Stofzuigen.= op zuigen ?!

Hallo en Goede morgen vandaag lieve vrienden,

Ik zou jullie verder uitleggen en door geven over het Noorden de Dagraad, maar dit is nu belangrijk vandaar kom ik een andere keer erop terug.

De stofzuiger;
Je zult wel zeggen wat is dit nu weer ??!!! hahhaha ja dat is ook de bedoeling ,zo nu ik de aandacht heb kun je dit geheel lezen en kan ik verder.

Wat doet het eigenlijk; het zuigt stof op, kruimeltjes, het verzameld pof en hele kleine rommel en mijt
(De huisstofmijt komt overal ter wereld voor, in alle klimaten, behalve op grote hoogte waar hij zich moeilijk kan voortplanten ,in leeft met name in matrassen, kussens.en schimmels in de muren)parasieten,vlooien kapotte vliegen enz. Vele mensen zijn er allergisch voor en komt in vele vormen voor deze allergie. Oké dat is leuk om te weten maar dan; Ik heb al eens verteld dat het schoonmaken een nadere betekenis bevat dan dat je alleen maar ziet en waarneemt. En verder zien doen we dan ook niet want dan worden we geconfronteerd met de niet fysieke wereld/werkelijkheid ,zo gaan we twijfelen en reageren heel anders dan dat we zouden willen. We doen veel dingen vanuit het verstandelijk vermogen en is van-zelf-sprekend geworden en we lopen als schapen in een kudde.

Maar weet lieve vriend/in dat wat we verloren zijn geraakt moeilijk terug te vinden is MAAR NIET ONMOGELIJK. In het systeem van het web =levensweb. Van miljoenen rolmodellen. Het natuurlijke Intuïtieve Gevoel en Behoeften zijn zo omgebogen dat het even kracht kost om het terug te buigen.
Wanner je al die verschillende beschrijvingen en realiteit in details ziet en waarneemt is het je ook niet kwalijk te nemen dat je die volgt. Maar als je ze onder de loep neemt en bekijkt ,op vele vlakken dan sta je met je mond vol tanden en misschien valt die nog open ook nog .Ik weet wel zeker.

Geconfronteerd met iets dat onbekend is of een aannamen is wat zo vaak gezegd wordt in een interview zegt genoeg eigenlijk ; wil je het wel horen ??!! Nee dan zuig het maar op de volle zak (jij) gooien we weg en klaar is kees ,ja kees wel maar jij??!!!

Kinderen en vele andere voorbeelden die je waarneemt,ziet ruikt proeft, hoort, zijn en kunnen we associëren met eerdere op gedane waarneming en ervaringen.
Nu komt een kind en klopt bij je aan met een simpele vraag of wetenschap dat belangrijk is voor jouw en de samenleving ze spiegelen dat kennen we ,dat spiegelen dat hoor je zo vaak,?!allemaal en zeker het woord .
Maar zuig je het op en weg ermee of………wordt het onder de noemer van ; brutaal kind, niet handelbaar, ADHD-ertje en weet ik wat allemaal de revue passeert.

Kijk nu eens om je heen wat zie je werkelijk wat gebeurt er wereldwijd , Bewust wording is van groot belang lieve mensen.
Nu zijn er mensen op gestaan die info geven over de waarheid/werkelijkheid, maar hoe kun je die aannemen als je je eigen waarheid niet wil zien en aankijkt??!! DE VERANTWOORDELIJKHEID.
We zijn verscheurt ons Innerlijk, Ons Innerlijk in alle vormen en manieren op linkse wijze ,met de zachte hand of de Harde hand, verdwijningen of zo afgeranseld dat je niks meer zeggen kunt. En weet dat het dagelijks gebeurt.
Ideeën over gelijkwaardigheid en gegrondvest zijn ,als je de Universele Rechten van de Mens ombuigt wat een voorbeeld.(dat is gebeurt)
Dan creëer je die zelf en dat is nu precies aan de hand wat er gecreëerd is dat gebeurt nu om ons heen. Wat zo opgezogen kan worden ,weg ermee.
Door vallen en opstaan krijg je een beter beeld van jezelf maar ook voor je samenleving , ga jij die uitdaging aan ?!

Ben je klaar met stofzuigen , en ga je de gelijkwaardigheid van ieder levend wezen nu accepteren en waarderen.!!?
Of blijf je zo doorgaan zoals nu ?
Weet dat ieder keuze die je maakt voor JOUW geld en ook goed is ,omarm je zelf.

Warme Hart Groet

De foto is van denkster.nl

stofzuiger.