Bio-Energetische Tandheelkunde

Hallo Lieve Bezoekers,

Ik was gister aan het wandelen en kom ik een vriend tegen op de fiets, we treffen elkaar altijd als we op weg zijn mooi is dat.

Hij had het over een Bio tandarts en dat hij een traject volgt geweldig nu al, ik had het 2 jaar terug ook al vernomen van iemand maar legde het langs me neer. Nu heb ik me eens daarop ingezoomd.

Deze info wil ik dan ook heel graag met jullie delen. Er wordt haast geen aandacht aan gegeven, het  kan net de aanvulling zijn op de zoektocht die je aan het ondernemen bent. Of misschien wel voor iemand anders omdat jij dit leest en zo door kunt geven.

Ik wens je veel plezier bij deze ontdekking.

Dat Fluoride slecht is dat is algemeen al bekent en misschien wist jij het ook al.

 

 

Citeer uit NVBT het volgende stukje interessante site de moeite waard om je ogen dit te laten lezen;

Giftigheid
Fluoride is een industrieel afvalproduct dat agressieve eigenschappen bezit en uiterst giftig is. Het behoort tot de groep van de halogenen. De giftigheid beweegt zich tussen die van lood en arsenicum. Het gifgas, waarmee een sekte enige jaren geleden in Japan een metroramp veroorzaakte, bevatte natriumfluoride. Een mespuntje natriumfluoride is dodelijk en al jaren wordt gewaarschuwd, dat kinderen gefluorideerde tandpasta niet mogen inslikken. Met een zekere regelmaat krijgen kinderen na een fluorapplicatie in de mond maagpijn en moeten soms overgeven. Fluoride is een onderdeel van rattengif en heeft de dubieuze bijnaam van ‘protected pollutant’ gekregen. Fluoride, opgeslagen in tanks, vreet zich na enige tijd door de wand heen. In 1997 kwam in het kunstmatig gefluorideerde drinkwater van de stad Annapolis in Amerika per ongeluk 50 ppm (part per million) fluoride in plaats van de gebruikelijke 1 ppm. Hierdoor werden 50.000 mensen vergiftigd. In de week, die daarop volgde was het aantal hartinfarcten vervijfvoudigd. Een tube tandpasta bevat 1000 ppm fluoride. Consumptie van zo’n tube kan voor een kind van 10 kg dodelijk zijn. ( onder staat de link van deze site )

 

http://web.archive.org/web/20130311225938/http://www.youtube.com/watch?v=pkuHo2xFJr0

 

 

Een klein stukje van Mondzorg Maasdriel

HET ONDERSCHEID TUSSEN ACUTE EN CHRONISCHE PIJNKLACHTEN

Men kan een onderscheid maken tussen acute en chronische pijn. Acute klachten treden in de regel plotseling op, zijn deels zeer hevig en manifesteren zich in een duidelijk begrensd gebied. Patiënt en arts kunnen deze snel lokaliseren en de oorzaak aangeven. Na diagnose lijdt therapie snel tot afname van de klacht.
Bij chronische pijn is het karakter ervan dusdanig dat er weinig vat op te krijgen is. De pijn strekt zich namelijk uit over een groot gebied en geeft vaak geen aanwijzing op welke plaats hij is ontstaan en wat hiervan de oorzaak is. Naarmate de dag vordert en de lichamelijke activiteit, verandert de duur en intensiteit van de pijn. Zelden kan een lichamelijke oorzaak worden gevonden. Het stellen van een juiste diagnose en succesvolle therapie worden daardoor wezenlijk bemoeilijkt.
Bij de diagnose van chronische pijnklachten staat de pijn zelf centraal. De door de patiënt beschreven pijnkarakteristiek en de ervaring van de arts, dienen als hoofdinstrument bij het onderzoek naar de oorzaak van de pijn. Zo kan bijvoorbeeld pulserende pijn duiden op een ontsteking, pijnscheuten duiden op een zenuwontsteking, en temperatuurafhankelijke pijn op een tand- of bot pijn.

Mijn visie ;

De tanden zijn ook de wortels van je leven en je gezondheid, het is een weerspiegeling van jezelf.

Dat ze weerspiegelen hoe jij geworteld bent, in alle opzichten. Waar komen de klachten vandaan geven ze ook weer. Dus onze mond is niet zomaar een mond het staat in verbinding met het Lymfestelsel, Maag en Darmkanaal, Spijsverteringsproces, en de Bacteriën onderhoud of samenstelsel ervan. Je leger hahaha voor je Weerstand en je Immuunsysteem. En dat beschrijf ik in mijn 3 de boek.

Daarom eten we ook gemanipuleerd voedsel en drinken en ook de zware metalen in het voedsel vergeet dat niet we ademen het niet alleen in ( chemtrails) maar smikkelen het ook op ?!  Ook om te kijken wat het lichaam doet welke klachten het geeft enz. Ja Wake Up, er is nu veel info te verkrijgen op dit gebied dus de verandering zal ook hier in plaats gaan nemen.

Hoe BEWUST  ben je werkelijk ??!!

Ik wens je veel pleier in deze onderzoekingstocht ; op zoek naar de wortels ?!

 

 

Maar ook als orthodontist, gebitsprotheses, vakkundig tanden bleken en voor gebitsregulaties voor kinderen. Martin reguleert het gebit van uw kind zonder het trekken van tanden, zoals zo vele andere tandartsen dat wel doen!. Bio-energetische tandarts Martin in Amsterdam, is werkelijk de tandarts voor uw kinderen. Maar ook voor implantaten of implantologie kunt u goed bij Martin terecht.

 

leer en info bronnen ;

http://www.nvbt.nl/Fluoride

http://www.nvbt.nl/ / http://biologischetandarts.nl / http://albertsonnevelt.nl

http://www.tandartspraktijkmeijer.nl

http://www.naturalnews.com/045107_heavy_metals_superfoods_Health_Ranger.html