daar geplaatst worden ??

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y0HeC3x1t5U&feature=player_detailpage

 

Ik dank ieder die er al aandacht heeft gegeven dit mag niet in de DOOFPOT verdwijnen.

White love for You All

Bron van Info ;

https://www.takecare4.eu/verborgen-beeld-geluidopnames-binnen-jeugdzorg/

https://www.takecare4.eu/gehaaide-methodes-bureau-jeugdzorg/

http://www.telegraaf.nl/binnenland/22733114/__Moeder__jeugdzorg_faalt__.html

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3671676/2014/06/13/Kinderombudsman-onderzoekt-zaak-Hansje-6.dhtml

http://www.omroepbrabant.nl/?news/212526762/Jeugdzorg+%E2%80%98blundert%E2%80%99+bij+aangrijpende+uithuisplaatsing+jongetje+uit+Oss,+moeder+filmt+alles.aspx